ruokahaluttomuus? miten saada ravitsemuksen aikana syövän hoidossa

Lisääntyvä kalorit

Aikana sairauden, hoidon tai hyödyntämistä, sinun tarvitse kaloreita ja proteiini voi olla tavallista suurempi. Seuraavat ehdotukset voivat auttaa lisäämään määrä kaloreita voit kuluttaa

lisäämällä proteiinia

Vaikka jotkut näistä ehdotuksista lisätä enemmän rasvaa ja sokeria oman ruokavalion, tämän ei pitäisi olla huolta, koska olet vain lisäämällä ylimääräisiä kaloreita kunnes saat ruokahalu takaisin raiteilleen. Tarkista lääkäriltä tai ravitsemusterapeutin jos olet huolestunut muuttaa tapaa syöt.

nesteet

Proteiini on tärkeä kasvulle, terveydelle ja korjaus kehosta. Jos olet ollut sairas, ehkä ylimääräistä proteiinia. Joitakin ehdotuksia sisältävät

Tarkastellaan monivitamiini

Jos sairaus on tehnyt punainen liha – naudan, sian tai lampaan – vähemmän houkutteleva teille, kokeile seuraavia elintarvikkeita, jotka myös ovat hyviä proteiinin lähteitä

Juomalla runsaasti nesteitä on myös avain auttaa kehon hoidon aikana. Yritä juoda vähintään 64 unssia (2 litraa) nestettä päivässä, ellei lääkäri on ohjannut mahdollisuuden rajata nesteen saanti.

Yritä valita juomia, jotka sisältävät kaloreita. Jos makeutetut juomat ovat liian makea, kokeile maustettu vesi tai hedelmämehut laimennetaan vedellä.

Jos ruokahaluttomuus on estää teitä syö hyvin enemmän kuin muutaman päivän, kannattaa harkita monivitamiini avulla saat vitamiineja ja kivennäisaineita tarvitset.

Tarkista etiketti ja etsiä monivitamiini, joka ei anna sinulle enemmän kuin 100 prosenttia päiväannoksesta kaikki vitamiinit ja kivennäisaineet.

Muista kuitenkin, että jos juot neste ravintolisiä, ne antaa sinulle joitakin vitamiineja ja kivennäisaineita tarvitset, niin et välttämättä tarvitse monivitamiini.