nasacort aq: käyttötarkoituksiin, annostus & sivuvaikutukset

Mikä on Nasacort AQ?

Nasacort AQ hoidetaan nenän allergia oireita, kuten aivastelua, kutinaa, ja nuha aiheuttama kausiluonteinen allergioista tai heinänuha.

Nasacort AQ voidaan käyttää myös muihin tarkoituksiin ei ole lueteltu lääkitystä-oppaassa.

Älä käytä Nasacort AQ on alle 2 vuotias ilman lääkärin määräyksestä. Eräitä triamsinolonilla nenän ei tehty käytettäväksi lapsilla. Älä käytä Nasacort AQ jos olet allerginen triamcinolone.

Tärkeää tietoa

Ennen Nasacort AQ, kerro lääkärille, jos olet allerginen jollekin lääkkeitä, tai jos sinulla on tuberkuloosi, astma, on ollut glaukooma tai kaihi, minkä tahansa infektion, tai jos olet ollut hiljattain leikkaus tai vahinkoa nenän.

Se voi kestää jopa viikon ennen oireesi parantaa. Pitää käyttää lääkitystä ohjeiden ja kerro lääkärille, jos oireesi eivät parane 1 viikon kuluttua hoidon, tai jos ne pahenevat tahansa hoidon aikana.

Nasacort AQ voi alentaa verisoluja, jotka auttavat kehoa torjumaan infektioita. Tämä voi helpottaa voit vuotamaan verta vamman tai sairastuvat on noin muita, jotka ovat sairaita.

Vältä on lähellä ihmisiä, jotka ovat sairaita tai joilla on infektioita. Soita lääkäriltä ennaltaehkäisevää hoitoa, jos olet alttiina vesirokko tai tuhkarokko. Nämä ehdot voivat olla vakavia tai jopa kuolemaan johtavia ihmisiä, jotka käyttävät steroidi lääke.

Ennen Nasacort AQ

Älä lopeta Nasacort AQ äkillisesti tai voi olla epämiellyttäviä vieroitusoireita. Keskustele lääkärisi kanssa siitä, käyttämällä vähemmän ja vähemmän lääkityksen ennen pysähtymistä kokonaan.

Et saa käyttää Nasacort AQ jos olet allerginen triamcinolone.

Jos sinulla on jokin näistä ehdoista, sinun on ehkä säädettävä annosta Nasacort AQ tai on erityisiä testejä

tuberkuloosi

astma

tahansa infektio

historia glaukooma tai kaihi; tai

jos olet ollut hiljattain leikkaus tai vahinkoa nenän.

Hallitus raskauden luokka C. Ei tiedetä, onko Nasacort AQ vahingoittaa sikiötä. Kerro lääkärille, jos olet raskaana tai suunnittelet raskautta lääkityksen aikana. Ei tiedetä, onko triamcinolone joutumisesta rintamaidon tai jos se voi vahingoittaa hoitokodissa vauva. Älä käytä Nasacort AQ ilman kertoo lääkäriltä ovat rintaruokinnan vauva. Nasacort AQ voi vaikuttaa kasvuun lapsilla. Keskustele lääkärin kanssa, jos luulet lapsesi eivät kasva normaalilla nopeudella lääkityksen aikana. Älä käytä Nasacort AQ on alle 2 vuotias ilman lääkärin määräyksestä. Eräitä triamsinolonilla nenän ei tehty käytettäväksi lapsilla.

Katso myös: Raskaus ja imetys varoitukset (tarkemmin)

Käytä Nasacort AQ täsmälleen lääkärin määräyksen mukaisesti. Älä käytä suurempia tai pienempiä määriä tai pidempään kuin suositeltu. Noudata resepti etiketissä.

Tämä lääkitys tulee potilaan ohjeet turvallisen ja tehokkaan käytön. Seuraa näitä ohjeita huolellisesti. Kysy lääkäriltä tai apteekista, jos sinulla on kysymyksiä.

