nilutamidi

Interstitiaalipneumonian on raportoitu 2%: lla potilaista kontrolloiduissa kliinisissä tutkimuksissa alttiina nilutamidi. Raportit Interstitiaalista muutosten mukaan lukien keuhkofibroosi, jotka johtivat sairaalahoitoon ja kuolema on raportoitu harvoin markkinoille tulon jälkeen. Oireita olivat rasitushengenahdistus hengenahdistus, yskä, rintakipu, ja kuume. Rutiini keuhkoröntgen tulee tehdä ennen hoidon aloittamista ja perustason keuhkotoiminnan testit voidaan harkita. Potilaita tulee neuvoa ilmoittamaan kaikista uusista tai pahenemista hengenahdistusta, ja mikäli esiintyy oireita, nilutamidi tulee keskeyttää, kunnes se voidaan määrittää, jos oireet ovat huumeisiin liittyvät.

Käyttää nilutamidi

Terapeuttinen luokka: antiandrogeeni

nilutamidi on saatavana vain lääkärin määräyksestä.

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Sillä nilutamidi, seuraava tulee harkita

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio nilutamidi tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Asianmukaiset tutkimuksia ei ole tehty suhteesta iän vaikutuksille nilutamidi lapsiväestössä. Turvallisuutta ja tehoa ei ole varmistettu.

Ei ole tietoa suhteesta iän vaikutuksille nilutamidi iäkkäillä potilailla.

Ei ole olemassa tarkkoja tutkimuksia naisilla määrittämiseksi pikkulasten käyttö voi aiheuttaa vaaraa tätä lääkettä imetyksen aikana. Punnitse mahdolliset hyödyt suhteessa mahdollisiin riskeihin ennen tämän lääkitystä imetyksen.

Ennen nilutamidi

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kun käytät nilutamidi, on erityisen tärkeää, että terveydenhuollon ammattilainen tietää, jos käytät jotakin seuraavista lääkkeistä. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttämällä nilutamidi kanssa jokin seuraavista lääkkeet saattavat aiheuttaa lisääntynyt riski tiettyjä haittavaikutuksia, mutta käyttäen sekä lääkkeet saattavat olla paras hoito sinulle. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa käytön nilutamidi. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Ota nilutamidi vain lääkärin ohjeiden mukaan. Älä ota enemmän sitä, älä ota sitä useammin, ja älä ota sitä pidempään kuin lääkäri määräsi. Muuten voi lisätä mahdollisuus sivuvaikutuksia.

Kannattaa aloittaa ottamalla nilutamidi päivänä tai päivä leikkauksen jälkeen. Älä lopeta nilutamidi ilman lääkärin kanssa ensin.

Voit ottaa nilutamidi ruoan kanssa tai tyhjään vatsaan.

Annoksen nilutamidi on erilainen eri potilailla. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta nilutamidi. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Jos annos jää nilutamidi, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä kaksinkertaista annosta.

Säilytä lääke suljetussa astiassa huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Suojaa jäätymiseltä.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Kysy terveydenhuollon ammattilainen miten pitäisi hävittää mitään lääkettä et käytä.

On erittäin tärkeää, että lääkäri tarkistaa edistymistä säännöllisin käyntejä varmistaa, että nilutamidi toimii oikein. Verikokeet saattavat olla tarpeen tarkistaa toivottuja vaikutuksia.

Tarkista lääkäriltä heti, jos sinulla on hengenahdistusta, hengitysvaikeudet tai rintakipu kun käytät nilutamidi.

Maksan ongelmia saattaa ilmetä, kun käytät nilutamidi. Lopeta nilutamidi ja tarkista lääkäriltä heti, jos sinulla on useampi kuin yksi näistä oireista: savi-värinen uloste, tumma virtsa, kuume, päänsärky, ruokahaluttomuus, pahoinvointi ja oksentelu, kipu tai arkuus oikeassa yläkulmassa mahassa, epätavallinen väsymys tai heikkous, tai keltainen silmien tai ihon.

Alkoholijuomien ottaen nilutamidi voi aiheuttaa ei-toivottuja vaikutuksia joillekin ihmisille. Mahdollisia vaikutuksia ovat huimaus tai pyörrytystä noustaessa seisomaan makuulta tai istuma-asennosta yhtäkkiä, ottaa flunssan kaltaisia ​​oireita, tai kasvojen punoitusta. Jos huomaat tällaisia ​​vaikutuksia, välttää alkoholin nauttimisesta käytät nilutamidi.

Oikea käyttö nilutamidi

Ole hyvin varovainen ajaessasi, varsinkin yöllä tai kun ajaa sisään tai ulos tunneleita. Nilutamidi voi tilapäisesti muuttaa silmäsi reagoi valolle. Et ehkä voi nähdä sekä tavallista usean minuutin jälkeen menee kirkkaasta valosta pimeyteen. Yllään silmälasit sävytetyllä linssit voivat auttaa vähentämään näitä vaikutuksia.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Saatavuus Rx Reseptilääke

Varotoimet Vaikka käyttäminen nilutamidi

Raskaus Luokka C Riski ei voida sulkea pois

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Hyväksyntähistoria Kalenteri Drug historiaa FDA

Eturauhassyöpä estradioli, Premarin, Lupron, Estrace, bikalutamidi, Casodex, Taxotere, Xtandi, Zytiga, doketakseli, tsoladeksi, Eligard, Lupron Depot, leuprolide, abirateronin, FLUTAMIDE, Trelstar, FIRMAGON, enzalutamide, konjugoidut estrogeenit, triptoreliinia, goserelin, mitoksantronia

 tai mennä liittyä nilutamidi tukiryhmä yhteyden muiden kanssa, jotka ovat samanlaisia ​​etuja.

nilutamidi Side Effects

nilutamidi