naprelan

Tulehduskipulääkkeet voivat aiheuttaa lisääntynyt riski vakavien sydän- verisuonitukoksen sydäninfarkti ja aivohalvaus, joka voi johtaa kuolemaan. Tämä riski voi suurentua potilailla, joilla on sydän- sairaus tai riskitekijöitä sydän- ja verisuonitautiin. Naprokseeni on vasta hoitoon perioperatiivisen kivun asettaminen sepelvaltimon ohitusleikkauksen (CABG). Tulehduskipulääkkeet voivat myös aiheuttaa lisääntynyt riski vakavien ruoansulatuskanavan haittavaikutusten erityisesti vanhuksilla, kuten verenvuotoja, haavaumia, ja perforaatio vatsassa ja suolistossa, joka voi johtaa kuolemaan.

Tulehduskipulääkkeet voivat aiheuttaa lisääntynyt riski vakavien sydän- verisuonitukoksen sydäninfarkti ja aivohalvaus, joka voi johtaa kuolemaan. Tämä riski voi suurentua potilailla, joilla on sydän- sairaus tai riskitekijöitä sydän- ja verisuonitautiin. Naprokseeni natrium on vasta hoitoon perioperatiivisen kivun asettaminen sepelvaltimon ohitusleikkauksen (CABG). Tulehduskipulääkkeet voivat myös aiheuttaa lisääntynyt riski vakavien ruoansulatuskanavan haittavaikutusten erityisesti vanhuksilla, kuten verenvuotoja, haavaumia, ja perforaatio vatsassa ja suolistossa, joka voi johtaa kuolemaan.

Käyttää Naprelan

Terapeuttinen luokka: Kipua lievittävä

Farmakologiset Class: NSAID

Kemiallinen luokka: Propionihappo (luokka)

Tämä lääke voidaan käyttää myös lievän tai kohtalaisen kivun, mukaan lukien akuutti kihti ja muut tuskallinen olosuhteet kuten bursiitti, jännetulehdus tai kuukautiskipuja.

Tämä lääke on saatavissa vain lääkärin määräyksestä.

Ennen Naprelan

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Tätä lääkettä, seuraava tulee harkita

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio lääkkeen tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Asianmukaiset tutkimuksia ei ole tehty suhteesta iän vaikutuksille naprokseeni kontrolloidun vapautumisen tabletteja lapsipotilailla. Turvallisuutta ja tehoa ei ole varmistettu.

Asianmukaiset tutkimuksia ei ole tehty suhteesta iän vaikutuksille naprokseeni säädellystivapautumisominaisuudet tabletteja, jousitus, ja tabletit alle 2-vuotiaille lapsille. Turvallisuutta ja tehoa ei ole varmistettu.

Asianmukaiset tutkimuksissa tähän mennessä ole osoittaneet geriatrisen tyypilliset ongelmat, jotka rajoittaisivat käyttökelpoisuutta naprokseeni vanhuksilla. Kuitenkin iäkkäät potilaat saattavat olla herkempiä vaikutuksia naprokseeni kuin nuoremmilla aikuisilla, ja ovat todennäköisemmin ikään liittyvä munuais- tai vatsavaivoja, jotka voivat edellyttää varovaisuutta ja oikaisua annoksen saavilla naprokseenia.

Tutkimukset naisilla mukaan tämä lääkitys aiheuttaa minimaalinen lapseen kohdistuvia riskejä, kun käyttää imetyksen aikana.

Ei ole olemassa tarkkoja tutkimuksia naisilla määrittämiseksi pikkulasten käyttö voi aiheuttaa vaaraa tätä lääkettä imetyksen aikana. Punnitse mahdolliset hyödyt suhteessa mahdollisiin riskeihin ennen tämän lääkitystä imetyksen.

