yksilöllisiä koulutusohjelmia (IEPS) autismin

Yksilöt vammaisten Education Act (IDEA) todetaan, että kaikki lapset Yhdysvalloissa on oikeus “vapaa sopiva julkista koulutusta.”

Jokainen lapsi autismin kirjon on hänen ow; yksittäisiä kuvio autismi. Joskus lapsen kehitys viivästyy edestakaisin; syntymä. Muut lasten autismi kehity normaalisti ennen yhtäkkiä Losin; sosiaaliset tai kielitaitoa. Joillakin lapsilla, menetys kieli on th; vajaatoiminta. Toisissa epätavallinen käyttäytyminen (kuten tuntikausia jonossa lelut; enemmistönä.

Vanhemmat ovat yleensä ensimmäinen huomata jotain on vialla.

Jatka lukea tyyppisiä Autis; kirjoon, kuten Aspergerin, Rettin, ja enemmän.

Ennen HOJKS voidaan luoda lapselle autismi, on prosessi, onko hän on oikeutettu erityisopetusta.

Aloittaa prosessin, lapsi on arvioitava vamma. Se sisältää autismi. Joko sinä vanhempana tai koulutus- ammattilainen lapsesi koulupiirin tarvitsee pyytää arviointia. Jos piiri tekee pyynnön, sinun suostumus tarvitaan ennen arviointia voidaan tehdä.

Ammattilaiset sisällä lapsen alueella ovat yleensä niitä, jotka tekevät arvioinnin, mutta se voi tapahtua myös kehitysmyrkyllisyystutkimuksella lastenlääkärin tai psychologist.The arviointi on mitä määrittää, että lapsi on oikeutettu erityisopetusta. Se auttaa myös tunnistamaan erikoispalveluja lapsesi ehkä.

Jos luulet lapsesi arvio ei ole tarkka, voit pyytää riippumatonta arviointia. Tämä tehdään ammattilainen ulkopuolelta koulupiirin. Lapsesi alueella maksaa arviointia varten.

Jos arviointi osoittaa, lapsesi tarvitsee erityisopetusta tai palveluja, luo Individualized Education Program on seuraava askel. HOJKS räätälöidään lapsen tarpeisiin ja kykyihin.

Seuraava askel arvioinnin jälkeen on IEP kokous, joka on lain mukaan. Yksilöllinen Education Program on tarkoitus käsitellä kaikkia näkökohtia oman lapsen kasvatukseen. Joten, useita erilaisia ​​ihmisiä täytyy osallistua kokoukseen. Ainakin, kokous tulisi sisältää teitä, lapsesi opettaja, ja erityisopetus opettaja. Toiset, jotka tuntevat eri puolia lapsen tarpeet ja kyvyt – sosiaalityöntekijät, koulupsykologeille, terapeutteja tai lääkäreiden – myös tulisi osallistua. Tarvittaessa lapsi voi myös osallistua ja tarjoavat panos kokouksessa.