polven nivelrikko ja hyaluronihappoa yhteinen injektiot

Jos sinulla on nivelrikko, joka vaikuttaa polvet, injektio hyaluronihappoa voitaisiin helpottaa kipua ja jäykkyyttä.

Tässä ovat yksinkertaisia ​​tapoja voit helpottaa nivelrikon oireita omin päin kotona; 1. Ole aktiivinen. Liikunta voi olla viimeinen asia, jonka haluat tehdä, kun niveltulehdus sattuu. Mutta monet tutkimukset osoittavat, että liikunta on yksi parhaista tavoista parantaa elämänlaatua. Liikunta parantaa energiaa. Se voi myös vahvistaa lihaksia ja luita, ja auttaa pitämään nivelet joustava. Yritä vastarintaa koulutusta rakentaa vahvempia lihaksia. Lihaksia suojella ja tukea nivelten vaikuttaa niveltulehdus …

Lääkäri voi kertoa, jos se auttaa, perustuu oireisiin ja muita hoitoja olet kokeillut. Vaikka laukausta on ollut saatavilla jo yli vuosikymmenen ajan, tutkimuksia siitä, miten tehokkaita ne ovat osoittaneet ristiriitaisia ​​tuloksia.

Normaalisti neste kutsutaan hyaluronaania voitelee niveliä. Jos sinulla on nivelrikko, sinun tarjonta Hyaluronaani on harvennettu.

Menettely on yksinkertainen. Lääkäri ruiskuttaa hyaluronihappoa suoraan alueen ympärillä polvinivelen. Useimmat ihmiset päästä viikossa 3-5 viikkoa. FDA on hyväksynyt vain tätä hoitoa ihmisille nivelrikon, mutta jotkut ihmiset saavat sitä muissa nivelissä samoin.

On olemassa erilaisia ​​tuotemerkkejä hyaluronaanin. Vaikka ne eroavat toisistaan ​​jollain tapaa, mitään ei ole osoittautunut toimivaksi parempi tai huonompi kuin toinen, sanoo Reumatologi H. Ralph Schumacher Jr., MD, on Pennsylvanian yliopiston Medical School ja päätoimittaja Journal of Clinical Rheumatology.

Hyaluronihappo yhteinen injektiot eivät toimi kaikille. Tutkimus on sekoitettu miten hyvin ne toimivat. Ne näyttävät toimivan paremmin joillekin ihmisille kuin toisille. Jos olet vanhempi tai kehitys nivelrikko, voi olla vähemmän todennäköisesti löytää helpotusta tämä hoito.

Yleensä ihmiset vain yrittää Hyaluronaani kun hoitoja kuten fysioterapia, liikunta, ja injektiot särkylääkkeitä ja steroidit eivät tarjoa riittävästi apua.

Yksi etu on, että haittavaikutukset, kuten turvotusta ja epämukavuutta sen alueen ihoa jossa saat laukaus, ovat lieviä. Koska riskit ovat pieniä, lääkäri voi ajatella, että Hyaluronaani kannattaa kokeilla, varsinkin jos ainoa toinen vaihtoehto on leikkaus.

Hyaluronaani voi myös olla hyvä valinta, jos on ongelmia sivuvaikutuksia muita hoitoja. Esimerkiksi jotkut ihmiset eivät voi ottaa yhteistä särkylääkkeitä, kuten aspiriini, ibuprofeeni tai naprokseeni koska ruoansulatuskanavan verenvuotovaaraa. Ja steroidi-injektio, toinen yleinen hoito nivelrikko, voi vahingoittaa nivelet jos overused.

Tarkista vakuutusyhtiö ennen kuin aloitat tätä hoitoa. Jotkut kattaa injektiot, mutta eivät kaikki. Sinun kannattaa tietää etukäteen, koska laukaukset ovat kalliita.

LÄHTEET

Academy of Family Physicians Family Lääkäri: “polven nivelrikon: Hyaluronic Acid ruiskeet.”

Karlsson, J. Rheumatology, 2002.

Medina, J. The Journal of Family Practice, elokuu 2006.

Elinor Mody, MD, Reumatologi, Brigham ja naisten sairaala, Boston.

Neustadt, D. Cleveland Clinic Journal of Medicine, lokakuussa 2006.

H. Ralph Schumacher Jr., MD, lääketieteen professori, University of Pennsylvania Medical Schoo; päätoimittaja, Journal of Clinical Rheumatology.

Wang, C. The Journal of Bone and Joint Surgery, maaliskuu 2004.