tuhkarokko, sikotauti, vihurirokko, ja vesirokkovirusta rokote elävän ihon alle

Terapeuttinen luokka: Vaccine

Käyttää tuhkarokko, sikotauti, vihurirokko, ja vesirokkovirusta rokote elävän

Tuhkarokko (tunnetaan myös yskä tuhkarokko, kova tuhkarokko, Morbilli, punainen tuhkarokko, rubeola, ja 10 päivän tuhkarokko) on infektio, joka leviää helposti ihmisestä toiseen. Infektio tuhkarokko voi aiheuttaa vakavia ongelmia, kuten vatsavaivoja, keuhkokuume, korvatulehdukset, sinus ongelmia, kouristukset (kohtaukset), aivovaurioita, ja mahdollisesti kuolemaan. Vakavien komplikaatioiden ja kuoleman on suurempi aikuisille ja pikkulapsille kuin lapsille ja nuorille.

Sikotauti on infektio, joka voi aiheuttaa vakavia ongelmia, kuten enkefaliitti ja aivokalvontulehdus, joka vaikuttaa aivoihin. Lisäksi teini pojat ja miehet ovat hyvin alttiita sairaus nimeltä kivestulehdus, joka aiheuttaa kipua ja turvotusta kiveksissä ja kivespussin, ja harvinaisissa tapauksissa hedelmättömyyttä. Myös sikotauti-infektio voi aiheuttaa keskenmenon (keskenmeno) naisilla 3 ensimmäisen kuukauden aikana.

Vihurirokko (tunnetaan myös nimellä vihurirokko) on vakava infektio, joka aiheuttaa keskenmenoja, kuolleena tai synnynnäisiä epämuodostumia lapselle, kun raskaana olevat naiset saavat taudin.

Varicella (yleisesti tunnettu vesirokko) on infektio, joka leviää helposti ihmisestä toiseen. Vesirokko on yleensä lievä infektio, mutta joskus se voi aiheuttaa vakavia ongelmia, kuten keuhkokuume, aivotulehdus, ja harvinainen sairaus nimeltä Reyen oireyhtymän.

Immunisaatio tuhkarokkoa, sikotautia, vihurirokkoa ja vesirokkoa lapsille suositellaan 12 kk 12-vuotiaat, joilla ei ole ollut näitä sairauksia. Immunisaatio näitä tauteja vastaan ​​ei suositella lapsille alle 12 kuukauden ikäisille ja lapsille 13-vuotiaita ja vanhempia.

Tämä rokote on tarkoitettu annettavaksi vain tai valvonnassa lapsesi lääkärin tai muun valtuutetun terveydenhuollon ammattilainen.

Päättäessään käyttää rokotetta, riskit ottaen rokotteen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Tätä rokotetta, seuraava tulee harkita

Ennen tuhkarokko, sikotauti, vihurirokko, ja vesirokkovirusta rokote elävän

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio tuhkarokko, sikotauti, vihurirokko, ja vesirokkovirusta rokote eläviä tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Asianmukaiset tutkimuksissa tähän mennessä ole osoittaneet lapsipotilailla tyypilliset ongelmat, jotka rajoittaisivat käyttökelpoisuutta tuhkarokko, sikotauti, vihurirokko, ja vesirokkovirusta rokotteella 12 kk 12-vuotiailla. Kuitenkin tämä rokote ei suositella lapsille alle 12 kuukauden ikäisille ja lapsille 13-vuotiaita ja vanhempia.

Tätä rokotetta ei suositella käytettäväksi aikuisilla potilailla.

Ei ole olemassa tarkkoja tutkimuksia naisilla määrittämiseksi pikkulasten käyttö voi aiheuttaa vaaraa tätä lääkettä imetyksen aikana. Punnitse mahdolliset hyödyt suhteessa mahdollisiin riskeihin ennen tämän lääkitystä imetyksen.

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kun saat tätä rokotetta, on erityisen tärkeää, että terveydenhuollon ammattilainen tietää, jos käytät jotakin seuraavista lääkkeistä. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Saa tätä rokotetta, joilla on jokin seuraavista lääkkeistä ei yleensä suositella, mutta voi olla tarpeen joissakin tapauksissa. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Vastaanottaminen rokotteiden kanssa jokin seuraavista lääkkeet saattavat aiheuttaa lisääntynyt riski tiettyjä haittavaikutuksia, mutta käyttäen sekä lääkkeet saattavat olla paras hoito sinulle. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa Tämän rokotteen. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Hoitaja tai muu koulutettu terveydenhuollon ammattilainen antaa lapsellesi tätä rokotetta. Tämä rokote annetaan laukaus ihon alla (yleensä olkavarteen tai reiteen).

