oppia diabeteksen komplikaatioiden

diabetes Trends

Jos se ei ole hallinnassa, diabetes voi aiheuttaa monia komplikaatioita, jotka voivat vaikuttaa lähes jokainen elin elimistössä. Diabetes komplikaatioita ovat

Sydänsairaus on yksi yleisimmistä diabeteksen komplikaatioita. Virassa käyntiä, lääkäri voi suorittaa erilaisia ​​testejä tarkistaa sydänsairauksia ja auttaa estämään vakavia sydämen liittyviä ongelmia. Joikaisella, terveydenhuollon tarjoaja tarkistaa verenpainetta. Kolesteroliarvot ja triglyseridien voidaan tarkastaa ensimmäinen vierailu. Lähtökohta EKG tulisi myös saada osana täydellistä potilaskertomuksen. Lisätietoa henkilökohtaisista riskitekijöistä teillä on sydänsairaus, kuten suvussa vai poltat, ja treenata ennaltaehkäisevää suunnitelmaa, joka sisältää laihtuminen, säännöllinen liikunta, ja stressin hallinta, sekä pitämällä verenpaine, kolesteroli, ja triglyseridien normaalilla tasolla.

Merkkejä ja oireita aivohalvauksen äkillinen heikkous toisella puolella edessä tai bod; tunnottomuus kasvot, käsivarsi, tai le; vaikeus speakin; vaikeaa havaita molempien silmien; tai huimaus. Jos sinulla on jokin näistä oireista, ota heti yhteys lääkäriin. Voit kutsua neurologin tai muu aivohalvaus asiantuntija. Lue lisää varoitusmerkeistä aivohalvauksen ja olla tietoinen myös keinoja estää tätä vakavaa ongelmaa tapahtumasta sinulle.

Jos sinulla on diabetes, virtsan testaus tulisi suorittaa vuosittain etsiä diabeettisen nefropatian – munuaissairaus. Lähtökohta kreatiniinin Verikoe pitäisi myös tehdä määrittää munuaisten toiminnan. Terveydenhuollon tarjoaja tarkistaa myös verenpaineen säännöllisesti, koska valvonta korkea verenpaine on välttämätöntä hidastaa munuaissairaus. Verenpaine tulisi olla alle 130/80. Lue muita oireita munuaissairaus tässä terveydelle aihe, kuten pysyviä jalan tai jalkojen turvotus. Selvitä, milloin soittaa lääkärille ehkäistä vakavia ongelmia.

Ajan, diabetes voi aiheuttaa hermovaurioita, joka tuottaa oireita puutumista, kirvelyä tai kipua. Jos iho on tunnoton, et välttämättä huomaa pieniä haavoja, jotka voisivat kasvamaan isompi terveysuhkia. Tarkista jalat ja kädet päivittäin punoitusta, kovettumia, halkeamia tai ihon rikkoutumista. Jos huomaat jonkun näistä oireista ennen seuraavan ajoitetun vierailun, ilmoittaa terveydenhuollon tarjoaja heti.

Heart diseas; Strok; Munuaiset diseas; Nerve DAMAG; Eye DAMAG; Ruoansulatus ongelma; Erektiohäiriöiden dysfunctio; Ihon ongelma; Infectio; Dental ongelmia