neupogen

Terapeuttinen luokka: Hematopoieettinen

Käyttää Neupogen

Farmakologiset Luokka: stimuloiva kasvutekijä

Kun tietyt syövän lääkkeitä käytetään torjumaan syöpäsoluja, ne vaikuttavat myös valkosolujen taistelemaan infektioita. Filgrastiimi käytetään estämään tai vähentämään tartuntariskiä kun hoidetaan syöpälääkkeiden. Tätä lääkettä käytetään myös auttaa luuytimen takaisin jälkeen luuydinsiirron, sillä prosessi nimeltä perifeerisen veren kantasolujen keräys syöpäpotilailla, ja parantaa selviytymistä syöpäpotilailla, jotka ovat altistuneet säteilylle.

Tämä lääke on saatavissa vain lääkärin määräyksestä.

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Tätä lääkettä, seuraava tulee harkita

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio lääkkeen tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Asianmukaiset tutkimuksissa tähän mennessä ole osoittaneet lapsipotilailla tyypilliset ongelmat, jotka rajoittaisivat hyödyllisyyttä Filgrastiimihoidon injektion lapsilla. Kuitenkin turvallisuutta ja tehoa ei ole osoitettu vauvoilla alle 1 kuukauden ikäisillä.

Asianmukaiset tutkimuksissa tähän mennessä ole osoittaneet geriatrisen tyypilliset ongelmat, jotka rajoittaisivat hyödyllisyyttä filgrastiimin injektion vanhuksilla ..

Ennen Neupogen

Ei ole olemassa tarkkoja tutkimuksia naisilla määrittämiseksi pikkulasten käyttö voi aiheuttaa vaaraa tätä lääkettä imetyksen aikana. Punnitse mahdolliset hyödyt suhteessa mahdollisiin riskeihin ennen tämän lääkitystä imetyksen.

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kun käytät tätä lääkettä, on erityisen tärkeää, että terveydenhuollon ammattilainen tietää, jos käytät jotakin seuraavista lääkkeistä. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeistä ei yleensä suositella, mutta voi olla tarpeen joissakin tapauksissa. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa tämän lääkkeen. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Tässä osassa on tietoja asianmukaisen käytön useita tuotteita, jotka sisältävät filgrastiimia. Se ei voi olla nimenomaan Neupogenia. Lue huolellisesti.

Hoitaja tai muu koulutettu terveydenhuollon ammattilainen voi antaa sinulle tätä lääkettä. Tämä lääke annetaan laukaus ihon alle tai laskimoon.

Saatat opetettava anna tätä lääkettä kotona. Varmista, että ymmärrät kaikki ohjeet ennen lääkkeen pistämisestä itse. Käytä tätä lääkettä vain lääkärin ohjeiden mukaisesti. Älä käytä enemmän sitä, älä käytä sitä useammin, ja älä käytä sitä pidempään kuin lääkäri määräsi.

Tämä lääke tulee potilaan ohjeet. Lue ja noudata näitä ohjeita huolellisesti. Kysy lääkäriltä, ​​jos sinulla on kysyttävää

Jos käytät esitäytettyä ruiskua, varmista, että osaat käyttää neulan suojus. Annettuaan injektiona, liu’uta neulansuojus eteenpäin neulan päälle kunnes kuulet “click”. Turvamekanismi turvallisesti peittää neulan.

Jokainen ruisku tai injektiopullo lääke on hyvä vain yksi annos. Heitä ruiskussa pois, kun annoksen. Älä tallenna jäänyt lääke avatusta injektiopullosta tai ruiskuun.

Annos tätä lääkettä on erilainen eri potilaille. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta tätä lääkettä. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Tämä lääke on annettava kiinteän aikataulun. Jos annos jää tai unohda käyttää lääkettä, ota yhteyttä lääkäriin tai apteekkiin ohjeita.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Kysy terveydenhuollon ammattilainen miten pitäisi hävittää mitään lääkettä et käytä.

Säilytä jääkaapissa. Ei saa jäätyä.

Oikea käyttö Filgrastiimin

Jätä lääke pakkauksessa, kunnes olet valmis käyttämään sitä. Jos vahingossa jäätyä lääkettä, anna sen sulaa pois jääkaapissa ennen käyttöä. Jos vahingossa jäädyttää lääkettä toisen kerran, älä käytä sitä.

