niacor

Terapeuttinen luokka: antihyperlipideeminen

Käyttää Niacor

Farmakologiset luokka: B-vitamiini (luokka)

Kemiallinen luokka: nikotiinihappo (luokka)

Tämä lääke on saatavissa vain lääkärin määräyksestä.

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Tätä lääkettä, seuraava tulee harkita

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio lääkkeen tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Asianmukaiset tutkimuksissa tähän mennessä ole osoittaneet lapsipotilailla tyypilliset ongelmat, jotka rajoittaisivat käyttökelpoisuutta niasiinia laajennettu versio tablettien lapsilla. Kuitenkin turvallisuutta ja tehoa ei ole osoitettu lapsilla 16-vuotiaille ja nuoremmille.

Ei ole mitään erityistä tietoa verrataan käytöstä niasiinia korkea kolesteroli lapsilla käytettäväksi muissa ikäryhmissä. Kuitenkin käyttö ei suositella alle 2-vuotiaille lapsille, koska kolesteroli tarvitaan normaalin kehityksen.

Ennen Niacor

Asianmukaiset tutkimuksissa tähän mennessä ole osoittaneet geriatrisen tyypilliset ongelmat, jotka rajoittaisivat käyttökelpoisuutta niasiinia laajennettu vapautuvaa tablettia vanhuksilla.

Ei ole olemassa tarkkoja tutkimuksia naisilla määrittämiseksi pikkulasten käyttö voi aiheuttaa vaaraa tätä lääkettä imetyksen aikana. Punnitse mahdolliset hyödyt suhteessa mahdollisiin riskeihin ennen tämän lääkitystä imetyksen.

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kun käytät tätä lääkettä, on erityisen tärkeää, että terveydenhuollon ammattilainen tietää, jos käytät jotakin seuraavista lääkkeistä. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeistä ei yleensä suositella, mutta voi olla tarpeen joissakin tapauksissa. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeet saattavat aiheuttaa lisääntynyt riski tiettyjä haittavaikutuksia, mutta käyttäen sekä lääkkeet saattavat olla paras hoito sinulle. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista voi aiheuttaa lisääntynyt riski tiettyjen sivuvaikutuksia, mutta voivat olla välttämättömiä tietyissä tapauksissa. Jos sitä käytetään yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käytät tätä lääkettä, tai antaa sinulle erityisiä ohjeita käytöstä elintarvikkeiden, alkoholin tai tupakan.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa tämän lääkkeen. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Tässä osassa on tietoja asianmukaisen käytön useita tuotteita, jotka sisältävät niasiinia. Se ei voi olla nimenomaan Niacor. Lue huolellisesti.

Käytä tätä lääkettä vain lääkärin ohjeiden mukaisesti. Älä käytä enemmän sitä, älä käytä sitä useammin, ja älä käytä sitä pidempään kuin lääkäri määräsi. Voit tehdä saattaa lisätä haittavaikutuksia.

Tätä lääkettä mukana potilastietoja insertti. Lue ja noudata näitä ohjeita huolellisesti. Kysy lääkäriltä, ​​jos sinulla on kysymyksiä.

Muista, että niasiinia ei paranna kunnossa, mutta se auttaa hallitsemaan sitä. Sinun tulee jatkaa sitä ohjeiden jos aiotaan pitää kolesteroliarvot alas.

Noudata tarkoin erikoisruokavaliota lääkärisi antoi sinulle. Tämä on tärkein osa valvoa ehdon, ja on välttämätöntä, jos lääke on toimii toivotusti.

Jos tätä lääkettä häiritsevät vatsaa, se voidaan ottaa aterian tai maitoa. Jos vatsavaivoja jatkuu, tarkista lääkäriltäsi.

Potilaille ottaen laajennettu versio kapselit

Potilaille ottaen laajennettu vapautuvaa tablettia

Jos käytät myös kolestyramiini, kolestipoli tai colesevelam, sinun täytyy ottaa niasiinia 4-6 tunnin kuluttua sen ottamisesta näitä lääkkeitä.

