Oma 12-viikon laihtuminen matka

Stephanie Higgins kertoo kuinka hän menetti 9.2kg (1.4st) on laihtuminen suunnitelma ei koskaan nälkää.

Vuodesta kalori-laskenta ja eväs, Stephanie paljastaa, miten hän teki sen ja miten suunnitelma auttoi häntä kehittämään terveellisempiä tottumuksia 12 viikossa.

Olin ollut menossa kuntosalille noin viisi kuukautta, mutta en ollut menettänyt mitään painoa. Olin todella ylipainoinen. Luulin ruokavalio saattaa olla ongelma. Katsoin verkossa, kuinka monta kaloria minun pitäisi syödä päivässä laihtua ja löysin 12 viikon laihtuminen suunnitelma.

Tiesin ollut terveen painon. Muotivaatteet näyttivät väärä minulle, vaikka ne on asennettu oikein. Olin hankkimatta suurempien liian usein. Olen ollut koko 10-12 koko elämäni, mutta paino on ollut noususuunnassa viiden viime vuoden aikana. Minun viime työpaikat ovat deskbound ja my toiminnan tason laskeneen.

Miten kuulit suunnitelma?

Eräänä päivänä, Tajusin, kuinka suuri olin saanut ja päätin halusin saada takaisin ihannepainoni. Minulla viiden viikon loman ajan USA suunniteltua kesällä. Poikaystäväni ja aion tehdä matkalle läpi Kaliforniassa on Harley Davidson, lopettamassa Havaijilla. Se annetaan minulle paljon motivaatiota.

Aikana 12 viikon hävisin 9.2kg. Aloitin ulos 80.5kg, joiden painoindeksi (BMI) on lähes 30. lopussa 12 viikon olin 71.3kg ja minun BMI oli laskenut 25,6, mikä on lähes terveen painon alue.

Ihannetapauksessa Haluaisin päästä 60kg. Se oli minun paino noin viisi vuotta sitten ja paino Viihdyn. Olen ollut tai kiertää tämän painon suurimman osan aikuisiän. En todennäköisesti aio sinne ennen kuin lähden lomalle, mutta haluaisin menettää toisen kiven (6.3kg) ennen sitä.

Se saa helpommin kuin mennä. Käytin pari kalori laskennan sivustot, kuten Weight Loss Resources. Aluksi olin etsimässä kaikesta, mutta ajan mittaan, Tutustuin kaloreita tietyissä elintarvikkeissa, kuten hedelmiä, jotka olivat minun tärkein välipaloja. Kirjoitin alas joka kalori sain päivän aikana notepad. Illalla olin tot minun kaloreita ja päivittää ruoan ja liikunnan kaavio. Se ei vie kauan ja löysin sen todella hyödyllinen pitää kirjaa kaloria.

Kyllä! Löysin HealthUnlocked verkossa laihtuminen foorumi on paikka tukea ja ohjausta muut tekevät samoin. Ihmiset foorumi tuntuvat kiinnostavan aidosti, mitä sanot, koska olette kaikki samassa veneessä. On hienoa pystyä jakamaan kokemukseni laihdutus muiden foorumi, jotka ovat juuri aloittamassa.

Olin menossa kuntosalille noin kolme kertaa viikossa, 30 ja 45 minuutin istuntoa. En yleensä käyttänyt poikaystäväni, joka oli suuri motivaatio. Tein vähän käynnissä juoksumaton ja joitakin voimaharjoittelua. Aluksi asetin itselleni tavoitteeksi jatkuva mailia pysähtymättä. Nyt voin tehdä 20 minuuttia non-stop juoksumatolla. Olen myös tehnyt istumaannousuja joka aamu, ja toimi tieni jopa 100 päivässä. En ole tehnyt mitään vähään, koska se kesti liian kauan.

Miksi haluat laihtua?

Haluamme tehdä viikoittain ostoksia ja yrittää myös muutama enemmän terveellisiä vaihtoehtoja, kuten enemmän hedelmiä ja vihanneksia, kalaa ja kanaa. Minulla oli aamiainen joka aamu. Lounasta ja illallista, käytin keittiö asteikot punnita asioita, kuten riisiä ja pastaa. Olen lyhensivät annoskoot ja aina varmisti oli ainakin kaksi tai kolme annosta vihanneksia minun levy. Jälkiruoka oli aina hedelmää. Oli kourallinen aterioita, että meillä oli joka viikko, kuten kanaa curry ja spagetti bolognese, joka piti kalorien laskemisen toimivat alas.

