on penikseni liian pieni?

 arkistojen sisältöä 2 vuoden kuluttua varmistaa meidän lukijat voivat helposti löytää kaikkein ajankohtainen sisältö; Löytää uusimmat tiedot, kirjoita aihe kiinnostaa osaksi hakukenttään.

19 tammikuu 2012 – Is my penis liian pieni? Se on kysymys, että miehet eivät todennäköisesti kysyä tuttavien tai sukupuolta olevat kumppanit.

Vaaditko noususta viittä juosta aamu, vaikka selkä on kipeä, mustan jään takit kaduilla, ja vaimosi beseeches voit pysyä sängyssä? Oletko vain tuntuu hyvältä, kun olet koulutusta varten triathlons? Syö vain tapa täydentää seuraavan rodun? Sitten te, minun spandex-verhottu ystävä, voi olla harjoituksen riippuvuus.

Pediatric urologist Lane S. Palmer, MD, päätoimittaja pediatristen urologian at Cohen lastenterveyskeskus, New Hyde Park, N.Y., kuulee sitä paljon.

“Isät usein kysyvät sitä heidän poikansa – ja samalla toimistossa, kysyy itsestään,” Palmer kertoo.

Men huolissaan niiden peniksen kokoon yleensä jokin muu tekosyy nähdä lääkäri, sanoo Bruce R. Gilbert, LKT, johtaja lisääntymis- ja seksuaali- lääketieteen Smith Institute for Urology Lake Success, N.Y.

Kun ne tulevat jotain muuta, he kysyvät, “Voi, se tapa, olen huolissani pituudesta penikseni, ” Gilbert kertoo.” Useimmat ovat miehiä 20-to-40-vuotiaiden ikäryhmässä. Mutta jotkut ovat iältään 40- 50, ja jotkut jopa vanhempia miehiä kysyä.

Valtaosa näistä miehistä ovat yllätys. Murehtia pieni peniksen koko on yhteinen. Poikkeuksellisen pieni penis koko ei ole.

Voisi ajatella, että niin kauan miehen penis toimii, hän olisi mitään ongelmaa sen kanssa. Et olisi väärin.

Peniksen koko on keskeinen osa ihmisen minäkuvaa. Mutta kun hän ei kehua muille miehille, keskivertomies merkittävästi aliarvioi suhteellinen koko penis.

Tässä esimerkki: Yli kahden vuoden ajan, 67 miestä pyysi italialaisen sairaalan kirurgisen korjaamisen pieni penis. Kaikki osoittautui normaali-size penis.

Muutama päivä sitten minulla oli potilas, joka vietti tunnin mittauksia penis ja ajattelu on liian pieni “, Gilbert sanoo.” Mutta se oli normaali.

Että ihminen ei ole yksin. Noin 45% veljiensä haluavat isompi penis. Älä välitä, että 85% heteroseksuaalisten naiset sanovat ne ovat tyytyväisiä kumppaneiden penis parametreja.

Monet miehet välitä koosta erektioita. Monia muitakin huoli siitä, miten heidän penis näyttää kun se on veltto, tutkimukset löytää.

Joten miten ihminen tietää, jos hän on normaalia, super-kokoinen, tai pieni? Ei hänen kengän koko, yhteinen ja vääräksi myytti noin arvioimalla peniksen pituus. Kuten niin paljon muuta elämässä, suora mittaus on avain.