naloksonia: käyttötarkoituksiin, annos & sivuvaikutukset

Mikä on naloksoni?

Naloksoni hoidetaan huume yliannoksen hätätilanteessa. Tätä lääkettä ei tule käyttää paikka ensihoidon varten yliannostuksen.

Naloksoni käytetään myös auttaa diagnosoimaan, onko henkilö on käytetty yliannostuksen opioidi.

Hätätilanteessa se ei voi olla mahdollista, ennen kuin käsitellään kertoa hoitajiaan oman terveydentilansa tai jos olet raskaana tai imetät. Varmista, että kaikki lääkäri hoitaa teille jälkeenpäin tietää, että olet saanut naloksonia.

Tärkeää tietoa

Alkoholin nauttiminen voi lisätä tiettyjä haittavaikutuksia naloksonia.

Naloksoni voi heikentää ajattelua tai reaktioita. Ole varovainen, jos asema tai tehdä mitään, joka vaatii sinua olla valppaana.

Jos käytät mitä tahansa huume kipulääkettä, kipua lievittäviä vaikutuksia narkoottisen perutaan kun saavat myös naloksonia.

Sinulle ei pidä antaa tätä lääkettä, jos olet allerginen naloksonia.

Ennen sai naloksonia

Varmistaaksesi naloksonia on turvallinen, kerro lääkärille, jos olet

sydänsairaus.

Ei tiedetä, onko tämä lääke vahingoittaa sikiötä. Kerro lääkärille, jos olet raskaana.

Ei tiedetä, onko naloksonia joutumisesta rintamaidon tai jos se voi vahingoittaa hoitokodissa vauva. Kerro lääkärille, jos imetät lasta.

Hätätilanteessa se ehkä ole mahdollista kertoa hoitajille, jos olet raskaana tai imetät. Varmista, että kaikki lääkäri hoitaa raskauden tai vauva tietää olet saanut naloksonia.

Naloksoni pistetään lihakseen, ihon alle tai suoneen kautta IV. Injektio voidaan antaa terveydenhuollon tarjoaja, ensihoidon tarjoaja tai perheenjäsen tai hoitaja, joka on koulutettu asianmukaisesti antaa naloksonia injektio.

Jos olet hoitaja tai perheenjäsen antaa naloksonia injektio, lue kaikki ohjeet, kun ensin saada tätä lääkettä. Jos on, käytä “kouluttaja” laite harjoitella injektion antamiseen niin tiedätte miten se hätätilanteessa. Kysy lääkäriltä tai apteekista, jos sinulla on kysymyksiä.

Varmista, että tiedät, miten tunnistaa merkkejä opioidiyliannostusten persoonassa hoidat. Yliannostus oireet voivat olla

Hidastunut hengitys, tai ei hengitys

hyvin pieni tai paikantaa oppilaiden silmissä

hidas sydämenlyönnit; tai

äärimmäinen uneliaisuus, varsinkin jos et pysty herättämään henkilöä unesta.

Vaikka et ole varma opioidi yliannostus on tapahtunut, jos henkilö ei hengitä tai ei vastaa, antaa naloksonia injektio heti ja sitten hakeudu ensiapupoliklinikalle.

Älä oleta, että yliannostus episodi on päättynyt, jos oireet paranevat. Sinun täytyy saada välittömästi apua annettuaan naloksoni injektio.

Naloksoni pistoksena lihakseen annetaan ulomman reiteen. Hätätilanteessa voit antaa pistoksen kautta henkilön vaatteet.

Pistämisen jälkeen naloksonia, pysyä henkilön kanssa ja katsella edelleen oireita yliannostuksen. Saatat joutua antamaan uusi injektio välein 2-3 minuuttia avun saapumiseen asti. Noudata kaikki lääkitys ohjeita huolellisesti.

Jokainen Evzio autoinjektoria on yksi käyttöön. Heittää pois yhden käyttökerran jälkeen, vaikka on vielä jonkin verran lääkettä jäljellä sen jälkeen pistosvaiheessa.

Säilytä naloksonia huoneenlämmössä poissa kosteudelta ja kuumuudelta. Pidä autoinjektoria sen ulkoisen kotelon, kunnes olet valmis käyttämään sitä. Älä käytä lääkettä, jos se on muuttunut värejä tai on hiukkasia. Soita apteekista uusia lääkkeitä.

Miten naloksonia annetaan?

Koska saat naloksonia hätätilanteessa, et todennäköisesti unohda annoksen.

Välttää pelkästään henkilö yksin annettuaan hänelle tai hänelle naloksoni injektio. Yliannostus voi heikentää henkilön ajattelua tai reaktioita.

Kiireellisten lääketieteellisen ohjeen saaminen, jos merkkejä allerginen reaktio naloksoni: nokkosihottuma; hengitysvaikeudet; kasvojen, huulten, kielen tai kurkun.