Ennen jokaista käyttöä, varovasti nenäsi tyhjentää sieraimiin.

Ravista säiliötä hyvin juuri ennen käyttöä.

Jos haluat käyttää Nasacort AQ inhalaattorin

Poista suojakorkki nenän inhalaattorin.

Pidä inhalaattoria peukalon ja etusormen välissä, kallistaa päätä hieman taaksepäin ja aseta inhalaattorin yhteen sieraimeen pitäen toiseen sieraimeen kiinni yhdellä sormella.

Paina alaspäin säiliötä vapauttamaan spray ja hengittää varovasti samanaikaisesti. Pidätä hengitystä muutaman sekunnin ajan, sitten hengitä ulos hitaasti suun kautta.

Vaihda valkoinen suojaava inhalaattorin suojus.

Miten käytän Nasacort AQ?

Puhdista inhalaattori kerran viikossa poistamalla lääke kapselin ja suojus, ja huuhtelu inhalaattorin huolellisesti lämpimällä vedellä. Älä käytä saippuaa. Anna inhalaattorin kuivua kokonaan, ennen kuin asetat korkin ja kapselin.

Heitä pois nenän inhalaattori 100 sumutetta, vaikka on vielä lääke jäljellä kapselin.

Jos haluat käyttää Nasacort AQ spray

Ennen Nasacort AQ spray ensimmäistä kertaa, prime suihkepumppukokoonpanoa sumuttamalla lääkkeen ilmaan ja pois kasvosi, kunnes hienojakoisena sumuna. Prime spray pumppu tahansa et ole käyttänyt Nenäsumuttimen yli 14 päivää.

Pidä nenäsumute kärjellä muistutti yhteen sieraimeen, mutta ei pitkälle nenääsi. Taivuta päätä eteenpäin tähdätä spray takaosaa kohti nenän. Pidä toiseen sieraimeen kiinni yhdellä sormella. Pumppu spray yksikkö ja haistelemaan varovasti samanaikaisesti.

Heitä pois nenäsumute jälkeen 120 suihketta, vaikka on vielä lääke jäljellä pullossa.

Vältä puhaltaa nenän 15 minuuttia käytön jälkeen Nasacort AQ.

Se voi kestää jopa viikon ennen oireesi parantaa. Käytä edelleen Nasacort AQ ohjeiden ja kerro lääkärille, jos oireesi eivät parane 1 viikon kuluttua hoidon, tai jos ne pahenevat tahansa hoidon aikana.

Älä lopeta Nasacort AQ äkillisesti tai voi olla epämiellyttäviä vieroitusoireita. Keskustele lääkärisi kanssa siitä, käyttämällä vähemmän ja vähemmän lääkityksen ennen pysähtymistä kokonaan.

Jos käytät Nasacort AQ useita kuukausia, lääkärisi tulee tarkistaa edistymistä säännöllisesti. Älä jää tapaamisia.

Säilytä Nasacort AQ huoneenlämmössä päässä lämmön ja kosteuden. Pidä kansi ja leike nenäsumute pumppuyksikön kun sitä ei käytetä. Pidä suojus nenän inhalaattorin kun sitä ei käytetä.

Käytä unohtunut annos heti kun muistat. Jätä unohtunut annos, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos. Älä käytä ylimääräisiä lääketieteen muodostavat Vastaamaton annos.

Mitä tapahtuu, jos kaipaan annos?

Mitä tapahtuu, jos yliannostus?

Yliannostuksen Nasacort AQ ei odoteta olevan vaarallista. Kuitenkin pitkäaikainen käyttö suurina steroidi annokset voivat aiheuttaa oireita, kuten ihon ohenemista, helposti pintavikoja, muuttuu muotoon tai sijainti rasvaa (erityisesti kasvojen, kaulan, selkä, ja vyötärö), lisääntynyttä aknea tai kasvojen karvoituksen , kuukautiskierron ongelmia, impotenssi, tai menetys seksuaalisen kiinnostuksen.

