Tyttäreni ja Downin syndrooma “

Monica Rivers, 34, hyväntekeväisyys työntekijä Lontoosta, kuvailee perhe-elämän tyttärineen: Ayesha, kuusi, jolla on Downin syndrooma, ja hänen sisarensa Erin, vuotiaista kolme.

“Se on niin jännittävää nähdä Ayesha tehdä asioita, erityisesti asioita, joita ihmiset ajattelevat hän ei voi tehdä. Hän rakastaa lukemista ihmisille, ja se on hämmästyttävää katsomassa häntä lukemaan hänelle isä. Hän ei kamppailla lainkaan sanoilla.”

Hän nauttii laulu ja tanssi, ja on huomion keskipisteenä. Hän sävy kuuro, joka voi olla kiinnostavaa autossa. Jotkut ihmiset Downin oireyhtymä on sydänvaivoja, mutta Ayesha ei, hänen kuulo ja näkö ovat myös hienoja. Emme huoli hän ei pysty kävelemään, mutta hän kävelee erittäin hyvin, vaikka hän ei käynnisty ennen hän oli kaksi.

On joitakin asioita, hän löytää haastavia. Hän kamppailevat vetoketjulla ja hän asettaa hänen kengät väärä jalat, mutta sitten hän tulee ylittää jalkansa ja sanoa, “He ovat oikeassa jalat nyt!

laulu

“Ayesha voivat turhautua joitakin tehtäviä. Esimerkiksi pikkusiskonsa Erin voi tehdä oman kengät ja takki mutta Ayesha voi.”

Erin on niin rakastava kohti isosisko. Jos Ayesha alkaa pahastua, me vain puhua hänelle läpi, anna hänen on toinen mennä, niin kysy, jos hän haluaa meidän tekevän sitä. Menemme takaisin tehtävään ja yritä uudelleen toisen kerran.

Kun Ayesha oli vauva, portage opettaja vieraili kotona kahden viikon välein, kunnes hän oli kolme. Portage opettajat erikoistuneet auttamaan lapsia vammaisten ja heidän perheidensä hankkia tarpeellisia taitoja tehdä jokapäiväisiä asioita.

“Oli puulelut eri väreillä, jotka Ayesha piti sovittaa. On helpompi lasten kanssa oppimisvaikeuksia ymmärtää aistien asioita, joten opettaja käytetty materiaaleja, jotka olivat pehmeitä, kuvioitu tai kiiltävä.”

Kävimme myös luokat vanhemmille rahoittama kunnan ja hoitaa fysioterapeutti. Heillä oli istuntoja auttaa lapsesi kanssa kävely, istuu ja syöminen, esimerkiksi. Se oli suuri, ja todella positiivinen lapsille, koska he kokivat tavoitteiden saavuttamiseen.

“Kerran he söivät jogurttia peilin edessä, jotta he voisivat nähdä, mitä he saavat väärässä, kun he vuotanut se. Se toimi erittäin hyvin Ayesha!”

Selviytyminen ongelmia

Ayesha alkoi yleisopetuksessa neljä ja on selvitys erityisopetusta tarvitsevien kunnalta. Vanhempana haluat lapsesi mennä ulos osaksi yhteisöä, ja yleisopetuksessa on yhteisö. Halusin hänen niin paljon tukea koulussa, kun hän oli kotona. Tunsin, että selvitys auttaisi saavuttamaan tämän.

Me ei annettu yksi ensimmäistä kertaa sovellettu, mutta kun yritimme taas olin töissä Mencap ja oli parempi käsitys mitä kirjoittaa vanhempien lausuman varmistaa saimme oikean tuen Ayesha.

Olemme vihdoin lausuman toukokuussa 2008 ja se kertoo pitäisi saada 25 tuntia ylimääräistä tukea viikossa. Se on todella hyödyttää häntä. Koulun henkilökunta jatkaa kursseja oppia miten auttaa häntä oppimaan, ja siellä on ylimääräistä aikuisten luokassa.

Se voi olla vaikea Ayesha sopeutua muutoksiin. Esimerkiksi hän oli eri tuki työntekijöille koulussa. Mielestämme tämä on saattanut aiheuttaa joitakin käyttäytymisongelmia, kuten lyöminen ja potkiminen.

Auttaa häntä säätää välillä koulu vuotta, hänellä oli siirtyminen kirjan, joka on kuvia kaikista tärkeistä kansa koulussa. Puhuimme hänen sen läpi niin monta kertaa kuin voisimme kesän aikana.

fysioterapia luokat

On joitakin haasteita koulussa. Yritämme selvittää, jos hän kiusattu. Hän on tullut kotiin järkyttää ja olemme oppineet, että hän on kutsuttu idiootti. Hänen ystävänsä ovat alkaneet siirtymistä vanhempia asioita, kun hän on vielä mielellään katsomaan CBeebies. Hänen paras ystävänsä on huomaamatta eroa niiden etuja.

Se voi joskus olla järkyttävä, mutta olemme tiivistä koulun. Jos tuemme häntä nyt hän tulee olemaan vahvempi, jos siellä on seuraavan kerran.

Ayesha ei out-of-koulun toimintaan, kuten uinti ja ratsastusta, mutta hän tietää, että jos hän käyttäytyy huonosti koulussa sitten hän ei saa mennä. Olemme aina yrittänyt löytää oikea toiminta häntä niin, että hän voi olla muiden lasten. Se on hyvä hänelle, ja mitä enemmän ihmiset ovat tietoisia ketään oppimisvaikeuksia, sitä enemmän me auttaa poistamaan esteitä.

Mitä hän haluaa tehdä, mieheni ja aion tukea hänen yrittää saavuttaa sitä. Hän haluaa olla hammaslääkärin tai palomies. Olen lapsi kunnianhimoa, ja vaikka tiedän mahdollisten rajoitusten, jos se mitä hän haluaa tehdä niin autamme häntä.

Neuvoni niille, jotka on juuri kerrottu heidän lapsensa on oppimisvaikeuksia on selvittää niin paljon kuin voit. Keskustele muiden lasten vanhemmille oppimisvaikeuksia. Voit kysyä terveydenhoitajalta, jos on joku omalla alueella, tai ota yhteyttä Mencap löytää paikallinen vanhempien ryhmä.

Älä tunne se on suurin haaste sinun koskaan kohdata, tai kauhea asia. En vaihtaisi Ayesha maailman. Hän on ilo, meille, koulu, hänen sisarensa, kaikille.

20/05 /

Menee kouluun

20/05 /

Sijainti

Lue, miten tukea joku oppimisvaikeuksia, mukaan lukien niiden koulutus ja selviytyminen haastava käyttäytyminen

Miten lapsesi erityisopetustarpeita voidaan tyydyttää yleisopetuksessa tai avulla lausunto kunnan

Lue, miten Deborah tukee hänen poikansa, joka on autismin kirjon (ASD), ja hänen tyttärensä, joka on Downin syndrooma

Hanki tietoa mielenterveysongelmia, selvittää mistä saa apua, ja lukea muiden ihmisten tarinoita

Pitää hauskaa

Etsi oppimisvaikeuksia palvelut lähelläsi

Oppimisvaikeus

Oppimisvaikeudet: koulutus

“Lapseni opettaa minulle taidetta kärsivällisyyttä”

Mielenterveys