neomysiini, polymyksiini b, ja basitrasiini (paikallista reittiä) asianmukainen käyttö

annostelu

Vastaamaton annos

Jos lääkkeen käyttämisen ilman reseptiä, älä käytä sitä hoitaa syviä haavoja pistohaavat, vakavia palovammoja tai raaka alueita tarkastamatta ensin teidän terveydenhuollon ammattilainen.

Älä käytä tätä lääkettä silmissä.

Ennen kuin tätä lääkettä, pese alue saippualla ja vedellä ja kuivaa huolellisesti.

Levittämisen jälkeen tätä lääkettä, käsitelty alue voidaan peittää sideharsolla haluttaessa.

Auttaa selvittää infektio kokonaan, pitää käyttää tätä lääkettä koko ajan hoidon, vaikka oireet ovat hävinneet. Älä unohda yhtään annosta.

Annos tätä lääkettä on erilainen eri potilaille. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta tätä lääkettä. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

varastointi

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Jos et menetä annos tämän lääketieteen, tee se niin pian kuin mahdollista. Kuitenkin, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun.

Säilytä lääke suljetussa astiassa huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Suojaa jäätymiseltä.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.