Nexium suullinen

Terapeuttinen luokka: mahahapon eritystä Inhibitor

Käyttää Nexium

Farmakologiset Class Esomepratsoli

Esomepratsoli on protonipumpun estäjä (PPI). Se toimii vähentämällä hapon määrä, joka on tuotettu vatsassa.

Tämä lääke on saatavissa sekä over-the-counter (OTC) ja lääkärin määräyksestä.

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Tätä lääkettä, seuraava tulee harkita

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio lääkkeen tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Asianmukaiset tutkimuksissa tähän mennessä ole osoittaneet lapsipotilailla tyypilliset ongelmat, jotka rajoittaisivat hyödyllisyyttä esomepratsolin GERD lapsilla. Kuitenkin turvallisuutta ja tehoa ei ole osoitettu käytettäväksi alle 1 kuukauden ikäisillä.

Asianmukaiset tutkimuksissa tähän mennessä ole osoittaneet geriatrisen tyypilliset ongelmat, jotka rajoittaisivat käyttökelpoisuutta esomepratsolin vanhuksilla.

Ennen Nexium

Ei ole olemassa tarkkoja tutkimuksia naisilla määrittämiseksi pikkulasten käyttö voi aiheuttaa vaaraa tätä lääkettä imetyksen aikana. Punnitse mahdolliset hyödyt suhteessa mahdollisiin riskeihin ennen tämän lääkitystä imetyksen.

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kun käytät tätä lääkettä, on erityisen tärkeää, että terveydenhuollon ammattilainen tietää, jos käytät jotakin seuraavista lääkkeistä. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeistä ei ole suositeltavaa. Lääkäri voi päättää olla sinua hoitaa tämän lääkityksen tai muuttaa joitakin muita lääkkeitä otat.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeistä ei yleensä suositella, mutta voi olla tarpeen joissakin tapauksissa. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeet saattavat aiheuttaa lisääntynyt riski tiettyjä haittavaikutuksia, mutta käyttäen sekä lääkkeet saattavat olla paras hoito sinulle. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa tämän lääkkeen. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Ota tätä lääkettä juuri niin kuin lääkärin ohjeiden mukaan. Älä ota enemmän sitä, älä ota sitä useammin, ja älä ota sitä pidempään kuin lääkäri määräsi.

Tämä lääke tulee Lääkitys Guide ja potilaan ohjeet. Lue ja noudata ohjeita huolellisesti. Kysy lääkäriltä, ​​jos sinulla on kysymyksiä.

Ota lääke vähintään 1 tunti ennen ateriaa ja koko ajan hoidon, vaikka alkaa tuntea paremmin muutaman päivän jälkeen.

Jos lääkkeen hoitoon mahahaavan kanssa helikobakteeri-infektion, ota se yhdessä antibioottien (esim amoksisilliini, klaritromysiini).

Jos haluat käyttää kapselin

Jos haluat käyttää kapseli nenä (NG) putki

Jos haluat käyttää oraalisuspensiota

Jos haluat käyttää oraalisuspensiota kanssa nenä tai mahaletkun

Annos tätä lääkettä on erilainen eri potilaille. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta tätä lääkettä. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Jos annos jää tätä lääkettä, ota se mahdollisimman pian. Kuitenkin, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä kaksinkertaista annosta.

Oikea käyttö Nexium

Säilytä lääke suljetussa astiassa huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Suojaa jäätymiseltä.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Kysy terveydenhuollon ammattilainen miten pitäisi hävittää mitään lääkettä et käytä.

On erittäin tärkeää, että lääkäri tarkistaa edistymistä säännöllisin käyntejä. Näin lääkäriltä, ​​onko lääke toimii kunnolla ja päättää, jos sinun tulee jatkaa sitä. Veri ja muut laboratoriokokeet voidaan tarvita tarkistaa toivottuja vaikutuksia. Jos tila ei parane, tai jos se on huonompi, tarkistaa lääkäriltä.

Tämä lääke on joskus annetaan yhdessä amoksisilliini (Amoxil®) ja klaritromysiini (Biaxin®) hoitoon haavaumat. Varmista, että ymmärrät riskit ja oikeasta käytöstä muita lääkkeitä lääkäri määrää.

Atrofinen gastriitti (tulehdus mahassa) voi esiintyä, varsinkin jos tätä lääkettä pitkään. Keskustele lääkärin kanssa, jos olet huolestunut tästä.

Tarkista lääkäriltä heti, jos sinulla on kuumetta, nivelkivut, ihottuma, turvotus kehon, jalkojen tai nilkkojen tai epätavallinen painonnousu tämän lääkkeen ottamisen jälkeen. Nämä voivat olla oireita akuutti interstitiaalinefriitti.

Varotoimet Vaikka käyttäminen Nexium

Lääkkeen ottaminen pitkään voi vaikeuttaa kehon absorboimaan vitamiini B12. Kerro lääkärille, jos olet huolissasi B12-vitamiinin puutos.

Tarkista lääkäriltä heti, jos sinulla on vetistä ulosteet, joka ei mene pois, vatsakipu ja kuume tätä lääkettä.

Tämä lääke saattaa lisätä riskiä ottaa murtumien lonkan, ranne, ja selkärangan. Tämä on todennäköisempää, jos olet 50-vuotiaita ja vanhempia, käytä korkeita annoksia, tai käyttää sitä yhden vuoden tai enemmän.

Tämä lääke voi aiheuttaa hypomagnesemiaa (alhainen magnesium veressä). Tämä on todennäköisempää, jos käytät tätä lääkettä yli vuoden, tai jos lääkkeen yhdessä digoksiinin (Lanoxin®) tai tiettyjä nesteenpoistolääkkeitä (diureetteja). Tarkista lääkäriltä heti, jos olet kouristukset (kohtaukset), nopea, kilpa, tai epätasainen syke, lihaskouristukset (tetania), vapina, tai epätavallinen väsymys tai heikkous.

Älä lopeta lääkkeen ensin lääkärin kanssa.

Varmista, että kaikki lääkärin tai hammaslääkärin, joka kohtelee sinua tietää, että käytät tätä lääkettä. Tämä lääke saattaa vaikuttaa tuloksiin tiettyjen lääketieteellisten kokeiden.

Älä ota muita lääkkeitä, ellei niitä ole keskusteltu lääkärin kanssa. Tämä sisältää reseptiä (esim klopidogreeli, atatsanaviiri, nelfinaviiri, Plavix®, Reyataz®, Viracept®) tai vakiovahvuuksilla (over-the-counter [OTC]) lääkkeet ja kasviperäisten (esim mäkikuisma) tai vitamiinilisän.

Nexium Side Effects

Nexium (esomepratsoli)

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Saatavuus Rx Reseptilääke

Raskaus Luokka C Riski ei voida sulkea pois

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Hyväksyntähistoria Kalenteri Drug historiaa FDA

GERD omepratsoli, pantopratsoli, ranitidiini, Prilosec, Protonix, famotidiini

Barrettin ruokatorvi omepratsoli, pantopratsoli, Prilosec, Protonix, Dexilant, lansopratsoli

Helikobakteeri-infektio omepratsoli, amoksisilliini, pantopratsoli, metronidatsoli, Prilosec, Protonix

Zollinger-Ellisonin oireyhtymä omepratsoli, pantopratsoli, ranitidiini, prilosec, Protonix, famotidiini