neoprofen laskimoon

NSAID lisäävät vakavien sydän- verisuonitukoksen sydäninfarkti ja aivohalvaus, joka voi johtaa kuolemaan. Tämä riski voi suurentua potilailla, joilla on sydän- sairaus tai riskitekijöitä sydän- ja verisuonitautiin. Ibuprofeeni on vasta hoitoon perioperatiivisena kipu asettaminen sepelvaltimon ohitusleikkauksen (CABG). Tulehduskipulääkkeet voivat myös aiheuttaa lisääntynyt riski vakavien ruoansulatuskanavan haittavaikutusten erityisesti vanhuksilla, kuten verenvuotoja, haavaumia, ja perforaatio vatsassa ja suolistossa, joka voi johtaa kuolemaan.

Käyttää Neoprofen

Terapeuttinen luokka: Kipua lievittävä

Farmakologiset Class: NSAID

Kemiallinen luokka: Propionihappo (luokka)

Tämä lääke on saatavissa vain lääkärin määräyksestä.

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Tätä lääkettä, seuraava tulee harkita

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio lääkkeen tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Asianmukaiset tutkimuksia ei ole tehty suhteesta iän vaikutuksille ibuprofeenin injektion lapsille ja nuorille alle 17-vuotiaille. Turvallisuutta ja tehoa ei ole varmistettu.

Ennen Neoprofen

Asianmukaiset tutkimuksissa tähän mennessä ole osoittaneet geriatrisen tyypilliset ongelmat, jotka rajoittaisivat hyödyllisyyttä ibuprofeenin injektion vanhuksilla. Kuitenkin iäkkäillä potilailla ovat todennäköisemmin ikään liittyvä munuais-, maksa-, sydän- tai vatsavaivoja, joka voi vaatia oikaisua annoksen saavilla ibuprofeeni injektio.

Ei ole olemassa tarkkoja tutkimuksia naisilla määrittämiseksi pikkulasten käyttö voi aiheuttaa vaaraa tätä lääkettä imetyksen aikana. Punnitse mahdolliset hyödyt suhteessa mahdollisiin riskeihin ennen tämän lääkitystä imetyksen.

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kun saat tätä lääkettä, on erityisen tärkeää, että terveydenhuollon ammattilainen tietää, jos käytät jotakin seuraavista lääkkeistä. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeistä ei ole suositeltavaa. Lääkäri voi päättää olla sinua hoitaa tämän lääkityksen tai muuttaa joitakin muita lääkkeitä otat.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeistä ei yleensä suositella, mutta voi olla tarpeen joissakin tapauksissa. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeet saattavat aiheuttaa lisääntynyt riski tiettyjä haittavaikutuksia, mutta käyttäen sekä lääkkeet saattavat olla paras hoito sinulle. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa tämän lääkkeen. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Tässä osassa on tietoja asianmukaisen käytön useita tuotteita, jotka sisältävät ibuprofeenia. Se ei voi olla nimenomaan Neoprofen. Lue huolellisesti.

Hoitaja tai muu koulutettu terveydenhuollon ammattilainen antaa sinulle tätä lääkettä sairaalassa. Tämä lääke annetaan neulan läpi sijoitetaan laskimoon.

Juo enemmän nestettä niin ohitat enemmän virtsaa, kun käytät tätä lääkettä. Tämä pitää munuaiset toimivat hyvin ja auttaa estämään munuaissairaus.

On erittäin tärkeää, että lääkäri tarkistaa edistymistä, kun saat tätä lääkettä. Näin lääkäriltä, ​​onko lääke toimii kunnolla ja päättää, jos sinun pitäisi jatkaa sen käyttöä. Verikokeet saattavat olla tarpeen tarkistaa toivottuja vaikutuksia.

Tämä lääke saattaa lisätä riskiä saada sydänkohtaus tai aivohalvaus. Tämä on todennäköisempää ihmisiä, jotka jo sydänsairaus. Ihmiset, jotka käyttävät tätä lääkettä pitkään voi olla suurempi riski.

