sikotauti-virus rokote, live ihonalainen

Terapeuttinen luokka: Vaccine

Käyttää sikotauti virusrokote, elää

Sikotauti on infektio, joka voi aiheuttaa vakavia ongelmia, kuten enkefaliitti ja aivokalvontulehdus, joka vaikuttaa aivoihin. Lisäksi nuorten poikien ja miehet ovat hyvin alttiita sairaus nimeltä kivestulehdus, joka aiheuttaa kipua ja turvotusta kiveksissä ja kivespussin ja harvinaisissa tapauksissa hedelmättömyyttä. Myös sikotauti-infektio voi aiheuttaa keskenmenon naisilla 3 ensimmäisen kuukauden aikana.

Immunisaatio sikotauti suositellaan kaikille henkilöille 12 kuukauden ikäisille ja sitä vanhemmille.

Immunisaatio sikotauti ei suositella vauvoille alle 12 kuukauden ikäisiä, koska vasta he saivat emostaan ​​ennen syntymää saattavat häiritä rokotteen tehoa. Lapset, jotka immunisoitiin vastaan ​​sikotauti ennen 12 kuukauden ikäisiä saa immunisoida uudelleen.

Voit katsoa olevan immuuneja sikotauti vain, jos

Tämä rokote on tarkoitettu annettavaksi vain tai valvonnassa lääkärin tai muun terveydenhuollon ammattilainen.

Päättäessään käyttää rokotetta, riskit ottaen rokotteen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Tätä rokotetta, seuraava tulee harkita

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio sikotauti virusrokote, asua tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Ennen sikotauti virusrokote, elää

Käyttöä ei suositella lapsille korkeintaan 12 kuukauden iässä. Lapsilla, jotka saivat rokotteen alle 12 kuukauden iästä alkaen annetaan toinen annos rokotetta 12 kuukauden iässä.

Tutkimukset naisilla mukaan tämä lääkitys aiheuttaa minimaalinen lapseen kohdistuvia riskejä, kun käyttää imetyksen aikana.

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kun saat tätä rokotetta, on erityisen tärkeää, että terveydenhuollon ammattilainen tietää, jos käytät jotakin seuraavista lääkkeistä. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Saa tätä rokotetta, joilla on jokin seuraavista lääkkeistä ei yleensä suositella, mutta voi olla tarpeen joissakin tapauksissa. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Vastaanottaminen rokotteiden kanssa jokin seuraavista lääkkeet saattavat aiheuttaa lisääntynyt riski tiettyjä haittavaikutuksia, mutta käyttäen sekä lääkkeet saattavat olla paras hoito sinulle. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa Tämän rokotteen. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Annos sikotautiviruksen rokotteen, live on erilainen eri potilailla. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta sikotauti virusrokote, elää. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Älä tulla raskaaksi 30 päivää saatuaan sikotautivirukset rokotetta elää ilman ensin lääkärin kanssa. On mahdollista, että tämä rokote saattaa aiheuttaa ongelmia raskauden aikana.

Kerro lääkärille, että olet saanut tätä rokotetta

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Tarkista lääkäriltä mahdollisimman pian, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Oikea käyttö sikotauti virusrokote, elää

Saatavuus Rx Reseptilääke

Raskaus Luokka C Riski ei voida sulkea pois

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Sikotauti Profylaksia ProQuad, tuhkarokkorokotteella / sikotautivirukset rokotteen / vihurirokkorokotteella, M-M-R II

Varotoimet Vaikka käyttäminen sikotauti virusrokote, elää

sikotauti-virus rokote, live Side Effects

sikotauti virus rokote