nicotrol hengitysteiden, suun / nebulisaatiolla

Käyttää Nicotrol

Terapeuttinen luokka: Tupakoinnin lopettaminen Agent

Farmakologiset Class: Kolinergisillä

Tämä lääke on saatavissa vain lääkärin määräyksestä.

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Tätä lääkettä, seuraava tulee harkita

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio lääkkeen tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Asianmukaiset tutkimuksia ei ole tehty suhteesta iän vaikutuksille hengitettynä nikotiinin lapsilla. Turvallisuutta ja tehoa ei ole varmistettu. Pieniä määriä nikotiinia voi aiheuttaa vakavia ei-toivottuja vaikutuksia lapsille, ja inhalaattori sisältää riittävästi nikotiini aiheuttaa ongelmia, mukaan lukien käytetty patruunat.

Vaikka asianmukaisten tutkimusten suhteesta iän vaikutuksille hengitettynä nikotiini ei ole suoritettu geriatrisen väestöstä, ei geriatrisen tyypilliset ongelmat on dokumentoitu tähän mennessä. Kuitenkin iäkkäillä potilailla ovat todennäköisemmin ikään liittyvä munuais-, maksa- tai sydänvaivoja, mikä voi edellyttää varovaisuutta ja oikaisua annoksen saavilla hengitettynä nikotiini.

Ennen Nicotrol

Tutkimukset naisilla imettävät ovat osoittaneet haitallisia lapsen vaikutuksia. Vaihtoehtona tälle lääkitystä tulisi määrätä tai lopeta imetyksen aikana lääkkeen käyttämisen.

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kun käytät tätä lääkettä, on erityisen tärkeää, että terveydenhuollon ammattilainen tietää, jos käytät jotakin seuraavista lääkkeistä. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeistä ei yleensä suositella, mutta voi olla tarpeen joissakin tapauksissa. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa tämän lääkkeen. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Tässä osassa on tietoja asianmukaisen käytön useita tuotteita, jotka sisältävät nikotiinia. Se ei voi olla nimenomaan Nicotrol. Lue huolellisesti.

Käytä tätä lääkettä vain lääkärin ohjeiden mukaisesti. Älä käytä enemmän sitä, älä käytä sitä useammin, ja älä käytä sitä pidempään kuin lääkäri määräsi.

Tätä lääkettä mukana potilaan ohjeet. Lue ja noudata näitä ohjeita huolellisesti. Kysy lääkäriltä tai apteekista, jos sinulla on kysymyksiä.

Lopeta tupakointi kokonaan, ennen kuin aloitat lääkkeen käyttämisen. Älä käytä mitään tupakkatuotteita hoidon aikana. Jos jatkat tupakoida kanssa inhalaattorin, voi olla vakavia haittavaikutuksia nikotiinin.

On myös tärkeää käyttää stop-tupakoinnin ohjelma, joka voi sisältää koulutus, neuvonta ja psykologinen tuki. Tämä voi helpottaa sinua tupakoinnin lopettamisessa.

Käyttää

Annos tätä lääkettä on erilainen eri potilaille. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta tätä lääkettä. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Jos annos jää tätä lääkettä, ota se mahdollisimman pian. Kuitenkin, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä kaksinkertaista annosta.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Kysy terveydenhuollon ammattilainen miten pitäisi hävittää mitään lääkettä et käytä.

Kun kasetti on tyhjä, ota se pois suukappaleesta. Heittää pois, jossa lapset ja lemmikit eivät pääse sitä.

Oikea käyttö nikotiinin

Suukappale voidaan käyttää uudelleen. Pese säännöllisesti saippualla ja vedellä. Säilytä sitä alkuperäisessä muovinen säilytyskotelo.

Älä tupakoi tai käytä mitään tupakkatuotteita kanssa inhalaattorin. Jos jatkat tupakoida tai pureskella tupakkaa, voi olla vakavia haittavaikutuksia nikotiinin. Soita heti lääkärille, jos sinulla on huimausta, päänsärkyä, vatsavaivoja, kuolaaminen, oksentelu, ripuli, kylmä hiki, näön hämärtyminen, vaikeuksia kuulla, sekavuus, pyörtyminen tai heikkous.

Älä käytä muita nikotiini tuotteita inhalaattorin. Tämä sisältää nikotiinilaastarit, pastillien, tai ikenet. Sinulla voi olla vakavia haittavaikutuksia, jos käyttää useampaa kuin yhtä nikotiinia tuotetta.

Raskaana olevien naisten tulisi käyttää tätä lääkettä kuin lääkärin ohjeiden mukaan. Tupakansavu voi vakavasti vahingoittaa lasta. Yritä lopettaa tupakointi ilman lääkettä. Riskit lapsellesi tätä lääkettä eivät ole täysin tiedossa.

Nikotiini tuotteet on pidettävä poissa lasten ulottuvilta ja lemmikkieläimet. Pieniä määriä nikotiinia voi aiheuttaa vakavia ei-toivottuja vaikutuksia lapsille, ja käytetty patruuna voi sisältää riittävästi nikotiinia aiheuttamaan ongelmia. Jos kasetti on koskettanut lapsi, ota yhteys lääkäriin tai myrkytystietokeskukseen heti.

Ensimmäisen viikon aikana, suussa tai kurkussa voi tuntea ärtynyt. Älä lopeta lääkkeen. Jos edelleen käyttää inhalaattorin, sinun tulisi sopeutua näihin vaikutuksiin. Jos ärsytys ei parane jälkeen useita viikkoja, tarkista lääkäriltäsi.

Älä ota muita lääkkeitä, ellei niitä ole keskusteltu lääkärin kanssa. Tämä sisältää reseptiä tai nonprescription (over-the-counter [OTC]) lääkkeet ja kasviperäisten tai vitamiineja.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Varotoimet Vaikka käyttäminen Nicotrol

Tarkista lääkäriltä välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Kiireellisten apua välittömästi, jos jokin seuraavista yliannostuksen yhteydessä

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Saatavuus Rx / OTC Rx ja / tai OTC

Nicotrol Side Effects

Nicotrol Inhaler (nikotiini)

Raskaus Luokka D positiivinen todiste riski

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Hyväksyntähistoria Kalenteri Drug historiaa FDA

WADA Class WADA antidopingtoimiston luokitus

Tupakoinnin lopettaminen bupropioni, Chantix, nikotiini varenikliinin, Zyban, Nicoderm SA, Nicorette, Habitrol, Buproban Leader Nikotiini polacrilex, Nicotrol NS, Nicorelief, Commit