Aluksi oli vaikea saada oikea tasapaino. Asun poikaystäväni kanssa, joka ei tarvitse laihduttaa. Perustin aterioita tärkkelyspitoisia ruokia ja vihanneksia. Hän söi samaa kuin minä ja hän alkoi laihtua myös! Niinpä hän vain kasvanut hänen osia.

Söin tavallista vähemmän ja tehdä terveellisempiä valintoja. Jos olimme menossa ulos curry, olin tilata vähemmän riisiä ja putosi tavallista lisäke pelimerkkejä. Se ei ole aina helppo seurata kaloreita kun syöminen, joten olin juuri kompensoida vähentämällä minun kalorimäärää seuraavina päivinä.

Jos olisin ovelaa välipala, olin vain lisätä kaloreita minun päivittäistä kokonais- ja säädä minun kalorimäärää varten loppupäivän jäädä alle minun 1400 kalori avustus. Jos tämä ei ollut mahdollista, olin varmista en mene yli minun avustus muihin viikonpäivänä, ja ehkä tehostaa harjoituksen. Luultavasti tärkeintä on valita itse ylös ja jatkaa – luistamista nyt ja sitten ei ole väliä liikaa pitkällä aikavälillä.

Oltuaan suunnitelmasta noin viikon, en oikeastaan ​​ole mitään himoa, olin vain syödä terveellisesti ja usein. En koskaan mennyt nälkä, mikä on yksi syy olet joskus mielihaluja. Välipalat jo rakennettu päivä – tavallisesti kuivattuja hedelmiä, kuten rusinoita, aprikoosit ja omena, sekä tuoreita hedelmiä.

Kuinka paljon menetettävää?

Harkitsetko rannalla Havaijilla. Ensimmäisellä viikolla hävisin vajaat 1 kg, joka on paino pussi sokeria. Kätevästi, meillä oli täysi pussi sokeria kaapissa, joten otin sen pois, katsoi sitä ja tuntui painon. Se oli raskasta, joten olin muistutan itseäni, että pussi sokerin joka niin usein. Näkeminen paino irtoaa ja asentamisesta pienempiin vaatteita oli ehkä paras motivoija.

Kysyin poikaystäväni ja hänen vastauksensa oli: “Sinä olet ohuempi!” Minulla on nyt aamiaisen joka aamu, jota en koskaan käytetty. Syön paljon enemmän vihanneksia. Olen oppinut tunnistamaan eroa nälkää ja yksinkertaisesti pikkunälkään. Kaiken kiinni suunnitelmasta 12 viikkoa on auttanut minua kehittämään uusia terveellisiä elämäntapoja.

Haluaisin menettää muutaman kiloa. Olen lopettanut laskemalla kaloreita, mutta olen kiinni minun uusi rutiini terveellisesti syöminen, joilla pienempiin annoksiin ja käyttävät säännöllisesti. Kun tekee se 12 viikkoa, se tavallaan tuntuu normaalia minulle.

03/07 /

03/07 /

Miten löysit kalorien laskemista?

Kyllästynyt jojo dieetti, Andy kokeillut 10 ruokavalion 50 päivää toivossa löytää yksi hän voisi kiinni elämään.

Selvittää, miksi laihtuminen suunnitelma on niin suuri hitti ihmisiä, jotka ovat onnistuneesti laihtunut

Phil sanoo laihtuminen suunnitelma on jättänyt hänet tunne terveempiä, asentaja ja varmempi

Löysitkö laihtuminen foorumin hyötyä?

Mitä liikuntaa teit?

Miten voit suunnitella aterioita?

Onko seuraava suunnitelman vaikutusta kotielämän?

Miten onnistuit syöminen?

Miten voit käsitellä erehdyksiä?

Miten voit käsitellä mielihaluja?

Miten sinä pitää itse motivoitunut?

Miten on seuraava suunnitelma muuttui olet?

Oletko vielä laihtua?

“Yritin 10 ruokavalioita 50 päivän

Laihtuminen menestystarinoita

Tein laihtuminen suunnitelma kahdesti “