rokotusohjelmat – aihe yleiskatsaus

Saatuaan hyväksyntää useita asiantuntijaryhmiä, Yhdysvaltain Centers for Disease Control and Prevention (CDC) suosittaa seuraavaa rokotusohjelmat

Vaikka aivokalvontulehdus on harvinaista, se on vakava ja mahdollisesti hengenvaarallinen sairaus. Joten se on hyvä tietää tyypillisiä aivokalvontulehdus oireita. Yleisimmät oireet ar; Niskajäykkyys, joskus niin jäykkä, että se on vaikea koskettaa leuka on ches; Päänsärky, joskus vaikeita ja yleistää; Korkea FEVE; Pahoinvointi tai vomitin; Vaiva kirkas valo; Sleepines; takavarikko; Ras; Joskus nämä oireet seurata flunssan kaltainen …

Jos haluat nähdä, mitä rokotteita tarvitaan lapsille, jotka saivat pari rokotusta Meksikossa, mutta nyt saada laukausta Yhdysvalloissa, mene CDC verkkosivuilla osoitteessa www.cdc.gov/vaccines/schedules/ HCP /child-adolescent.html#binational.

Huomaa: Koko vuoden, CDC voi päivittää suosituksia tai tehdä uusia. Saat uusimmat tiedot kustakin immunisaatiota, siirry www.cdc.gov/vaccines/vpd-vac/default.htm~~V.

Jotta lomake voit seurata lapsen immunisoinneista katso lapsuusiän immunisaatio ennätys (Mikä on PDF-asiakirja?).

Lisätietoja rokotukset.

Vuotiaille lapsille 0-18 vuotta; (Mikä on PDF dokumentti ?; Lapset ikä 4 kuukautta 18 vuoteen, jotka ovat jääneet saamassa immunisaatio, (Mikä on PDF dokumentti ?; Aikuiset ikä 19 vuotta ja olde, (Mikä on PDF-asiakirja?)