nilstat ajankohtainen voide ajankohtainen

Käyttää Nilstat ajankohtainen voide

Terapeuttinen luokka: Antifungaaliset

Kemiallinen luokka: polyeenimakrolidiryhmään

Nystatin on saatavilla vain Yhdysvalloissa lääkärin määräyksestä.

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Tätä lääkettä, seuraava tulee harkita

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio lääkkeen tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Vaikka ei ole erityisiä tietoja verrataan käyttö ajankohtaisista nystatiiniä lapsilla käytettäväksi muissa ikäryhmissä, tämä lääke ei odoteta aiheuttavan eri sivuvaikutuksia tai ongelmia lapsille kuin se aikuisilla.

Monet lääkkeet ei ole tutkittu erityisesti ikääntyneiden. Siksi se ei voi olla tiedossa, ovatko ne toimivat täsmälleen samalla tavalla he tekevät nuoremmilla tai jos ne aiheuttavat erilaisia ​​sivuvaikutuksia tai ongelmia vanhukset. Ei ole mitään erityistä tietoa vertaamalla käyttö ajankohtaisista nystatiiniä vanhuksilla kanssa käytettäväksi muissa ikäryhmissä.

Ennen Nilstat ajankohtainen voide

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kerro terveydenhuollon ammattilaiselle, jos käytät jotain muuta reseptiä tai nonprescription (over-the-counter [OTC]) lääketieteessä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

Tässä osassa on tietoja asianmukaisen käytön useita tuotteita, jotka sisältävät nystatin. Se ei voi olla ominaisia ​​Nilstat ajankohtainen voide. Lue huolellisesti.

Ajankohtainen nystatin ei saa käyttää silmiin.

Käytä tarpeeksi nystatiiniä kattamaan kohdealue.

Potilaille käyttäen jauheeksi tätä lääkettä jalat

Käyttö tahansa Okkluusiosidosta (ilmatiivis peite, kuten keittiö muovikelmu) yli lääke saattaa lisätä mahdollisuuksia ärsytystä. Siksi älä side, wrap, tai sovella okklusiivinen kiillotusta yli lääkkeen ellei suunnattu niin lääkäri. Kun lääkkeen käyttämisen on vaippa-alueella lasten, välttää tiiviit vaipat ja muovi housut.

Auttaa selvittää infektio kokonaan, pitää käyttää tätä lääkettä koko ajan hoidon, vaikka tilasi parannuttua. Älä unohda yhtään annosta.

Annos tätä lääkettä on erilainen eri potilaille. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta tätä lääkettä. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Jos annos jää tätä lääkettä, ota se mahdollisimman pian. Kuitenkin, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä kaksinkertaista annosta.

Säilytä lääke suljetussa astiassa huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Suojaa jäätymiseltä.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä mahdollisimman pian, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Oikea käyttö nystatin

Saatavuus Rx Reseptilääke

Raskaus Luokka C Riski ei voida sulkea pois

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Hyväksyntähistoria Kalenteri Drug historiaa FDA

Emättimen Hiiva Infektio flukonatsoli, nystatiiniä ajankohtainen, clotrimazole ajankohtainen, Diflucan, acidophilus, mikonatsoli ajankohtainen, Lactobacillus acidophilus, itrakonatsoli

Ihon kandidiaasi nystatin ajankohtainen, clotrimazole ajankohtainen, ketokonatsoli ajankohtainen, terbinafiini, Lamisil, mikonatsoli ajankohtainen, Nystop, Mycolog II

Kynsivallintulehdus nystatin ajankohtainen, clotrimazole ajankohtainen, gentamisiini ajankohtainen, mupirocin ajankohtainen, econazole ajankohtainen

Nilstat ajankohtainen voide Side Effects

nystatin ajankohtainen