nitro-tarjous ihon läpi

Käyttää Nitro-Bid

Terapeuttinen luokka: Rintakipua lievittävä

Kemiallinen luokka: Nitraatti

Nitroglyseriini kuuluu lääkeryhmään nitraatteja. Se toimii rentouttava verisuonia ja lisäämällä verta ja happea sydämeen vähentäen samalla sen työmäärää. Kun käytetään säännöllisesti pitkällä aikavälillä, tämä auttaa estämään rintakipukohtausten syntyminen.

Tämä lääke on saatavissa vain lääkärin määräyksestä.

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Tätä lääkettä, seuraava tulee harkita

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio lääkkeen tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Asianmukaiset tutkimuksia ei ole tehty suhteesta iän vaikutuksille nitroglyseriinin transdermaalista lapsiväestössä. Turvallisuutta ja tehoa ei ole varmistettu.

Ennen Nitro-Bid

Asianmukaiset tutkimuksissa tähän mennessä ole osoittaneet geriatrisen tyypilliset ongelmat, jotka rajoittaisivat hyödyllisyyttä nitroglyseriinin transdermaalista vanhuksilla. Kuitenkin iäkkäillä potilailla ovat todennäköisesti on alhainen verenpaine ja ikääntymiseen liittyvien maksa-, munuais- tai sydänvaivoja, mikä voi edellyttää varovaisuutta ja oikaisua annoksen saavilla potilailla nitroglyseriinin transdermaalista.

Ei ole olemassa tarkkoja tutkimuksia naisilla määrittämiseksi pikkulasten käyttö voi aiheuttaa vaaraa tätä lääkettä imetyksen aikana. Punnitse mahdolliset hyödyt suhteessa mahdollisiin riskeihin ennen tämän lääkitystä imetyksen.

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kun käytät tätä lääkettä, on erityisen tärkeää, että terveydenhuollon ammattilainen tietää, jos käytät jotakin seuraavista lääkkeistä. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeistä ei ole suositeltavaa. Lääkäri voi päättää olla sinua hoitaa tämän lääkityksen tai muuttaa joitakin muita lääkkeitä otat.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeistä ei yleensä suositella, mutta voi olla tarpeen joissakin tapauksissa. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeet saattavat aiheuttaa lisääntynyt riski tiettyjä haittavaikutuksia, mutta käyttäen sekä lääkkeet saattavat olla paras hoito sinulle. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa tämän lääkkeen. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Tässä osassa on tietoja asianmukaisen käytön useita tuotteita, jotka sisältävät nitroglyseriiniä. Se ei voi olla spesifinen Nitro-Bid. Lue huolellisesti.

Käytä tätä lääkettä juuri siten kuin lääkärin ohjeiden mukaan. Älä käytä enemmän sitä, älä käytä sitä useammin, ja älä käytä sitä pidempään kuin lääkäri määräsi. Se onnistuu vain, jos sovelletaan oikein.

Tämä nitraattia käytetään vähentämään rintakipukohtausten pitkän ajan kuluessa. Se ei vapauta hyökkäys, joka on jo alkanut, koska se toimii liian hitaasti. Voidetta ja laastari muodot vapauttavat lääkkeen vähitellen saada aikaan vaikutus 7-10 tuntia. Tarkista lääkäriltä, ​​jos tarvitset myös nopeavaikutteinen lääke lievittää kipua rintakipukohtaus.

Käytä tätä lääkettä ensimmäinen asia aamulla ja noudattaa samaa aikataulua joka päivä. Tämä lääke toimii parhaiten, jos on “huumeeton” ajan joka päivä, kun et käytä sitä. Lääkäri ajoittaa annoksia päivän aikana, jotta huumeettomaan ajan. Seuraa aikataulu annostuksen huolellisesti, jotta lääke toimii kunnolla.

Tämä lääke tulee pakkausselosteen. Lue ja noudata ohjeita pakkausseloste huolellisesti. Kysy lääkäriltä, ​​jos sinulla on kysymyksiä.

