Nardil

Masennuslääkkeet lisäsi riskiä itsemurha-ajatusten ja käyttäytymisen lapsilla, nuorilla ja nuorilla aikuisilla lyhyen aikavälin tutkimuksia masennustila (MDD) ja muiden psykiatristen häiriöiden. Lyhytaikainen tutkimukset eivät osoittavat kasvua riski itsetuhoisuuden masennuslääkkeiden verrattuna lumelääkkeeseen aikuisilla yli ikä 24, ja siellä oli vähennä riskiä masennuslääkettä saaneilla verrattuna lumelääkkeeseen aikuisilla yli 65-vuotiaat. Tämä riski on tasapainotettu kliininen tarve. Seurata potilaita tarkasti kliinisen tilan huononemisen, suicidality tai outoon käytökseen. Perheet ja huoltajille tulee kertoa, että tarvitaan tiivistä havainnointia ja viestintä lääkemääräyksen. Ei hyväksytty käytettäväksi lapsipotilaille.

Käyttää Nardil

Terapeuttinen luokka: Masennuslääke

Farmakologiset Luokka: monoamiinioksidaasiestäjä, epäselektiiviset

Vaikka tämä lääke on hyvin tehokas tietyille potilaille, se voi myös aiheuttaa joitakin ei-toivottuja reaktioita, jos se toteutetaan väärin. On erittäin tärkeää välttää tiettyjä ruokia, juomia, ja lääkkeet, kun käytät phenelzine. Lääkäri voi antaa luettelon muistutuksena mitkä tuotteet kannattaa välttää.

Tämä lääke on saatavissa vain lääkärin määräyksestä.

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Tätä lääkettä, seuraava tulee harkita

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio lääkkeen tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Asianmukaiset tutkimuksia ei ole tehty suhteesta iän vaikutuksille feneltsiini lapsiväestössä. Turvallisuutta ja tehoa ei ole varmistettu.

Ennen Nardil

Asianmukaiset tutkimuksissa tähän mennessä ole osoittaneet geriatrisen tyypilliset ongelmat, jotka rajoittaisivat käyttökelpoisuutta feneltsiini vanhuksilla. Kuitenkin iäkkäillä potilailla ovat todennäköisemmin ikään liittyvä munuais-, maksa- tai sydänvaivoja, mikä voi edellyttää varovaisuutta ja oikaisua annoksen saavilla phenelzine.

Ei ole olemassa tarkkoja tutkimuksia naisilla määrittämiseksi pikkulasten käyttö voi aiheuttaa vaaraa tätä lääkettä imetyksen aikana. Punnitse mahdolliset hyödyt suhteessa mahdollisiin riskeihin ennen tämän lääkitystä imetyksen.

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kun käytät tätä lääkettä, on erityisen tärkeää, että terveydenhuollon ammattilainen tietää, jos käytät jotakin seuraavista lääkkeistä. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeistä ei ole suositeltavaa. Lääkäri voi päättää olla sinua hoitaa tämän lääkityksen tai muuttaa joitakin muita lääkkeitä otat.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeistä ei yleensä suositella, mutta voi olla tarpeen joissakin tapauksissa. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeet saattavat aiheuttaa lisääntynyt riski tiettyjä haittavaikutuksia, mutta käyttäen sekä lääkkeet saattavat olla paras hoito sinulle. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista ei suositella. Lääkäri voi päättää olla sinua hoitaa tämän lääkitystä, muuttaa joitakin muita lääkkeitä otat, tai antaa sinulle erityisiä ohjeita käytöstä elintarvikkeiden, alkoholin tai tupakan.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa tämän lääkkeen. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Ota tätä lääkettä juuri niin kuin lääkärin ohjeiden mukaan. Älä ota enemmän sitä, älä ota sitä useammin, ja älä ota sitä pidempään kuin lääkäri määräsi. Muuten voi lisätä mahdollisuus sivuvaikutuksia.

Tätä lääkettä mukana lääkitystä oppaan. Lue ja noudata näitä ohjeita huolellisesti. Kysy lääkäriltä, ​​jos sinulla on kysymyksiä.

Annos tätä lääkettä on erilainen eri potilaille. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta tätä lääkettä. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Jos annos jää tätä lääkettä, ota se mahdollisimman pian. Kuitenkin, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä kaksinkertaista annosta.

Säilytä lääke suljetussa astiassa huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Suojaa jäätymiseltä.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Kysy terveydenhuollon ammattilainen miten pitäisi hävittää mitään lääkettä et käytä.

Oikea käyttö Nardil

On erittäin tärkeää, että lääkäri tarkistaa edistymistä säännöllisin käyntejä, jotta muutoksiin annoksen ja tarkistaa ei-toivottuja vaikutuksia.

Sinun täytyy myös olla verenpaineesi mitattava ennen lääkkeen ja kun käytät sitä. Jos havaitset muutoksia suositeltua verenpaine, soita lääkärille heti. Jos sinulla on kysyttävää, keskustele lääkärin.