Nasacort AQ voi alentaa verisoluja, jotka auttavat kehoa torjumaan infektioita. Tämä voi helpottaa voit vuotamaan verta vamman tai sairastuvat on noin muita, jotka ovat sairaita.

Mitä pitäisi välttää?

Vältä on lähellä ihmisiä, jotka ovat sairaita tai joilla on infektioita. Soita lääkäriltä ennaltaehkäisevää hoitoa, jos olet alttiina vesirokko tai tuhkarokko. Nämä ehdot voivat olla vakavia tai jopa kuolemaan johtavia ihmisiä, jotka käyttävät steroidi lääke.

Kiireellisten lääketieteellisen ohjeen saaminen, jos jokin näistä merkeistä allergisen reaktion Nasacort AQ: nokkosihottuma; hengitysvaikeudet; kasvojen, huulten, kielen tai kurkun. Soita lääkäriltä kerralla, jos jokin näistä vakavia sivuvaikutuksia

heikkous, väsymys, pahoinvointi, ruokahaluttomuus, laihtuminen

Nasacort AQ (triamcinolone (nenän)) haittavaikutuksia

kuume, vilunväristykset, särky, flunssan oireet

helposti pintavikoja tai verenlaskun, epätavallinen heikkous

valkoisia laikkuja tai haavaumia sisällä nenän tai suun tai huulet; tai

näön hämärtyminen, silmäkipu tai näkemästä kehiä ympärillä syttyy.

Vähemmän vakavat Nasacort AQ haittavaikutuksia voivat olla

kirvely, polte tai verenvuotoa nenästä

aivastelu käytön jälkeen lääkkeen

kurkkukipu, yskä, nenän tukkoisuus

vetiset silmät

päänsärky

pahoinvointi, oksentelu; tai

epämiellyttävää makua tai hajua.

Tämä ei ole täydellinen luettelo sivuvaikutuksia ja toiset voi ilmetä. Soita omaan lääkäriin saadakseen neuvoa haittavaikutuksista. Voit ilmoittaa sivuvaikutuksia hallitusten hallituksen 1088.

Kerro lääkärin kaikki muut elämäntapaan käytät, erityisesti

syöpä lääketiede (kemoterapia)

siklosporiini (Neoral, Sandimmune, Gengraf)

sirolimuusi (Rapamune), takrolimuusi (Prograf)

basiliksimabi (Simulect) efalitsumabi (Raptiva), muromonab-CD3 (Orthoclone)

mykofenolaattimofetiili (CellCept)

atsatiopriini (Imuran), leflunomidi (Arava), etanersepti (Enbrel); tai

muita steroideja kuten prednisonia, flutikasoni (Advair), Mometasoni (Asmanex, Nasonex), deksametasoni (Decadron, Hexadrol) ja muut.

Mitkä muut lääkkeet vaikuttavat Nasacort AQ?

Tämä luettelo ei ole täydellinen ja muiden huumeiden voivat olla vuorovaikutuksessa Nasacort AQ. Kerro lääkärille kaikista lääkkeistä käytät. Tämä sisältää reseptiä, tiskin, vitamiini, ja kasviperäisiä tuotteita. Älä aloita uusi lääkityksen ilman kertoo lääkäriltä.

03.09.01 / 25/2010 04:21:32

Nasacort (triamcinolone nenän)

Raskaus Luokka C Riski ei voida sulkea pois

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Hyväksyntähistoria Kalenteri Drug historian hallitus

Allerginen nuha prednisoni, prometatsiinia, Zyrtec, flutikasoni nenän, loratadiini, Flonase, Benadryl, montelukasti, setiritsiini, Singulair, triamcinolone, Claritin, deksametasoni, difenhydramiini, metyyliprednisoloni, Phenergan, Nasonex, feksofenadiini, budesonidi nenän, Allegra, Decadron, chlorpheniramine, Medrol Dosepak , atselastiinilla nenän