Annos tätä lääkettä on erilainen eri potilaille. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta tätä lääkettä. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Oikea käyttö niasiinia

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Jos annos jää tätä lääkettä, ota se mahdollisimman pian. Kuitenkin, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä kaksinkertaista annosta.

Säilytä lääke suljetussa astiassa huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Suojaa jäätymiseltä.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Kysy terveydenhuollon ammattilainen miten pitäisi hävittää mitään lääkettä et käytä.

On erittäin tärkeää, että lääkäri tarkistaa edistymistä säännöllisin käyntejä. Näin lääkäriltä, ​​onko lääke toimii kunnolla alentaa kolesterolia ja triglyseridejä ja jos tulee jatkaa sitä. Veren ja virtsan testejä voidaan tarvita tarkistaa toivottuja vaikutuksia.

Tarkista lääkäriltä heti, jos olet tumma virtsa, ripuli, kuume, lihaskrampit tai kouristukset, lihaskipu tai jäykkyyttä, tai tuntea hyvin väsynyt tai heikko. Nämä voivat olla oireita vakava lihas ongelma nimeltä rabdomyolyysi, joka voi aiheuttaa munuaisvaivoja.

Varotoimet Vaikka käyttäminen Niacor

Tarkista lääkäriltä heti, jos sinulla on kipua tai arkuus ylä vatsassa, vaalea uloste, tumma virtsa, ruokahaluttomuus, pahoinvointi, epätavallinen väsymys tai heikkous, tai keltainen silmien tai ihon. Nämä voivat olla oireita vaikea maksasairaus.

Tämä lääke voi vaikuttaa veren sokeripitoisuus. Jos havaitset muutoksen tulokset veren tai virtsan sokerin testeissä tai jos sinulla on kysyttävää, tarkista lääkäriltäsi.

Tämä lääke voi aiheuttaa huimausta tai heikotusta, varsinkin kun saat ylös makuulta tai istuma-asennosta. Getting hitaasti saattaa auttaa. Tämä vaikutus tulisi vähentää sen jälkeen viikon tai kaksi niin elimistö tottuu lääkkeeseen. Kuitenkin, jos ongelma jatkuu tai pahenee, tarkistaa lääkäriltä.

Älä lopeta niasiinia ensin lääkärin kanssa. Kun lopetat lääkkeen ottamisen, veren kolesterolitasoa saattaa kasvaa jälleen. Lääkäri saattaa haluta joten on noudatettava erityistä ruokavaliota auttaa estämään tätä tapahtumasta.

Ennen kuin mitään lääketieteellistä testit, kerro lääkäri vastuussa, että käytät tätä lääkettä. Tulokset joitakin testejä voi vaikuttaa tätä lääkettä.

Älä ota vitamiineja tai muita ravintolisiä, ellei niitä ole keskusteltu lääkärin kanssa. Tämä erityisesti sisältää vitamiineja tai ravintolisiä, jotka sisältävät niasiinia tai vastaavia ainesosia.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Niacor Side Effects

Niacor (niasiini)

Tarkista lääkäriltä välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Saatavuus Rx / OTC Rx ja / tai OTC

Raskaus Luokka C Riski ei voida sulkea pois

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Hyväksyntähistoria Kalenteri Drug historiaa FDA

Korkea kolesteroli atorvastatiini, simvastatiini, Crestor, Lipitor, Zocor, Zetia

Niasiini puutos niasiini, niacinamide, Slo-Niasiini

Hyperlipopro- atorvastatiini, simvastatiini, Crestor, Lipitor, pravastatiini, fenofibraatti

Hyperlipoproteinemia Tyyppi IV, Kohonnut VLDL atorvastatiini, simvastatiini, Crestor, Lipitor, pravastatiini, fenofibraatti

 tai mennä liittyä Niacor tukiryhmä yhteyden muiden kanssa, jotka ovat samanlaisia ​​etuja.