Koska naloksonia kumoaa opioidien vaikutuksia, tämä lääke voi aiheuttaa äkillisen vieroitusoireita kuten

pahoinvointi, oksentelu, ripuli, vatsakipu

kuume, hikoilu, lihaskivut, heikkous

vapina tai vilunväristykset, nopea syke, iskevät Sykkeiden, kohonnut verenpaine

hermostuneisuus, levoton, tai ärtyisä

kananlihalle, vapinaa

nuha, haukottelu; tai

(Vauvoille alle 4 viikkoa vanha) kohtauksia, itku, jäykkyys, overactive refleksit.

Tämä ei ole täydellinen luettelo sivuvaikutuksia ja toiset voi ilmetä. Soita omaan lääkäriin saadakseen neuvoa haittavaikutuksista. Voit ilmoittaa sivuvaikutuksia hallitusten hallituksen 1088.

Mitä tapahtuu, jos kaipaan annos?

Mitä tapahtuu, jos yliannostus?

Tavanomainen aikuisen annos opioidiyliannostusten

0,4-2 mg / annos IV / IM / ihon alle. Voi toistaa joka 2. 3 minuutissa tarpeen. Hoito voidaan joutua uudelleen, jos vastausta ei nähty, kun kumulatiivinen annos oli 10 mg .; Jatkuva infuusio: 0,005 mg / kg kyllästysannos ja sen jälkeen infuusiona on 0,0025 mg / kg / h.

Mitä minun pitäisi välttää kun käytät naloksonia?

Tavanomainen Pediatric annos opioidiyliannostusten

Pikkulapset, lapset ja nuoret; Opioidien päihtymyksen (täysi kääntyminen); IV (edullinen) tai Luunsisäiseen (IO): Huomautus: Voidaan annostella IM, ihonalainen tai endotrakeaaliputki (ET), mutta vaikutus alkaa voi viivästyä, varsinkin jos potilaalla on huono perfuusio, ET edullista, jos IV tai IO reitti ei ole käytettävissä , annosta voidaan tarpeen toistaa .; Pikkulapset ja Alle tai yhtä suuri kuin 5 vuotta tai pienempi tai yhtä suuri kuin 20 kg: 0,1 mg / kg / annos, toistetaan joka 2-3 minuuttia tarvittaessa joutua toistamaan annoksia joka 20. 60 minuuttia .; Lapset yli 5 vuotta tai yli 20 kg ja nuoret: 2 mg / annos, jos vastausta, toista välein 2-3 minuuttia, joutua toistamaan annoksia joka 20. 60 minuuttia .; ET: Optimaalinen endotrakeaalinen annos tuntematon, nykyinen asiantuntija suositukset ovat 2-3 kertaa IV annos .; Tuottaja suositukset: IV (ensisijainen), IM, ihonalainen; Initial: 0,01 mg / kg / annos, jos vastausta ei myöhempi annos 0,1 mg / kg, voidaan antaa; Huomautus: Jos käytössä IM tai ihon alle, annos tulee antaa jaettuina annoksina .; Jatkuva IV infuusio; Lapset: Jos jatkuvana infuusiona on tarpeen, laskettava aloitusannos / tunti perustuu tehokkaaseen ajoittainen käytetty annos ja kesto riittävää vastetta nähdään, titrataan annos, erilaisia ​​2,5-160 mcg / kg / h on raportoitu, kartio jatkuvana infuusiona vähitellen taudin uusiutumisen välttämiseksi .; Hengityslama [terapeuttinen opioidien (esim postanesthesia)]; PALS suuntaviivat 2010: IV: 0,001-,005 mg / kg / annos titrataan aikaansaamiseksi; Tuottaja suositukset: Initial: +0,005-+0,01 mg / kg, toista välein 2-3 minuuttia kuin tarvitaan perustuu vasteen .; Opioidien aiheuttama kutina; Lapset ja nuoret: Limited tietoja

Muut lääkkeet voivat olla vuorovaikutuksessa naloksonia, kuten reseptiä ja over-the-counter lääkkeitä, vitamiineja, ja kasviperäisiä tuotteita. Kerro jokaiselle terveydenhuollon tarjoajat kaikista lääkkeistä käytät nyt ja minkään lääkkeen aloitat tai lopetat.

Naloksoni sivuvaikutuksia

3.04.2015-08-15, 02:17:37.

Raskaus Luokka C Riski ei voida sulkea pois

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Hyväksyntähistoria Kalenteri Drug historian hallitus

Opioidiyliannostusten Evzio, Narcan Injection, Narcan nenäsumutetta, Revex, nalmefeeni

Käänteinen Opioidien Sedation Evzio, Narcan Injection, Narcan nenäsumutetta, Revex, nalmefeeni

Naloksoni annosteluohjeitten

Mitkä muut lääkkeet vaikuttavat naloksonia?

naloksonia