Noonanin oireyhtymä hoidot ja lääkkeet

Hoito oireet ja komplikaatiot, jotka tapahtuvat kanssa Noonanin oireyhtymä riippuu niiden tyypistä ja vakavuudesta. Monet terveyden ja fyysisen liittyviä kysymyksiä tämä oireyhtymä hoidetaan juuri niin kuin ne ovat koko väestössä.

Hoito lähestymistapa, että lääkäri voi suositella käsitellä eri näkökohtia Noonanin oireyhtymä voi sisältyä

Hoitoon alhainen kasvunopeus. Monet lapset Noonanin oireyhtymä eivät kasva normaalilla nopeudella. Lapsesi korkeus olisi mitattava kolmesti vuodessa kunnes hän on 3 vuotta vanha, ja sen jälkeen kerran vuodessa, kunnes aikuisiällä varmistaa hän kasvaa.

Noonan oireyhtymä aiheuttaa usein syöminen ongelmia, ja lapsesi ei saada riittävän ravinnon.

Lääkäri todennäköisesti tarkistaa lapsen veren kemia, kilpirauhasen toimintaan, luun kasvua ja hormonitasot. Jos lapsesi kasvuhormoni tasot ovat riittämättömiä, kasvuhormoni hoito voi olla hoitovaihtoehto.

Osoitteet oppimisvaikeuksia. Monenlaisia ​​mielenterveyden ja käyttäytymisen ongelmat voivat ilmetä tämän ehdon. Onneksi on olemassa monia onnistuneita tapoja selviytyä mitä ovat yleensä lieviä oireita.

Jos löytää aikaisin, että lapsella on kehityksen viivästymisestä, kysy lääkäriltäsi pikkulasten stimulaatio ohjelmia. Fyysinen ja puheen hoitojen voi olla avuksi käsitellä erilaisia ​​mahdollisia oireita. Joissakin tapauksissa erityisopetukseen tai yksilölliset opetusstrategioita saattaa olla aiheellista.

Hoito imusuonten ongelmia. Vaikka imunestejärjestelmän ongelmat ovat vähemmän yleinen oire, monia tapoja, joilla he voivat esiintyä voivat löytää ongelma ja sitten käsittelemällä se haaste. Komplikaatiot sisältävät yleensä ylimääräinen neste, joka saa tallentaa useisiin paikkoihin elimistössä.

Joskus neste voi kerääntyä ympärille tilaa sydämen ja keuhkot. Jos näin tapahtuu, lääkäri saattaa haluta lisätä putki omaan rintaan valua nestettä. Tämän ongelman välttämiseksi, lääkäri voi ehdottaa sinulle muuttaa ruokavaliota. Joskus leikkaus on tarpeen, jos turvotus sydän ja keuhkot jatkuu.

Hoito sukupuolielinten ja virtsateiden ongelmia. Jos poikasi on piilokiveksisyyttä syntyessään, lääkäri todennäköisesti ohjaa sinut kokenut kirurgi harkita leikkaus on sopiva. On parasta lapselle tällaista hoitoa ennen kuin hän menee kouluun.

Toinen yleinen ongelma miehillä Noonanin oireyhtymä on, että kivekset eivät toimi kunnolla, jolloin testosteronin korvaaminen voi olla vaihtoehto.

Jos virtsatieinfektio ilmenee, hoito sisältää antibiootteja.