vakuutus vinkkejä kun saat eronnut

Monet avioparien luottaa yhteen yhteistyökumppanin sairausvakuutus suunnitelma. Jos vain erosivat, tai olet keskellä saada eronnut, voit joutua tekemään uusia kattavuuden suunnitelmia.

Seuraa näitä vihjeitä pitämään sairauskulujen menossa itse ja lapsesi.

Joskus sairausvakuutus voidaan sisällyttää Avioeropäätöksen.

Oletetaan, että oli ollut saada sairauskulujen puolisosi suunnitelma. Kun erota saatat pystyä laittaa vaatimus ratkaisun, että entinen puoliso edelleen tarjota kattavuus sinulle ja lapsillesi.

Oletetaan, että se on päinvastainen tilanne. Saat eronnut ja olet se, joka oli terveyden suunnitelma, joka kattaa puoliso. Jos näin on, pitää mielessä, että kun saat eronnut, vakuutus suunnitelma voi veloittaa ylimääräisen palkkion ex-puoliso ja lapsia.

Kun erota, et ehkä tilapäisesti pitämään sairauskulujen kautta lainsäädännön mukaiset “COBRA”. Jos entinen puoliso sai vakuutuksen kautta työnantaja, joka on vähintään 20 työntekijää, COBRA voit pysyä että suunnitelma jopa 36 kuukautta. Voit pitää suunnitelman ellet remarry tai ilmoittautua uuden suunnitelman.

Mutta vakuutus kautta COBRA voi olla kallista. Vaikka COBRA voit pysy puolison suunnitelma, sinun täytyy maksaa kaikki kuukausittain palkkioita itse, ilman työnantajalta. Joten on tärkeää tietää, mitä nämä palkkiot ovat niin voit selvittää budjetti jälkeen erota.

Myös saadakseen COBRA kattavuus, sinun täytyy kertoa ylläpitäjälle terveyden suunnitelma 60 päivän kuluessa avioero tai asumusero.

Jos käytetään, saatat löytää sen halvempaa kirjautua oman työnantajan suunnitelma sijaan maksaa palkkiot perimät suunnitelma ex-puoliso. Vaikka useimmat suunnitelmat eivät salli työntekijöitä liittymään tai tehdä muutoksia kattavuuden ulkopuolella kerran vuodessa ajan tunnetaan avoin ilmoittautuminen, tehdään poikkeus suuria elämän muutoksia, kuten avioeroa.

Pyydä henkilöstöosastoa tarkemmat tiedot eron jälkeisen kattavuus ja, jos se on käytettävissä, kuinka kauan se kestää. Jos kattavuus alle suunnitelman voidaan järjestää, varmista, että tiedät kustannukset palkkiot joudut maksamaan.

LÄHTEET

Institute of KHT: “sairausvakuutuslain ja avioero.”

Department of Labor: “Usein kysytyt kysymykset: COBRA jatkaminen Health kattavuus”, “Hyväksytty Medical Child Support käskyjä.

TIAA-CREFF: “Vinkkejä taloudellista turvaa eron jälkeen.”

Naisten Institute for Financial Education: “ylläpito sairausvakuutuslain jälkeen Avioero.”

National Association of Insurance komissaarien: “sairausvakuutuslain Open rekisteröinti.”

Tarvitsevat sairausvakuutus apua? Vastaa muutamiin kysymyksiin saat henkilökohtaisen toimintasuunnitelman.