nikkeliallergia ennaltaehkäisy

Paras strategia estää kehittää nikkeliallergia on välttää pitkäaikaista altistumista esineet, jotka sisältävät nikkeliä, erityisesti koruja. Jos sinulla on jo nikkeliallergia, paras tapa estää allergisen reaktion on välttää kosketusta metalli.

Kuitenkin, se ei ole aina helppo välttää nikkeliä, koska se on läsnä niin monia tuotteita. Kotitestipakkauksia ovat käytettävissä tarkistaa nikkelin metalliesineet. Seuraavat vinkit saattavat auttaa välttämään nikkelipositio

Osto koruja, joka on valmistettu materiaaleista, jotka eivät todennäköisesti aiheuta allergisia reaktioita. Etsi koruja valmistettu näiden metallien kuten nikkeliä ruostumaton teräs, kirurginen haponkestävä teräs, titaani, 18-karaatin keltakultaa, tai nikkeliä 14-karat keltainen kultaa, hopeaa, kuparia ja platinaa. Vältä koruja nikkeliä sekä kobolttia ja valkokulta, joka voi sisältää nikkeliä ja aiheuttaa allergisia reaktioita. Kirurginen haponkestävä teräs voi sisältää joitakin nikkeliä, mutta se on yleisesti pidetään hypoallergenic useimmille ihmisille.

Eroon koruja, joka sisältää nikkeliä tai on aiheuttanut allergisen reaktion. Varmista, että korvakoru backings myös on valmistettu allergiselle materiaaleista.

Wear hypoallergenic koruja

Valitse lävistyksiä studio huolellisesti

Tattoo ja Lävistykset studio lainsäädäntö vaihtelee maasta toiseen. Ota yhteyttä alueesi terveyden osasto selvittää, mitä sääntöjä sovelletaan omalla alueella ja olla varma valita hyvämaineinen studio lisensoitu piercers.

Käy studio ennen saada lävistyksiä varmistaa, että piercer

Käytä korvaavia materiaaleja

Etsi turvallisempia korvaavia yhteisiä nikkeliä sisältävien kohdetta

Muodosta estettä

Jos sinun on altistua nikkelin töissä, luoda esteen sinun ja nikkelin saattaa auttaa. Jos kädet tarvitse koskettaa nikkeli, hansikkaita voi auttaa. Kokeile kattaa napit, nepparit, vetoketjut tai työkalunvarret ilmastointiteippiä. Kirkas kynsilakka koruja voi auttaa, mutta ehkä kiinnittää uudelleen usein.