uusi hoitostrategia vaikean RSV ehdottamat hiirimallissa

Mouse Model ehdottaa uutta hoito strategia Vaikea RSV

RS-virus (RSV) on merkittävä syy alempien hengitysteiden infektiot nuorilla lapsilla ja vanhuksilla. Kunnes tehokas rokote on havaittu, theernment tutkijat etsivät parempia tapoja hoitaa oireita ja helpottaa kärsimystä vakava RSV.

Tutkimusryhmä johtama Helene Rosenberg, LKT, ylimmäinen Tulehdus Immunobiologian § laboratorion Allergiset sairaudet, on kehittänyt hiirimallissa sairaus, joka on hyvin samankaltainen kuin ihmisen RSV, nimeltään keuhkokuume virus hiirten ( PVM). Opiskelu PVM, Dr. Rosenberg ja hänen kollegansa havaitsivat, että tulehdus on tärkeä osa vaikean RSV. Tulehdus keuhkoissa jatkuu senkin jälkeen, kun virus on pysähtynyt replikoituvan (tai uudestaan ​​itse).

Viruslääkitystä on käytetty pysäyttämään virusreplikaation, mutta jos kyseessä on vakava RSV-infektion, tällaista hoitoa yksin on vähän vaikutusta taudin oireita. Dr. Rosenberg ja hänen kollegansa viittaavat siihen, että hoito RSV pitäisi sisältää viruslääkitystä (pysäyttämään virusreplikaation) yhdessä tulehdusta (pysäyttää tulehdus).

Niiden tutkimus saattaa jonain päivänä olla käännetty bedsides potilaiden nykyisin kärsivät vakavasta RSV. Se voi myös edistää uusien hoitomuotojen kehittämiseen, tarjoamalla uusia oivalluksia miten RSV ja muut vakavat hengitystievirukset aiheuttaa sairauksia.