nicoderm cq

Käyttää Nicoderm SA

Terapeuttinen luokka: Tupakoinnin lopettaminen Agent

Farmakologiset Class: Kolinergisillä

Tätä lääkettä saa ilman reseptiä, mutta todistamaan ikänsä (18 vuotta täyttäneet) on tarpeen.

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Tätä lääkettä, seuraava tulee harkita

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio lääkkeen tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Asianmukaiset tutkimuksia ei ole tehty suhteesta iän vaikutuksille nikotiinin iholaastareista lapsipotilailla. Turvallisuutta ja tehoa ei ole varmistettu. Pieniä määriä nikotiinia voi aiheuttaa vakavia ei-toivottuja vaikutuksia lapsille, ja laastarit sisältävät riittävästi nikotiini aiheuttaa ongelmia, mukaan lukien käytetyt laastarit.

Ei ole tietoa suhteesta iän vaikutuksille nikotiinin iho laastarit geriatrisen potilailla.

Ennen Nicoderm SA

Tutkimukset naisilla imettävät ovat osoittaneet haitallisia lapsen vaikutuksia. Vaihtoehtona tälle lääkitystä tulisi määrätä tai lopeta imetyksen aikana lääkkeen käyttämisen.

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kun käytät tätä lääkettä, on erityisen tärkeää, että terveydenhuollon ammattilainen tietää, jos käytät jotakin seuraavista lääkkeistä. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeistä ei yleensä suositella, mutta voi olla tarpeen joissakin tapauksissa. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa tämän lääkkeen. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Tässä osassa on tietoja asianmukaisen käytön useita tuotteita, jotka sisältävät nikotiinia. Se ei voi olla ominaisia ​​Nicoderm SA. Lue huolellisesti.

Käytä laastaria tarkasti käyttöohjeiden mukaan annostelussa osiossa etiketissä. Kysy lääkäriltä tai apteekista, jos sinulla on kysymyksiä.

Tämä lääke tulee potilaan ohjekirjanen. Lue ja noudata näitä ohjeita huolellisesti.

On myös tärkeää käyttää stop-tupakoinnin ohjelma, joka voi sisältää koulutus, neuvonta ja psykologinen tuki. Tämä voi helpottaa sinua tupakoinnin lopettamisessa.

Useimpien laastareita, vahvuus laastari pienenee muutaman viikon aikana, kunnes käyttö on pysäytetty. Jos käytät laastari, joka on saatavilla vain yhdellä vahvuus, käyttö lopetetaan altistusajan jälkeen merkitty etikettiin.

NicoDerm® CQ patch

Annos tätä lääkettä on erilainen eri potilaille. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta tätä lääkettä. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Säilytä lääke suljetussa astiassa huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Suojaa jäätymiseltä.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Kysy terveydenhuollon ammattilainen miten pitäisi hävittää mitään lääkettä et käytä.

Kun olet poistanut laastari, taita se kahtia liimapinnat yhteen. Laita käytetty laastari sen säilytyspussi ja heittää sen pois. Varmista, että se on poissa lasten ulottuvilta ja lemmikkieläimet.

Oikea käyttö nikotiinin

On tärkeää lopettaa NicoDerm® CQ 3-vaihe ohjelman kokonaan. Jos täytyy käyttää laastaria pidemmän aikaa, keskustele lääkärisi.

Raskaana olevien naisten tulisi käyttää tätä lääkettä kuin lääkärin ohjeiden mukaan. Tupakansavu voi vakavasti vahingoittaa lasta. Yritä lopettaa tupakointi ilman lääkettä. Tämän lääkkeen uskotaan olevan turvallisempia kuin tupakointi, riskit lapselle tätä lääkettä eivät ole täysin tiedossa.

Nikotiini tuotteet on pidettävä poissa lasten ulottuvilta ja lemmikkieläimet. Pieniä määriä nikotiinia voi aiheuttaa vakavia ei-toivottuja vaikutuksia lapsille, ja käytetyt laastarit voivat sisältää riittävästi nikotiinia aiheuttamaan ongelmia. Jos laastari on nielty, ota yhteys lääkäriin tai myrkytystietokeskukseen heti.

Lievä kutinaa, kirvelyä tai pistelyä voi ilmetä, kun laastari sovelletaan ensimmäisen kerran. Tämän pitäisi hävitä 24 tunnin kuluessa. Soita lääkärillesi, jos sinulla on ihottumaa tai jos iho on turvonnut ja punainen. Älä laita uusi laastari.

Läpikuultamaton NicoDerm® CQ laastari voi aiheuttaa palovammoja, kun käytetään aikana magneettikuvaus (MRI) Scan. Sinun on poistettava laastari ennen MRI menettelyä.

Älä ota muita lääkkeitä, ellei niitä ole keskusteltu lääkärin kanssa. Tämä sisältää reseptiä tai nonprescription (over-the-counter [OTC]) lääkkeet ja kasviperäisten tai vitamiineja.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Varotoimet Vaikka käyttäminen Nicoderm SA

Kiireellisten apua välittömästi, jos jokin seuraavista yliannostuksen yhteydessä

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Saatavuus Rx / OTC Rx ja / tai OTC

Raskaus Luokka D positiivinen todiste riski

Nicoderm CQ Side Effects

Nicoderm CQ (nikotiini)

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Hyväksyntähistoria Kalenteri Drug historiaa FDA

WADA Class WADA antidopingtoimiston luokitus

Tupakoinnin lopettaminen bupropioni, Chantix, nikotiini varenikliinin, Zyban, Nicorette, Nicotrol Inhaler, Habitrol, Buproban Leader Nikotiini polacrilex, Nicotrol NS, Nicorelief, Commit