Lapsesi annetaan yksi laukaus rokotteen klo 12-15 kuukausi iässä ja mahdollisesti toinen laukaus 4 6-vuotiaille lapsille.

Lapsesi voi saada tiettyjä muita rokotteita samanaikaisesti kuin tämä yksi, mutta eri kehon alueella.

Sinun pitäisi saada potilaan tiedotteen kaikista rokotteiden lapsesi saa. Varmista, että ymmärrät kaikki tiedot, jotka annetaan sinulle.

On tärkeää saada tätä rokotetta oikeaan aikaan. Jos lapsi jää sovittu laukaus, soita lapsesi lääkäri tehdä uusi kutsu mahdollisimman pian.

On erittäin tärkeää, että lapsesi palaa lääkärin vastaanotolla oikeaan aikaan, jos lapsi tarvitsee toisen annoksen rokotetta. Muista ilmoittaa lääkärille kaikista haittavaikutuksista, jotka tapahtuvat sen jälkeen, kun lapsi saa tätä rokotetta.

Älä tulla raskaaksi 3 kuukauden ajan saa tätä rokotetta ensin lääkärin kanssa. On mahdollista, että tämä rokote saattaa aiheuttaa ongelmia raskauden aikana. Jos luulet olevasi raskaana, kerro heti lääkärille. Lääkäri saattaa haluta sinun liittyvän raskausrekisteriin potilaille saa tätä rokotetta.

Lapset, jotka ovat saaneet tätä rokotetta ovat kehittäneet kuume ja joissakin tapauksissa kuumetta kouristuskohtauksia. Keskustele lapsesi lääkäriin, jos olet huolestunut tästä.

Lapsesi tulisi välttää läheistä kosketusta ihmisten suuri riski kiinni vesirokkovirusta 6 viikkoa saatuaan tätä rokotetta. Ihmiset, jotka ovat vaarassa kiinni virus ovat raskaana olevat naiset, vastasyntyneet, ja kuka tahansa heikko immuunijärjestelmä, joka pitää niitä taistelussa infektioita.

Oikea käyttö tuhkarokko, sikotauti, vihurirokko, ja vesirokkovirusta rokote elävän

Kerro lääkärille, että olet saanut tätä rokotetta

Älä ota aspiriinia tai lääkkeitä, jotka sisältävät aspiriini (kuten kylmä lääkkeet) 6 viikkoa saatuaan tätä rokotetta. Huolellisesti tarkistaa etiketissä kipua, päänsärkyä tai flunssalääkkeenä annat lapsesi olla varma, että se ei sisällä aspiriinia tai salisyylihappoa.

Tämä rokote sisältää albumiinia, joka tulee ihmisen verestä. Jotkut ihmisen verivalmisteet ovat toimittaneet tiettyjä viruksia ihmisille, jotka ovat saaneet heidät. Riski saada viruksen lääkkeitä valmistetaan ihmisen verestä on vähentynyt huomattavasti viime vuosina. Tämä on seurausta vaaditaan testausta ihmisluovuttajia tiettyjä viruksia, ja testaus valmistuksen aikana näiden lääkkeiden. Vaikka riski on pieni, keskustella lapsesi lääkäriin, jos olet huolissasi.

Älä ota muita lääkkeitä, ellei niitä ole keskusteltu lääkärin kanssa. Tämä sisältää reseptiä tai nonprescription (over-the-counter [OTC]) lääkkeet ja kasviperäisten tai vitamiineja.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Varotoimet Vaikka käyttäminen tuhkarokko, sikotauti, vihurirokko, ja vesirokkovirusta rokote elävän

Saatavuus Rx Reseptilääke

Raskaus Luokka C Riski ei voida sulkea pois

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Tuhkarokko Profylaksia ProQuad, tuhkarokkorokotteella / sikotautivirukset rokotteen / vihurirokkorokotteella, Attenuvax, M-M-R II

Rokottaminen ja Profylaksia ProQuad, tuhkarokkorokotteella / sikotautivirukset rokotteen / vihurirokkorokotteella / vesirokkovirusta rokotteen

tuhkarokko, sikotauti, vihurirokko, ja vesirokkovirusta rokote elävän Side Effects

tuhkarokkorokotteella / sikotautivirukset rokotteen / vihurirokkorokotteella / vesirokkovirusta rokotteen

Sikotauti Profylaksia ProQuad, tuhkarokkorokotteella / sikotautivirukset rokotteen / vihurirokkorokotteella, M-M-R II

Vihurirokko Profylaksia ProQuad, tuhkarokkorokotteella / sikotautivirukset rokotteen / vihurirokkorokotteella, Meruvax II, M-M-R II