Norditropin

Käyttää Norditropin

Terapeuttinen luokka: Endokriiniset Metabolinen Agent

Farmakologiset Class: Somatropin

Tämä lääke on saatavissa vain lääkärin määräyksestä.

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Tätä lääkettä, seuraava tulee harkita

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio lääkkeen tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Asianmukaiset tutkimuksissa tähän mennessä ole osoittaneet lapsipotilailla tyypilliset ongelmat, jotka rajoittaisivat hyödyllisyyttä somatropiinin lapsilla.

Asianmukaiset tutkimuksissa tähän mennessä ole osoittaneet geriatrisen tyypilliset ongelmat, jotka rajoittaisivat käyttökelpoisuutta somatropiinin vanhuksilla. Kuitenkin iäkkäillä potilailla ovat herkempiä vaikutuksia somatropiinin ja ovat todennäköisemmin ei-toivottuja vaikutuksia, jotka saattavat edellyttää annoksen muuttamista saavilla potilailla somatropiinia.

Ennen Norditropin

Ei ole olemassa tarkkoja tutkimuksia naisilla määrittämiseksi pikkulasten käyttö voi aiheuttaa vaaraa tätä lääkettä imetyksen aikana. Punnitse mahdolliset hyödyt suhteessa mahdollisiin riskeihin ennen tämän lääkitystä imetyksen.

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kerro terveydenhuollon ammattilaiselle, jos käytät jotain muuta reseptiä tai nonprescription (over-the-counter [OTC]) lääketieteessä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa tämän lääkkeen. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Tässä osassa on tietoja asianmukaisen käytön useita tuotteita, jotka sisältävät somatropiini, e-coli peräisin. Se ei voi olla nimenomaan Norditropin. Lue huolellisesti.

Tämä lääke annetaan laukaus ihon alle. Somatropiini saattaa joskus antaa kotona potilaille, jotka eivät tarvitse olla sairaalassa. Jos lääkkeen käyttämisen kotona, lääkäri opit valmistautua ja pistää lääkettä. Varmista, että ymmärrät kuinka lääkettä valmistetaan ja pistetään.

Tämä lääke tulee potilaan tiedot insertti. Lue ja noudata ohjeita insertin huolellisesti. Kysy lääkäriltä, ​​jos sinulla on kysymyksiä.

On olemassa monia erilaisia ​​muotoja (esim injektiopullo, patruuna, injektiolaite) saatavilla tämän lääkkeen. Lue kaikki ohjeet huolellisesti olla varma, että osaat käyttää laitetta.

Aina saat lääkettä, tarkista, että olet saanut asianmukaisen laitteen. Kerro apteekkiin, jos on kysyttävää laite, josta annettiin.

Sinulle näytetään kehon alueilla, joilla tämän laukaus voidaan antaa. Käytä eri kehon alueella aina antaa itsellesi ammuttu. Seurata missä annat jokaisen laukauksen varmista kiertää kehon alueilla. Tämä auttaa estämään ihon ongelmia pistosten.

Käytä uutta neulaa, avaamaton injektiopullo tai ruisku aina pistät lääkkeen.

Et ehkä käytä kaikkia lääkkeen jokainen pullo (lasipullo) tai esitäytetyssä ruiskussa. Käytä jokainen pullo tai ruisku vain yhden kerran. Älä tallenna avointa pulloon tai ruiskuun. Jos lääke injektiopulloon tai ruiskuun väri on muuttunut, tai jos näet hiukkasia, älä käytä sitä.

Käytä vain merkki lääkkeen että lääkäri määrännyt. Eri merkit eivät välttämättä toimi samalla tavalla.

Annos tätä lääkettä on erilainen eri potilaille. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta tätä lääkettä. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Tämä lääke on annettava kiinteän aikataulun. Jos annos jää tai unohda käyttää lääkettä, ota yhteyttä lääkäriin tai apteekkiin ohjeita.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Oikea käyttö somatropiinia, e-coli johdettu

Kysy terveydenhuollon ammattilainen miten pitäisi hävittää mitään lääkettä et käytä.