Potilaille käyttämällä voiteen

Potilaille laastarin käytön järjestelmää

Annos tätä lääkettä on erilainen eri potilaille. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta tätä lääkettä. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Jos et menetä annos tämän lääketieteen, tee se niin pian kuin mahdollista. Kuitenkin, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun.

Oikea käyttö nitroglyseriinin

Jos unohdat kulumisen tai muuttaa laastari, laittaa toinen niin pian kuin mahdollista. Jos on melkein aika laittaa seuraava laastari, odota sitten uusi laastari ja jätä yksi menetit. Älä käytä ylimääräisiä laastaria kuromiseksi unohtunutta annosta.

Säilytä lääke suljetussa astiassa huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Suojaa jäätymiseltä.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Kysy terveydenhuollon ammattilainen miten pitäisi hävittää mitään lääkettä et käytä.

Kun olet poistanut laastari, taita se kahtia liimapinnat yhteen. Muista hävittää sen pois lasten ulottuvilta ja lemmikkieläimet.

Jos käytät tätä lääkettä pitkään, se on hyvin tärkeää, että lääkäri tarkistaa edistymistä säännöllisin käyntejä varmistaa, että tämä lääke toimii oikein. Verikokeet saattavat olla tarpeen tarkistaa toivottuja vaikutuksia.

Älä käytä tätä lääkettä, jos ottaa riociguat (Adempas®), sildenafiili (Viagra®), tadalafiili (Cialis), tai vardenafiili (Levitra®). Käyttämällä yhtä näistä lääkkeistä taas käsitelty nitroglyseriinin voi aiheuttaa vakavia verenpaineen laskua, näön hämärtyminen, huimaus, tai pyörtyminen. Jos näitä lääkkeitä ja koet rintakipukohtaus, sinun täytyy mennä sairaalaan heti.

Varotoimet Vaikka käyttäminen Nitro-Bid

Tämä lääke voi aiheuttaa päänsärkyä. Nämä päänsäryt ovat merkki siitä, että lääke toimii. Älä lopeta lääkkeen tai muuttaa aikaa käytät sitä, jotta vältetään päänsärkyä. Kysyä lääkärin, jos voit ottaa aspiriinia tai parasetamolia hoitoon päänsärkyä.

Huimaus, tai pyörtyminen voi esiintyä, varsinkin kun saat nopeasti makuulta tai istuma-asennosta. Getting hitaasti saattaa auttaa.

Huimaus, tai pyörtyminen on myös todennäköisempää, jos juot alkoholia, seisomaan pitkiä aikoja, liikuntaa, tai jos sää on kuuma. Kun käytät tätä lääkettä, ole varovainen määrä rajoitetaan alkoholin kanssa. Myös erityisen varovainen harjoituksen aikana tai kuumalla säällä tai jos sinun täytyy seistä pitkiä aikoja.

Älä lopeta tämän lääkkeen ilman lääkärin kanssa ensin. Lääkäri saattaa haluta sinun vähitellen vähentää käytössä ennen pysäyttämistä, kokonaan.

Kerro hoitavalle lääkärille, että käytät tätä lääkettä ennen kuin magneettikuvaus (MRI) skannata. Palovammoja voi tapahtua paikassa, jossa laastari on kulunut tämän toimenpiteen aikana. Kysy lääkäriltä jos laastari on poistettava ennen jolla on magneettikuvaus. Saatat joutua laittaa uuden laastarin menettely.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Nitro-Bid Side Effects

Nitro-Bid (nitroglyseriinin)

Kiireellisten apua välittömästi, jos jokin seuraavista yliannostuksen yhteydessä

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Saatavuus Rx Reseptilääke

Raskaus Luokka C Riski ei voida sulkea pois

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Hyväksyntähistoria Kalenteri Drug historiaa FDA

Angina aspiriini, amlodipiini, metoprololi, atenololi, karvediloli, Norvasc

Heart Attack Plavix, lisinopriili, aspiriini, metoprololi, atenololi, varfariini

Angina pectoris Profylaksia aspiriini, metoprololi, atenololi, diltiatseemi, nitroglyseriini, Toprol-XL

Sydämen vajaatoiminta lisinopriili, amlodipiini, metoprololi, furosemidi, karvediloli, Lasix