nalex dh neste

Ruuhkautumisen ja yskä johtuu vilustuminen, flunssa, tai heinänuha. Sitä voidaan käyttää myös muiden sairauksien kuin lääkärisi määrää.

Nalex DH neste on turvotusta vähentävä ja yskänlääke yhdistelmä. Se toimii constricting verisuonia ja vähentää turvotusta nenäkäytävien. Näin voit hengittää helpommin. Yskänlääke toimii aivoissa pienentää yskä refleksi auttaa vähentämään kuiva yskä.

Ota yhteyttä lääkäriin tai terveydenhuollon tarjoaja heti, jos jokin näistä koskee sinua.

Jotkut sairaudet voivat vuorovaikutuksessa Nalex DH nestettä. Kerro lääkärille tai apteekkiin, jos sinulla on jokin sairaus, erityisesti jos jokin seuraavista koskee sinua

Jotkut lääkkeet voivat vuorovaikutuksessa Nalex DH nestettä. Kerro terveydenhuollon tarjoaja jos käytät muita lääkkeitä, etenkin jotakin seuraavista

Tämä ei voi olla täydellinen luettelo kaikista vuorovaikutusta, joka voi esiintyä. Kysy terveydenhuollon tarjoaja jos Nalex DH neste voi olla yhteisvaikutuksia muiden lääkkeiden kanssa, että otat. Tarkista terveydenhuollon tarjoaja ennen kuin aloitat, lopeta tai muuta annosta mitään lääkettä.

Käytä Nalex DH nesteen lääkärin ohjeiden mukaan. Tarkista etiketistä lääkettä tarkat annosteluohjeet.

Kysy terveydenhuollon tarjoaja kysyttävää ehkä siitä, miten käyttää Nalex DH nestettä.

Kaikki lääkkeet saattavat aiheuttaa haittavaikutuksia, mutta monet ihmiset ei ole lainkaan tai vähäisiä, sivuvaikutuksia. Tarkista lääkäriltä, ​​jos jokin näistä yleisimpiä haittavaikutuksia jatkuvat tai tullut haittaavia

Huimaus; uneliaisuus, ärtyvyyttä; päänsärky; pahoinvointi; hermostuneisuus tai ahdistuneisuus; univaikeudet; heikkous.

Vakavat allergiset reaktiot (ihottuma, nokkosihottuma, kutina, hengitysvaikeudet, puristava tunne rinnassa, turvotus suun, kasvojen, huulten tai kielen); Virtsaamisvaikeuksia; nopea tai epäsäännöllinen syke; hallusinaatiot; kouristukset; vakavia huimausta, pyörrytystä tai päänsärkyä; vakava uneliaisuus; vapina.

Tämä ei ole täydellinen luettelo kaikista haittavaikutuksista, joita voi esiintyä. Jos sinulla on kysyttävää sivuvaikutuksia, ota yhteyttä terveydenhuollon tarjoaja. Soita omaan lääkäriin saadakseen neuvoa haittavaikutuksista. Raportoimaan sivuvaikutuksista sopivalle toimielimelle, lue opas Raportointiongelmat FDA.

Ota yhteyttä 1-800-222-1222 (American Association of myrkytystietokeskukset), paikalliseen myrkytyskeskukseen tai päivystyspoliklinikalle heti. Oireita voivat olla näön hämärtyminen; sekavuus; hallusinaatiot; kouristukset; vakavia huimausta, pyörrytystä tai päänsärkyä; vakava uneliaisuus; epätavallisen nopea, hidas tai epäsäännöllinen syke; oksentelu.

Store Nalex DH huoneenlämpötilassa nestemäinen, välillä 59 ja 86 ° F (15 ja 30 ° C). Säilytä lämmöltä, kosteudelta ja kevyt. Älä säilytä kylpyhuone. Pidä Nalex DH neste pois lasten ulottuvilta ja pois lemmikkejä.

Tämä tieto on ainoastaan ​​yhteenveto. Se ei sisällä kaikkia tietoja Nalex DH nestettä. Jos sinulla on kysyttävää lääkkeestä käytät tai haluat lisätietoja, tarkista lääkäriltäsi, apteekista tai muu terveydenhuollon tarjoaja.