Voit antaa lääkkeen lämmetä huoneenlämpöiseksi ennen käyttöä. Lääke voi jäädä pois jääkaapista enintään 24 tuntia. Hävitä lääke, joka on ollut poissa jääkaapista yli 24 tuntia.

Heitä pois käytetty neuloja kova, suljettu säiliö että neulat eivät säkissä kautta. Pidä tämä säiliö poissa lasten ja lemmikkieläinten.

On erittäin tärkeää, että lääkäri tarkistaa edistymistä sinä tai lapsesi säännöllisin käyntejä varmista, että tämä lääke toimii kunnolla. Verikokeet saattavat olla tarpeen tarkistaa toivottuja vaikutuksia.

Tarkista lääkäriltä heti ensimmäisen infektion merkkejä, kuten kuume, vilunväristykset, yskä, kurkkukipu, tai epätavallinen väsymys tai heikkous.

Tämä lääke voi aiheuttaa vakavia allergisia reaktioita, kuten anafylaksiaa. Anafylaksia voivat olla hengenvaarallisia ja vaatii välitöntä lääkärin hoitoa. Kerro lääkärille heti, jos olet tai lapsesi on ihottumaa, kutinaa iholla, huimaus, tai pyörtyminen, kasvojen, kielen tai kurkun, hengitysvaikeuksia tai rintakipua jälkeen saat lääkettä.

Tarkista lääkäriltä heti, jos olet tai lapsesi ovat ottaa kipua vasemmassa yläosassa vatsassa tai kärjessä vasen olkapää. Tämä voi olla oire vakavasta sivuvaikutus perna.

Tarkista lääkäriltä heti, jos sinä tai lapsesi kuume, rintakipu tai puristava tunne, tai hengitysvaikeuksia. Nämä voivat olla oireita vakava keuhkojen tila, jota kutsutaan akuutti hengitysvaikeusoireyhtymä (ARDS).

Varotoimet Vaikka käyttäminen Neupogen

Tämä lääke voi aiheuttaa verenvuotoa keuhkoissa. Tarkista lääkäriltä heti, jos olet tai lapsesi veriysköksiä tai olla verta ysköksen (sylkeä).

Tämä lääke voi aiheuttaa tilan, jota kutsutaan hiussuonivuoto- oireyhtymä. Se voi aiheuttaa nesteen vuotaa verisuonista kehon kudoksiin. Soita heti lääkärille, jos olet turvotusta tai turvotusta ja virtsaamisen harvemmin, hengitysvaikeuksia, kylläisyyden tunne, huimaus tai heikotus.

Tarkista lääkäriltä heti, jos olet musta tai tervainen ulosteet, verenvuoto ikenistä, verta virtsassa tai ulosteessa, pienet punaiset pisteet iholla, tai epätavallinen verenvuoto tai mustelmien saatuaan tätä lääkettä.

Neulansuojus esitäytetyn ruiskun sisältää kuivaa luonnonkumia (lateksin johdannainen). Tämä voi aiheuttaa allergisen reaktion ihmisissä, jotka ovat herkkiä lateksi. Kerro lääkärille, jos sinä tai lapsesi on latex allergia, ennen kuin aloitat lääkkeen käyttämisen.

Ennen kuin mitään lääketieteellistä testit, kerro lääkäri vastuussa että käytät tätä lääkettä. Tulokset joitakin testejä voi vaikuttaa tätä lääkettä.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Neupogen Side Effects

Neupogenin (filgrastiimi)

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Saatavuus Rx Reseptilääke

Raskaus Luokka C Riski ei voida sulkea pois

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Hyväksyntähistoria Kalenteri Drug historiaa FDA

Liittyvä neutropenia Kemoterapia Neulasta, filgrastiimi, Zarxio, Granix, pegfilgrastiimia, Leukine®

Neutropenia filgrastiimi, Zarxio

Luuydinsiirto flukonatsoli, Diflucan, sisplatiini, filgrastiimi, Zarxio, immunoglobuliini laskimoon

Perifeerinen kantasolusiirtoa filgrastiimista Zarxio