Neupro

Terapeuttinen luokka: Parkinsonin taudin

Käyttää Neupro

Farmakologiset Luokka: dopamiiniagonisti

Rotigotiini on myös hoitoon sairaus nimeltä levottomat jalat -oireyhtymä (RLS). RLS on neurologinen sairaus, joka vaikuttaa tunne ja liike jaloissa. Tämä johtaa vastustamaton tunne haluavat muuttaa jalat, jotta ne mukavat.

Tämä lääke on saatavissa vain lääkärin määräyksestä.

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Tätä lääkettä, seuraava tulee harkita

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio lääkkeen tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Asianmukaiset tutkimuksia ei ole tehty suhteesta iän vaikutuksille rotigotiinin depotlaastarin lapsipotilailla. Turvallisuutta ja tehoa ei ole varmistettu.

Asianmukaiset tutkimuksissa tähän mennessä ole osoittaneet geriatrisen tyypilliset ongelmat, jotka rajoittaisivat käyttökelpoisuutta rotigotiinin depotlaastarin vanhuksilla.

Ennen Neupron

Tutkimukset viittaavat siihen, että tämä lääkitys voi muuttaa maidontuotannon tai koostumusta. Jos vaihtoehtona tämän lääkitystä ei ole määrätty, sinun pitäisi seurata lapsen sivuvaikutuksia ja riittävä maidon saanti.

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kerro terveydenhuollon ammattilaiselle, jos käytät jotain muuta reseptiä tai nonprescription (over-the-counter [OTC]) lääketieteessä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa tämän lääkkeen. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Tämä lääke tulee potilaan ohjeet. Lue ja noudata näitä ohjeita huolellisesti. Kysy lääkäriltä, ​​jos sinulla on kysymyksiä.

Jos haluat käyttää laastarilappuun

Annos tätä lääkettä on erilainen eri potilaille. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta tätä lääkettä. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Jos unohdat kulumisen tai muuttaa laastari, laittaa toinen niin pian kuin mahdollista. Jos on melkein aika laittaa seuraava laastari, odota sitten uusi laastari ja jätä yksi menetit. Älä käytä ylimääräisiä laastaria kuromiseksi unohtunutta annosta.

Säilytä laastarit huoneenlämmössä suljetussa astiassa, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Kysy terveydenhuollon ammattilainen miten pitäisi hävittää mitään lääkettä et käytä.

On erittäin tärkeää, että lääkäri tarkistaa edistymistä säännöllisin käyntejä varmistaa, että tämä lääke toimii kunnolla ja tarkistaa toivottuja vaikutuksia.

Tämä lääke voi aiheuttaa joillekin ihmisille huimausta, uneliaisuutta, uneliaisuus, tai ongelmia ajattelua. Varmista, että tiedät miten reagoit tätä lääkettä ennen kuin ajat, käytä koneita tai tee mitään muuta, joka voi olla vaarallista, jos et ole valppaana, hyvin koordinoitua, tai pysty ajattelemaan hyvin. Jos nämä haittavaikutukset ovat erityisen kiusallinen, tarkista lääkäriltäsi.

Huimaus, tai pyörtymistä saattaa esiintyä tätä lääkettä, varsinkin kun saat ylös makuulta tai istuma-asennosta äkillisesti. Getting hitaasti saattaa auttaa. Jos ongelma jatkuu tai pahenee, tarkistaa lääkäriltä.

Tämä lääke voi aiheuttaa joillekin ihmisille olla levoton, ärtynyt, tai näyttää muita epänormaaleja käyttäytymismalleja, kuten sekavuus, harhaluulot, tunne aggressiivinen tai vihamielinen tai näkö-, kuulo- tai tuntoharhat ole olemassa (hallusinaatiot). Jos sinä tai hoitaja huomaa mitään näistä haittavaikutuksista, kerro heti lääkärille.

Jotkut ihmiset, jotka ovat käyttäneet tätä lääkettä oli epätavallisia muutoksia niiden käyttäytymistä. Keskustele lääkärin kanssa, jos alkaa ottaa ongelmia rahapelit tai lisääntynyt sukupuolivietti, kun lääkkeen käyttämisen.

Oikea käyttö Neupron

Tämä lääke voi aiheuttaa nesteen kertymistä (ödeema) joillakin potilailla. Kerro lääkärille heti, jos olet turvotusta tai kasvojen, käsivarsien, kädet, sääret tai jalat, pistely käsien tai jalkojen tai epätavallisia painon nousu tai lasku.

Tämä lääketieteen lisäävät vaikutukset alkoholin ja muiden keskushermostoa lamaavien (lääkkeitä, joita aiheuttaa uneliaisuutta tai valppauden). Joitakin esimerkkejä CNS alentavat aineet ovat antihistamiineja tai lääke heinänuha, muita allergioita, tai vilustuminen, rauhoittavien lääkkeiden, rauhoittavien tai unilääkettä; reseptiä kipulääkitystä tai huumausaineet, lääketiede epilepsiaan tai barbituraatit, lihasrelaksantit, tai nukutusta, kuten jotkut hampaiden anestesia. Tarkista lääkäriltä tai hammaslääkärin ennen jokin yllä mainituista, kun käytät tätä lääkettä.

On tärkeää, että lääkäri tarkistaa ihon melanooma (syöpä) säännöllisesti, kun käytät tätä lääkettä.

Laastari sisältää alumiinia, joka voi aiheuttaa palovammoja, kun käytetään aikana tiettyjä menettelyjä kuten magneettikuvaus (MRI) tai sydämen sähköinen rytminsiirto. Estämään ihon palovammoja, että laastari on poistettu ennen kuin näitä menettelyjä.

Kuumuus voi liikaa rotigotiiniannoksesta läpi ihoon. Älä Suojaa laastari suoraan lämmönlähteiden, kuten lämpötyynyt, sähköhuovat, lämpölampuilla, saunoja, porealtaita, lämmitetty vesi sängyt, tai suoralle auringonvalolle.

Jos ilmaantuu ihottumaa tai ärtymistä laastari, joka kestää pidempään kuin muutaman päivän, muuttuu vaikeaksi tai leviää ulkopuolisille alueille antokohdan, kerro lääkärille. Älä myöskään altista aluetta suoralle auringonvalolle kunnes se paranee. Suora auringonvalo voi aiheuttaa ihon vaihtaa väriä.

Älä lopeta tämän lääkkeen käyttöä äkillisesti ensin kysyä lääkäriltä. Sinun tulee hitaasti pienentää annosta ennen pysäyttämistä, kokonaan.

Älä ota muita lääkkeitä, ellei niitä ole keskusteltu lääkärin kanssa. Tämä sisältää reseptiä tai nonprescription (over-the-counter [OTC]) lääkkeet ja kasviperäisten tai vitamiineja.

Varotoimet Vaikka Neupron

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Kiireellisten apua välittömästi, jos jokin seuraavista yliannostuksen yhteydessä

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Neupro Side Effects

Neupro (rotigotiini)

Saatavuus Rx Reseptilääke

Raskaus Luokka C Riski ei voida sulkea pois

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Hyväksyntähistoria Kalenteri Drug historiaa FDA

Levottomat jalat -oireyhtymä ropiniroli, pramipeksoli, Requip, Mirapex, levodopa, Horizant, gabapentiini enacarbil, rotigotiini

Parkinsonin tauti Exelon ropinirolille benztropine, Sinemet pramipeksoli karbidopa / levodopa, amantadiini, Requip, Mirapex, Cogentin, rivastigmiini