ruokahaluttomuus? miten saada ravitsemuksen aikana syövän hoidossa

ruoka-aika

Jos syövän hoitoon jäät ilman ruokahalu, kokeile näitä vinkkejä saada energiaa ja ravintoaineita tarvitset.

Välipala aika

Joskus syövän tai syövän hoito voi vaikuttaa ruokahalua.

Anytime

Vaikka et ehkä tuntuu syö, on tärkeää tehdä mitä voit ylläpitää kalori, proteiinin ja nesteen saanti aikana syövän hoidossa. Näiden tietojen avulla suunnitella aterioita ja välipaloja, joka on houkuttelevampi ja antaa ravitsemus sinun täytyy saada paremmin.

Muista, että joissakin tapauksissa, kuten pitkälle edennyt syöpä, syöminen ei saa vaikuttaa lopputulokseen oman sairauden tai hoidon. Näissä tilanteissa, yrittää seurata tiettyjä ravitsemusohjaukseen, kuten kiinni matalan natrium- tai vähärasvainen ruokavalio, eivät välttämättä ole käytännöllisiä.

Joskus hoitajille tai perheenjäsenet voivat tahattomasti lisätä stressiä työntämällä tai yrittää pakottaa syömään tietyissä elintarvikkeissa. Kysy lääkäriltä miten huolellisesti sinun täytyy noudattaa erityisruokavaliota ohjeita.

Pidä välipaloja kätevä. Onko välipaloja helposti saatavilla niin, että voit syödä milloin olet jopa sen.

Juusto, jäätelö, hedelmä raskas siirappi, kuivatut hedelmät, pähkinät, maapähkinävoi keksejä, juustoa keksejä, muffinsseja, tuorejuustoa ja suklaan maito ovat esimerkkejä korkean kalori välipalat vaativat vain vähän tai ei valmisteluun.

Älä ole liian huolissaan siitä, että jotkin näistä vaihtoehdoista ovat korkea kolesteroli tai rasvaa. Kun takaisin oman ruokahalu, voit keskittyä vähemmän kaloreita eväs vaihtoehtoja.