natpara

Mikä on Natpara?

Natpara käytetään yhdessä kalsiumin ja D-vitamiinin hoitoon hypokalsemia (alhainen kalsiumpitoisuus veressä) henkilö on myös alhainen lisäkilpirauhashormonia.

Natpara annetaan yleensä jälkeen kalsiumin ja D-vitamiinin yksin on kokeiltu tuloksetta.

Natpara on saatavilla vain sertifioitu apteekki alla erityinen ohjelma. Vaatii rekisteröitymisen ohjelmaan ja ymmärtää riskit ja hyödyt lääkkeen.

Tärkeää tietoa

Eläinkokeissa lisäkilpirauhashormoni aiheutti luusyöpä. Kuitenkin, ei tiedetä, ovatko nämä vaikutukset esiintyy ihmisillä. Kysy lääkäriltäsi riskiä.

Varmistaaksesi Natpara on turvallinen, kerro lääkärille, jos olet

suuren kalsiumpitoisuuden veressä

suurentunut alkalisen fosfataasin veressä

Ennen lääkkeen

historian luusyöpä

Pagetin tauti tai muu luusto; tai

jos olet joskus ollut sädehoitoa.

Ei tiedetä, onko Natpara vahingoittaa sikiötä. Kerro lääkärille, jos olet raskaana tai suunnittelet raskautta.

Ei tiedetä, onko lisäkilpirauhashormonin joutumisesta rintamaidon tai jos se voi vahingoittaa hoitokodissa vauva. Sinun ei pitäisi imettää lääkkeen käyttämisen.

Natpara ei ole hyväksytty käytettäväksi kaikille alle 18-vuotias.

Toteutettava Natpara täsmälleen lääkärin määräyksen mukaisesti. Seuraa kaikkiin suuntiin oman lääkemääräystä etiketissä. Älä käytä tätä lääkettä suurempia tai pienempiä määriä tai pidempään kuin suositeltu.

Natpara pistetään ihon alle. Saatat näytetään, kuinka käyttää injektioita kotona. Älä itse pistää lääkkeen, jos et ymmärrä miten antaa injektio ja hävitä käytetyt neulat ja ruiskut.

Natpara olisi annettava käyttämällä vain patruunat ja injektiokynä mukana lääkettä. Älä käytä ruiskua pistää Natpara.

Lue kaikki potilastiedot, lääkitys oppaita, ja ohjekorttien annetaan sinulle. Kysy lääkäriltä tai apteekista, jos sinulla on kysymyksiä.

Jokainen Natpara värikasetti sisältää lääkettä 14 erillisinä pistoksina. Heitä kasetti pois, kun 14 käyttötarkoituksiin, vaikka on vielä jonkin verran lääkettä jäljellä patruuna.

Älä hävitä injektiokynän. Sitä voidaan käyttää enintään 2 vuotta, jos vaihtaa kasetin 14 päivän välein.

Älä ravista kasettia tai voit pilata lääkkeen. Valmista annos vasta sitten, kun olet valmis antamaan pistoksen. Älä käytä, jos lääke on muuttunut värejä tai on hiukkasia. Soita apteekista uutta lääkettä.

Älä lopeta käyttää Natpara äkillisesti. Lopettaminen yhtäkkiä voi huonontaa tilaasi.

Kun käytät Natpara, ehkä usein verikokeita.

Säilytä jääkaapissa, älä jäätyä. Suojaa lämpöä ja valoa.

Tavanomainen aikuisen annos Hypokalsemia

50 mcg ihon alle kerran päivässä; Comments; -The Injektio tulisi antaa reiteen (vaihtoehtoinen reisi päivittäin) .; Käyttö: lisänä kalsiumin ja D-vitamiinin valvoa hypokalsemia potilailla, joilla hypoparatyreoosin.

Ota unohtunut annos heti kun muistat. Jätä unohtunut annos, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos. Älä ota ylimääräisiä lääketieteen muodostavat Vastaamaton annos.

Miten käytän Natpara?

Noudata lääkärisi ohjeita siitä mitään rajoituksia elintarvikkeiden, juomien tai aktiivisuutta. Kerro lääkärille, jos juoda maitoa tai syödä maitotuotteita (juusto, jogurtti, smetanaa) tai muita elintarvikkeita runsaasti kalsiumia.

Kiireellisten lääketieteellisen ohjeen saaminen, jos merkkejä allerginen reaktio Natpara: nokkosihottuma; hengitysvaikeudet; kasvojen, huulten, kielen tai kurkun.

Soita lääkäriltä kerralla, jos olet

uusi tai epätavallinen kipua, joka on käynnissä

turvotusta tai tarjous kyhmyjä ihon alla

runsaasti kalsiumia – pahoinvointi, oksentelu, ummetus, lisääntynyt jano tai virtsaaminen, lihaskipu tai heikkous, luukipu, sekavuus, ja väsymys tai levoton; tai

vähän kalsiumia – tunnottomuus tai kihelmöintiä ympärillä suussa, nopea tai hidas sydämen syke, lihasten kireys tai supistuminen, overactive refleksit.

Yhteinen Natpara haittavaikutuksia ovat

pistely, polttava tai pistelevä tunne iholla

päänsärky

pahoinvointi, oksentelu, ripuli; tai

nivelkipu.

Natpara annosteluohjeitten

Tämä ei ole täydellinen luettelo sivuvaikutuksia ja toiset voi ilmetä. Soita omaan lääkäriin saadakseen neuvoa haittavaikutuksista. Voit ilmoittaa sivuvaikutuksia hallitusten hallituksen 1088.

Mitä tapahtuu, jos yliannostus?

Kerro lääkärin kaikki nykyiset lääkkeet ja mahdolliset aloitat tai lopetat, erityisesti

Mitä minun pitäisi välttää kun käytät Natpara?

alendronaatti (Fosamax)

digoksiini; tai

vitamiinin tai kivennäisaineita, jotka sisältävät kalsiumia tai D-vitamiinia

Natpara sivuvaikutuksia

Tämä lista ei ole täydellinen. Muut lääkkeet voivat olla vuorovaikutuksessa lisäkilpirauhashormonin, kuten reseptiä ja over-the-counter lääkkeitä, vitamiineja, ja kasviperäisiä tuotteita. Kaikkia mahdollisia yhteisvaikutuksia lääkitystä oppaassa.

1.02.2015-03-03, 07:32:08.

Raskaus Luokka C Riski ei voida sulkea pois

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Hyväksyntähistoria Kalenteri Drug historian hallitus

Hypoparatyroidismi ergokalsiferoli, kalsitriolin, D2-vitamiini, Drisdol, Rocaltrol, kalsiumlaktaatti, lisäkilpirauhashormoni, Calcijex, Calcidol

Hypokalsemia kalsiumkarbonaattia, ergokalsiferoli, kalsitriolin, Caltrate, D2-vitamiini, Drisdol, Rocaltrol, Os-Cal, Oyster Shell Kalsium 500

Mitkä muut lääkkeet vaikuttavat Natpara?

Natpara (lisäkilpirauhashormoni)