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kun käytät tätä lääkettä, on erityisen tärkeää, että terveydenhuollon ammattilainen tietää, jos käytät jotakin seuraavista lääkkeistä. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeistä ei ole suositeltavaa. Lääkäri voi päättää olla sinua hoitaa tämän lääkityksen tai muuttaa joitakin muita lääkkeitä otat.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeistä ei yleensä suositella, mutta voi olla tarpeen joissakin tapauksissa. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeet saattavat aiheuttaa lisääntynyt riski tiettyjä haittavaikutuksia, mutta käyttäen sekä lääkkeet saattavat olla paras hoito sinulle. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista ei yleensä suositella, mutta voivat olla välttämättömiä tietyissä tapauksissa. Jos sitä käytetään yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käytät tätä lääkettä, tai antaa sinulle erityisiä ohjeita käytöstä elintarvikkeiden, alkoholin tai tupakan.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa tämän lääkkeen. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Tässä osassa on tietoja asianmukaisen käytön useita tuotteita, jotka sisältävät naprokseeni. Se ei voi olla nimenomaan Naprelan. Lue huolellisesti.

Saat turvallisen ja tehokkaan käytön tämän lääkkeen, älä ota sitä lisää, älä ota sitä useammin, ja älä ota sitä pidempään kuin määrännyt lääkäri. Liian paljon tätä lääkettä saattaa lisätä haittavaikutuksia, erityisesti iäkkäillä potilailla.

Tätä lääkettä mukana Lääkitys Guide. Lue ja noudata näitä ohjeita huolellisesti. Kysy lääkäriltä, ​​jos sinulla on kysymyksiä.

Kun käytetään vaikean tai jatkuvan niveltulehdus, tämä lääke on otettava säännöllisesti määräämät lääkäriltä, ​​jotta se auttaa. Tämä lääke yleensä alkaa toimia viikon kuluessa, mutta vaikeissa tapauksissa jopa kaksi viikkoa tai jopa pidempään voi kulkea, ennen kuin alkaa tuntea paremmin. Myös useita viikkoja voi kulkea ennen kuin tunnet koko lääkkeen vaikutuksille.

Oikea käyttö naprokseeni

Tarkista lääkäriltä ennen kuin muuttuvat annostusmuodot (esimerkiksi tabletit, jousitus). Nämä muodot ovat hyvin erilaisia ​​keskenään.

Niellä suolessa vapauttavan tabletin kokonaisena. Älä murskata, halkaista tai pureskella.

Jos käytät keskeyttämistä, ravistamalla varovasti ennen käyttöä. Käytä merkitty mitta sisällytetty pakettiin mitata annoksen.

Annos tätä lääkettä on erilainen eri potilaille. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta tätä lääkettä. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Jos annos jää tätä lääkettä, ota se mahdollisimman pian. Kuitenkin, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä kaksinkertaista annosta.

Säilytä lääke suljetussa astiassa huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Suojaa jäätymiseltä.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Varotoimet Vaikka käyttäminen Naprelan

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Kysy terveydenhuollon ammattilainen miten pitäisi hävittää mitään lääkettä et käytä.

On erittäin tärkeää, että lääkäri tarkistaa edistymistä säännöllisin käyntejä. Näin lääkäriltä, ​​onko lääke toimii kunnolla ja päättää, jos sinun tulee jatkaa sitä. Veren ja virtsan testejä voidaan tarvita tarkistaa toivottuja vaikutuksia.

Tämä lääke voi nostaa riskiä saada sydänkohtaus tai aivohalvaus. Tämä on todennäköisempää henkilöillä, jotka jo sydänsairaus. Ihmiset, jotka käyttävät tätä lääkettä pitkään voi olla suurempi riski.

Tämä lääke voi aiheuttaa verenvuotoa vatsassa tai suolistossa. Tämä ongelma voi tapahtua ilman varoitusta merkkejä. Tämä on todennäköisempää, jos sinulla on ollut mahahaava aikaisemmin, jos poltat tai alkoholia säännöllisesti, jos olet yli 60-vuotiaita, ovat huonossa kunnossa, tai käyttävät tiettyjä muita lääkkeitä (kuten steroidi tai veren ohentaja).

Vakavia ihoreaktioita voi esiintyä hoidon aikana tätä lääkettä. Tarkista lääkäriltä heti, jos jokin seuraavista oireista hoidon aikana: rakkuloita, kuorinta, tai irtoaminen ihoa, vilunväristykset, yskä, ripuli, kuume, kutina, nivel- tai lihaskipu; punainen ihovaurioita; kurkkukipu ; haavaumat, haavaumat tai valkoiset täplät suussa tai huulilla tai epätavallinen väsymys tai heikkous.