Kun otetaan tiettyjen ruokien, juomien tai muiden lääkkeiden, feneltsiini voi aiheuttaa erittäin vaarallisia reaktioita, kuten äkillinen korkea verenpaine (kutsutaan myös hypertensiivinen kriisi). Välttämiseksi tällaisia ​​reaktioita noudattaa näitä Varoituksen

Feneltsiiniä voi aiheuttaa joillekin ihmisille olla levoton, ärtynyt tai näyttää muun epänormaalin käyttäytymisen. Se voi myös aiheuttaa joillekin ihmisille itsetuhoajatuksia ja taipumuksia tai tulla enemmän masentunut. Jos sinä tai hoitaja huomaa mitään näistä haittavaikutuksista, kerro heti lääkärille.

Soita lääkärille tai sairaalan ensiapuun heti, jos sinulla on vaikea päänsärky, jäykkä tai kipeä niska, rintakipu, nopea syke, hikoilu, huimaus, pahoinvointia tai oksentelua, kun käytät tätä lääkettä. Nämä voivat olla oireita vakavan haittavaikutuksen, hypertensiivinen kriisi.

Tämä lääke voi aiheuttaa näön hämärtyminen tai aiheuttaa joillekin ihmisille uneliaisuutta tai valppauden kuin ne ovat normaalisti. Varmista, että tiedät miten reagoit tätä lääkettä ennen kuin ajat, käytä koneita tai tee mitään muuta, joka voi olla vaarallista, jos et pysty näkemään hyvin tai ei hälytys.

Tämä lääketieteen lisäävät vaikutukset alkoholin ja muiden keskushermostoa lamaavien (lääkkeitä, jotka hidastavat hermostoon, aiheuttaen mahdollisesti uneliaisuutta). Joitakin esimerkkejä CNS alentavat aineet ovat antihistamiineja tai lääke heinänuha, allergiat, tai vilustuminen, rauhoittavien lääkkeiden, rauhoittavien tai unilääkettä; reseptiä kipulääkitystä tai huumausaineet, lääketiede epilepsiaan tai barbituraatit, lihasrelaksantit, tai nukutusta, kuten jotkut hampaiden anestesia. Tarkista lääkäriltä ennen jokin yllä mainituista, kun käytät tätä lääkettä.

Huimaus, tai pyörtyminen voi esiintyä, varsinkin kun saat yhtäkkiä makuulta tai istuma-asennosta. Getting hitaasti saattaa auttaa. Kun saat ylös makuulla, istu reunalla sängyn jalat roikkuvat 1 tai 2 minuuttia, sitten seisomaan hitaasti. Jos ongelma jatkuu tai pahenee, tarkistaa lääkäriltä.

Varotoimet Vaikka käyttäminen Nardil

Älä lopeta tämän lääkkeen tarkistamatta ensin lääkärin kanssa. Lääkäri saattaa haluta sinun vähitellen vähentää käytössä ennen pysäyttämistä, kokonaan.

Ennen kuin minkäänlaista leikkausta, hammashoito, tai kiireellistä hoitoa, kerro lääkärin tai hammaslääkäri vastuussa että käytät tätä lääkettä tai on käyttänyt sitä viimeisten 10 päivän kuluessa. Kun feneltsiiniä yhdessä lääkkeiden kanssa, joita käytetään leikkauksen aikana, hammas- tai hätätilanteessa hoidot voivat lisätä riskiä vakavia sivuvaikutuksia.

Lääkäri saattaa haluta voit tehdä henkilökortti, jossa todetaan, että käytät tätä lääkettä.

Tämä lääke voi vaikuttaa veren sokeripitoisuus. Jos olet diabeetikko, olla erityisen varovainen testaus sokeripitoisuus veressä tai virtsassa. Jos sinulla on kysyttävää tästä, tarkistaa lääkäriltä.

Kun lopettaa lääkkeen käyttämisen, sinun on edelleen noudatettava varovaisuutta vähintään 2 viikkoa teidän elintarvikkeet, juomat ja muita lääkkeitä, koska nämä kohteet voivat edelleen reagoida phenelzine.

Älä ota muita lääkkeitä, ellei niitä ole keskusteltu lääkärin kanssa. Tämä sisältää reseptiä tai nonprescription (over-the-counter [OTC]) lääkkeet ja kasviperäisten tai vitamiineja.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Nardil Side Effects

Nardil (feneltsiini)

Tarkista lääkäriltä välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Saatavuus Rx Reseptilääke

Raskaus Luokka C Riski ei voida sulkea pois

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Hyväksyntähistoria Kalenteri Drug historiaa FDA

Masennus Xanax, tratsodoni, sitalopraami, sertraliini, Zoloft, Lexapro, Cymbalta, Prozac, Wellbutrin, celexa, alpratsolaami, amitriptyliini, fluoksetiini, essitalopraami, bupropioni, venlafaksiini, Abilify, duloksetiini, mirtatsapiini, paroksetiini, Paxil, ketiapiini, Effexor, Remeron, nortriptyliini