Tämä lääke voi aiheuttaa verenvuotoa vatsassa tai suolistossa. Tämä ongelma voi tapahtua ilman varoitusta merkkejä. Tämä on todennäköisempää, jos olet ollut mahahaava aikaisemmin, jos poltat tai alkoholia säännöllisesti, ovat yli 60-vuotiaita, ovat huonossa kunnossa, tai käyttävät tiettyjä muita lääkkeitä (kuten steroideja tai veren ohuempi).

Maksan ongelmia saattaa ilmetä, kun käytät tätä lääkettä. Lopeta tämän lääkkeen käyttö ja tarkista lääkäriltä heti, jos sinulla on useampi kuin yksi näistä oireista: vatsakipu tai arkuus, savi-värinen uloste, tumma virtsa, vähentynyt ruokahalu, kuume, päänsärky, kutina, ruokahaluttomuus, pahoinvointi ja oksentelu, ihottuma, jalkojen turvotus tai sääret, epätavallinen väsymys tai heikkous, tai keltainen silmien tai ihon.

Tämä lääke voi aiheuttaa vakavia allerginen reaktio nimeltä anafylaksia. Anafylaksia voivat olla hengenvaarallisia ja vaatii välitöntä lääkärin hoitoa. Soita lääkärille heti, jos sinulla on ihottumaa, kutinaa, käheys, hengitysvaikeudet, vaikeuksia niellä, tai turvotusta käsien, kasvojen tai suun jälkeen saat pistoksen.

Vakavia ihoreaktioita voi esiintyä tätä lääkettä. Tarkista lääkäriltä heti, jos olet rakkuloita, kuorinta, tai irtoaminen ihoa, punainen ihovaurioita, vakava ihottuma tai akne, haavoja tai haavaumia iholla tai kuume tai vilunväreet, kun käytät tätä lääkettä.

Käyttämällä tätä lääkettä raskauden aikana voi vahingoittaa sikiötä. Jos uskot raskaaksi lääkkeen käyttö, kerro heti lääkärille.

Oikea käyttö ibuprofeenin

Tarkista lääkäriltä välittömästi, jos näön hämärtyminen, vaikeuksia lukemisessa, tai muita muutoksia näön tapahtuu aikana tai sen jälkeen saat tätä lääkettä. Lääkäri saattaa haluta sinun on silmät tarkastaa silmälääkäri (silmälääkäri).

Soita heti lääkärille, jos olet sekavuus, uneliaisuus, kuume, yleinen tunne sairaus, päänsärky, ruokahaluttomuus, pahoinvointi, jäykkä niska tai selkä, tai oksentelua. Nämä voivat olla oireita vakava sairaus nimeltä aivokalvontulehdus.

Kerro lääkärille, jos sinulla on selittämätön painon nousua ja turvotusta (nesteen kertyminen tai elimen turvotus) tätä lääkettä.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä tai hoitajalle välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Varotoimet Vaikka käyttäminen Neoprofen

Saatavuus Rx / OTC Rx ja / tai OTC

Raskaus Luokka Useita Riski riippuu käytöstä

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Hyväksyntähistoria Kalenteri Drug historiaa FDA

Krooninen Myofaskiaaliset Pain naprokseeni, ibuprofeeni, amitriptyliini, Aleve, advil, Elavil

Niskakipu parasetamoli, naprokseeni, ibuprofeeni, Aleve, advil, Motrin

Neoprofen Side Effects

NeoProfen (ibuprofeeni)

Avoimen valtimotiehyen ibuprofeeni, indometasiini, Advil, Motrin, Indocin

Nuoruusiän nivelreuma prednisoni, naprokseeni, asetyylisalisyylihappo, ibuprofeeni, meloksikaami, Celebrex

 tai mennä liittyä NeoProfen tukiryhmä yhteyden muiden kanssa, jotka ovat samanlaisia ​​etuja.