Mahdollisia varoitusmerkeistä joitakin vakavia haittavaikutuksia, jotka voivat ilmetä tämän lääkkeen kanssa voi kuulua kasvojen, sormet, jalat tai sääret; vaikeaa vatsakipua, musta, tervainen ulosteet, tai oksentelua veren tai materiaalia, joka näyttää kahvi perusteet, epätavallinen painonnousu, keltainen ihon tai silmien, heikentynyt virtsaaminen, epätavallinen verenvuoto tai mustelmat tai ihottuma. Myös merkkejä vakavista sydämen ongelmat voivat ilmetä esimerkiksi rintakipua, puristava tunne rinnassa, nopea tai epäsäännöllinen syke, epätavallinen punoitus tai lämpöä ihon, heikkous, tai slurring puheen. Lopeta lääkkeen ja tarkista lääkäriltä välittömästi, jos huomaat mitään näistä varoitusmerkeistä.

Naprelan Side Effects

Naprelan (naprokseeni)

Tämä lääke saattaa myös aiheuttaa vakavia allerginen reaktio nimeltä anafylaksia. Vaikka tämä on harvinaista, se voi esiintyä useammin potilailla, jotka ovat allergisia aspiriinia tai jollekin steroideihin kuulumattomien tulehduskipulääkkeiden. Anafylaksia voivat olla hengenvaarallisia ja vaatii välitöntä lääkärin hoitoa. Vakavin merkkejä tästä reaktion ovat hyvin nopea tai epäsäännöllinen hengitys, haukkomaan henkeään, vinkuva hengitys, tai pyörtyminen. Muita merkkejä voivat muuttaa värin iho kasvoissa, erittäin nopea, mutta epäsäännöllinen syke tai pulssi, kihelmöivä paukamia iholla, ja turvotusta tai turvotusta silmäluomien tai silmien ympärillä. Jos näitä vaikutuksia ilmenee, saada hätätilanteessa apua heti.

Käyttämällä tätä lääkettä raskauden loppuvaiheessa voi vahingoittaa sikiötä. Jos uskot raskaaksi lääkkeen käyttö, kerro heti lääkärille.

Tarkista lääkäriltä välittömästi, jos näön hämärtyminen, vaikeuksia käsittelyssä tai muita muutoksia näön tapahtuu aikana tai sen jälkeen hoidon. Lääkäri saattaa haluta sinun on silmät tarkastaa silmälääkäri (silmälääkäri).

Ennen kuin minkäänlaista leikkausta tai lääketieteelliset tutkimukset, kerro lääkärille, että käytät tätä lääkettä. Se voi olla tarpeen voit lopettaa hoidon hetkeksi tai vaihtaa eri tulehduskipulääkkeet ennen menettelyn.

Tämä lääke voi aiheuttaa joillekin ihmisille huimausta, pyörrytystä, unelias, tai valppauden kuin ne ovat normaalisti. Vaikka ottaa nukkumaan mennessä, se voi aiheuttaa joillekin ihmisille uneliaisuutta tai vähemmän hälytys johtuvat. Varmista, että tiedät miten reagoit tätä lääkettä ennen kuin ajat, käytä koneita tai tee mitään muuta, joka voi olla vaarallista, jos et ole hereillä ..

Älä ota muita lääkkeitä, ellei niitä ole keskusteltu lääkärin kanssa. Tämä sisältää reseptiä tai nonprescription (over-the-counter [OTC]) lääkkeet ja kasviperäisten tai vitamiineja.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Kiireellisten apua välittömästi, jos jokin seuraavista yliannostuksen yhteydessä

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Saatavuus Rx / OTC Rx ja / tai OTC

Raskaus Luokka C Riski ei voida sulkea pois

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Hyväksyntähistoria Kalenteri Drug historiaa FDA

Back Pain tramadoli, naprokseeni, Cymbalta, aspiriini, ibuprofeeni, diklofenaakki

Selkärankareuma prednisoni, naprokseeni, Humiraa, aspiriini, diklofenaakki, Celebrex

Iskias parasetamoli, Parasetamoli, cyclobenzaprine, naprokseeni, asetyylisalisyylihappo, ibuprofeeni

Limapussitulehdus prednisoni, naprokseeni, triamcinolone, deksametasoni, Aleve, indometasiini