tekevät myönteisen muutoksen aikaansaamiseksi tehdä ero terveydelle

Tee positiivinen muutos tehdä ero terveydelle

5 Kommentteja

Rakastan on pois omassa puutarhassa. Se on rauhallinen ja terapeuttinen kaivaa lika ja ennakoida jotain kaunista syntymässä seurauksena.

Tuore, lämmin päivä auringossa tuntui lahja odottaa paketoitu. I slathered minun aurinkovoidetta, pukeutui aurinkolasini, hattu ja puutarhakäsineet ja suuntasi ulos kukkapenkkiin.

Koska olen yleensä töissä arkipäivinä, se oli myös mahdollisuus naapurit kiinni nyt, että talven enää pitää meidät sisätiloissa.

Koska päivä meni, voisin tuntea auringon saada voimakkaampi, mutta olin ottaa kova aika vakuuttava itse irrottautua minun henkilökohtainen pieni paratiisi laittaa enemmän aurinkovoidetta tai taukoa.

Sairaanhoitajan ja potilaan kouluttaja, tiedän, että auringolle altistumisesta on kaksiteräinen miekka – hyvä D-vitamiini tuotantoa, vaarallista ihosoluja. Mutta tieto ei aina riitä muuttamaan käyttäytymistä.

Syövät enemmän hedelmiä ja vihanneksia, liikkuvat 150 minuuttia viikossa, saada 7-8 tuntia unta joka yö, vähentää stressiä … nämä pilaria hyvää terveyttä eivät ole uusia useimmille meistä.

Ne voivat olla tärkeitä ehkäisyyn toistumisen syövän sekä estää muita merkittäviä sairauksia, kuten sydän- ja verisuonisairaudet, diabetes, dementia, jne. Kuitenkin, se voi olla niin haastava muuttamaan tapoja liikkua oikeaan suuntaan.

On helppo minulle ajatella, että pieni päätökset teen tänään ei todellakaan tee niin paljon eroa minun tulevaa terveyttä. Voin aina aloittaa huomenna, eikö? Mutta miten itse tehdä huomenna Ajattelin eilen tekemällä parempia valintoja tänään?

Monet ovat yrittäneet tunnistaa avaimia onnistuneeseen käyttäytymisen muutosta. Se on monimutkainen palapeli ja yksi strategia ei täytä kaikkien tarpeita. Dr. Amit Sood, lääkäri ja kirjailija “The Guide to Stress-Free Living”, ehdottaa näytämme tehdä parempia päätöksiä, kun olemme noudatetaan.

Olen viime aikoina kokenut, että tilanteessa, kun minun aikuinen poika tuli minun epävirallinen liikunta valmentaja. Olen tuntenut minun koko aikuisiän ajan on tärkeää käyttää. National Cancer Institute on julkaissut tutkimuksen koskien harjoittelun vaikutuksiin 13 eri syöpiä.

Kuitenkin vasta kun tajusin epäjohdonmukainen liikuntatottumukset myös mattered joku, joka välittää minusta ja olisi tarkkailun minun edistystä, minä itse seurata läpi säännöllisesti. Joten nyt, tämä on toiminut hyvin minulle.

Jokaisella on käyttäytymistä he joko haluavat lopettaa tai aloittaa jotka voivat vaikuttaa heidän terveyttään. Mielelläni kuulla, mitä toiminut teitä tiellä parempaan terveyteen. Ole hyvä ja jaa viisaus toistensa kommentteja. Strategia voi jopa toimia joku muu.

Lisää tietoja NCI tutkimuksessa, katso tämä

http://www.cancer.gov/news-events/press-releases/2016/physical-activity-lowers-cancer-risk

Kanssa

Lonnie Fynskov, R. N.

Sen jälkeen eliniän vääriä aloituksia, menettää 15 puntaa vain takaisin 16 kiloa, olen tehnyt valinnan tehdä pysyviä muutoksia. Tämä sisältyi oikea syöminen ja säännöllinen, voimakasta käyttää. Käytin “Ruokavalio” kirjan minun opas. Olen menettänyt 40 kiloa, valmistunut useita triathlons & ajaa useita puolimaratonia muun kestävyyttä toimintaa. Olen saavuttanut minun tavoite olemisen “normaali” BMI-alue, ensimmäistä kertaa yli 30 vuoteen. On mahdollista ja hyvin arvoinen sitoutumista muutokseen. On koko sub terveysajattelua & Fitness jotka olen löytänyt ja olen iloinen olla osa. Muutos voi olla kova, mutta vaivan arvoista.

Minulla todettiin vaiheen 3 lobulaarinen rintasyöpä tammikuun alussa tänä vuonna. Kahden lumpectomies ja imusolmukkeiden muutot, olen nyt kemoterapiaa ja se tekee myös sädehoitoa myöhemmin tänä vuonna. Käytin tupakoida ja juoda silloin tällöin, mutta eivät ole harrastanut nämä tavat koska minun diagnoosi. Olen jatkanut minun säännöllisesti kävelee ja terveellisen ruokavalion kun tunne hyvin välillä Chemo jaksoissa. On hämmästyttävää, että olen itse tehdä paljon paremmin nyt kuin ennenkin sain tietää minun syöpä. Epäilemättä terveempinä valinnat ovat tehneet eroa ja aion jatkaa näitä hoidon jälkeen.

Minulla todettiin pään ja kaulan alueen syöpä seitsemän kuukautta sitten ja olen nyt remissiossa. Olen edelleen sitä mieltä, mikä aiheutti tämän ja minulla ei ole mitään vastauksia ja lääkärit ddont ole vastauksia. Olen tupakoi in goodshape ahealthy, hyvä paino, katsoa, ​​mitä syön jne Olen ymmälläni ja frfrustrated.

Minulla on Multippeli myelooma ja on niin paljon tuskaa saan eniten liikunta vaikeaa. Kun minun toinen siirto siskoni osti Fitbit Flex minulle. Olen samaa mieltä Jackie – Fitbit on suuri motivoija koska sen avulla voit nähdä, kuinka aktiivinen tai passiivinen olet ollut joka päivä. Getting joitakin käyttää jokapäiväiseen on kriittinen minun ja Fitbit on todella auttanut pitämään minua vastuussa – varsinkin tavoite päivän haasteita ystävien kanssa!

Olen hiljattain ostanut Fitbit maksu. En kannata osto mutta mitään paikannuslaite (monet ovat markkinoilla) tepsiä. He saavat sinut vastuussa. Minulle (ikäni ja paino) minun päivittäinen kalorien korvaus on noin 1000 ilman liikuntaa. Se menee ylös määrä liikuntaa saat. Koska Haluan menettää 35-45 kiloa, olen motivoitunut näin myös. Olen löytänyt erittäin helppo motivoida itse liikkua, kun käytän paikannuslaite – se kertoo minulle tarkalleen missä olen, mitä minun täytyy tehdä ja mitä voin syödä. Tähän mennessä ovat menettäneet 8 kiloa 1,5 kuukautta.