Säilytettäväksi jääkaapissa, suoralta valolta. Eivät jäädy tai ravista.

Heitä pois käytetty neuloja kova, suljettu säiliö että neulat eivät säkissä kautta. Pidä tämä säiliö poissa lasten ja lemmikkieläinten.

Jos tulee lääkkeen pitkään, se on hyvin tärkeää, että lääkäri tarkastaa sinut säännöllisesti vierailuja mistään ongelmista tai ei-toivottuja vaikutuksia, jotka voivat johtua lääkkeen.

Tämä lääke voi aiheuttaa vakavan allergisen reaktion, joka vaatii välitöntä lääkärin hoitoa. Kerro lääkärille heti, jos sinulla on ihottumaa, kutinaa, kasvojen, kielen tai kurkun, hengitysvaikeuksia tai rintakipua jälkeen saat lääkettä.

Tämä lääke voi aiheuttaa häiriöitä lonkkaluun, erityisesti potilailla, joilla on kasvuhormonin puute tai Turnerin oireyhtymää. Tarkista lääkäriltä heti, jos olet tai lapsesi on ontua tai kipua lonkan tai polven.

Tämä lääke voi vaikuttaa veren sokeripitoisuus. Tarkista lääkäriltä, ​​jos huomaat muutoksen tulokset veren tai virtsan sokerin testejä tai jos sinulla on kysymyksiä.

Tämä lääke voi voimistaa paine pään. Tarkista lääkäriltä välittömästi, jos päänsärky, pahoinvointi, oksentelu, näön hämärtyminen, tai minkä tahansa muun näkökannan muutos tapahtuu hoidon aikana. Lääkäri saattaa haluta sinun on silmät tarkastaa silmälääkäri (silmälääkäri).

Varotoimet Vaikka käyttäminen Norditropin

Tämä lääke voi aiheuttaa nesteen kertymistä elimistöön (ylimääräinen vesi kehossa). Kerro lääkärille, jos olet polttaminen, tunnottomuus, kipua, tai pistely kaikki sormet paitsi pienimpiä sormi, käsien ja jalkojen, tai kipua, turvotusta tai jäykkyys lihaksissa. Lääkäri voi muuttaa annostusta vähentää näitä sivuvaikutuksia.

Pankreatiitti on esiintynyt harvoin joillakin potilailla somatropiini. Kerro lääkärille heti, jos sinulla on äkillinen ja vaikea vatsakipu, vilunväreet, ummetus, pahoinvointi, oksentelu, kuume, tai huimaus.

Tämän lääkkeen käyttäminen saattaa lisätä syöpäriskiä. Keskustele lääkärisi kanssa, jos olet huolestunut tämän riskin.

Ennen kuin mitään lääketieteellistä testit, kerro lääkäri vastuussa että käytät tätä tietyn merkkistä somatropiini (Humatrope®). Tulokset joitakin testejä voi vaikuttaa tätä lääkettä.

Älä ota muita lääkkeitä, ellei niitä ole keskusteltu lääkärin kanssa. Tämä sisältää reseptiä tai nonprescription (over-the-counter [OTC]) lääkkeet ja kasviperäisten tai vitamiineja.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Norditropin Side Effects

Norditropin (somatropiini)

Kiireellisten apua välittömästi, jos jokin seuraavista yliannostuksen yhteydessä

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Saatavuus Rx Reseptilääke

Raskaus Luokka C Riski ei voida sulkea pois

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Hyväksyntähistoria Kalenteri Drug historiaa FDA

Aikuisten Ihmisen kasvuhormonin vajaus somatropiini, Genotropin, Omnitrope, Saizen, Humatrope, Nutropin- AQ

Lyhytkasvuisuus Age somatropiini, Genotropin, Omnitrope, Saizen, Humatrope, Nutropin- AQ

Prader-Willin oireyhtymä somatropiini, Genotropin, Omnitrope, Saizen, Humatrope, Nutropin- AQ

Pediatric kasvuhormonin vajaus somatropiini, Genotropin, Saizen, Omnitrope, Humatrope, Nutropin- AQ