nalex-12 suspension

Lievittää oireita poskionteloiden tukkoisuus, paine, vuotava nenä, ja aivastelu johtuu vilustuminen, ylähengitysteiden infektiot, ja allergiat. Sitä voidaan käyttää myös muiden sairauksien kuin lääkärisi määrää.

Nalex-A 12 jousitus on antihistamiini ja avaavana yhdistelmä. Antihistamiinia salpaa histamiinin, joka auttaa vähentämään oireita, kuten vetiset silmät ja aivastelua. Dekongestantille edistää sinus ja nenän salaojitus, mikä lievittää ruuhkia ja paine.

Ota yhteyttä lääkäriin tai terveydenhuollon tarjoaja heti, jos jokin näistä koskee sinua.

Jotkut sairaudet voivat olla vuorovaikutuksessa Nalex-A 12 jousitus. Kerro lääkärille tai apteekkiin, jos sinulla on jokin sairaus, erityisesti jos jokin seuraavista koskee sinua

Jotkut lääkkeet voivat vuorovaikutuksessa Nalex-A 12 jousitus. Kerro terveydenhuollon tarjoaja jos käytät muita lääkkeitä, etenkin jotakin seuraavista

Tämä ei voi olla täydellinen luettelo kaikista vuorovaikutusta, joka voi esiintyä. Kysy terveydenhuollon tarjoaja jos Nalex-A 12 jousitus voi olla yhteisvaikutuksia muiden lääkkeiden kanssa, että otat. Tarkista terveydenhuollon tarjoaja ennen kuin aloitat, lopeta tai muuta annosta mitään lääkettä.

Käytä Nalex-A 12 jousitus lääkärin ohjeiden mukaan. Tarkista etiketistä lääkettä tarkat annosteluohjeet.

Kysy terveydenhuollon tarjoaja kysyttävää ehkä siitä, miten käyttää Nalex-A 12 jousitus.

Kaikki lääkkeet saattavat aiheuttaa haittavaikutuksia, mutta monet ihmiset ei ole lainkaan tai vähäisiä, sivuvaikutuksia. Tarkista lääkäriltä, ​​jos jokin näistä yleisimpiä haittavaikutuksia jatkuvat tai tullut haittaavia

Ummetus; ripuli; huimaus; uneliaisuus; suun kuivuminen, nenän tai kurkun; ärtyvyyttä; päänsärky; ruokahalun menetys; pahoinvointi; hermostuneisuus tai ahdistuneisuus; univaikeudet; ärtynyt vatsa; oksentelu; heikkous.

Vakavat allergiset reaktiot (ihottuma, nokkosihottuma, kutina, hengitysvaikeudet, puristava tunne rinnassa, turvotus suun, kasvojen, huulten tai kielen); näön hämärtyminen tai muut näköhäiriöt; sekavuus; Virtsaamisvaikeuksia tai kyvyttömyys virtsata; nopea tai epäsäännöllinen syke; kuume, vilunväristykset, tai pysyviä kurkkukipu; hallusinaatiot; mielialan tai mielialan muutokset; pysyviä univaikeudet; levottomuus; kouristukset; vakavia huimausta, uneliaisuus, lightheadedness, tai päänsärky; vapina.

Tämä ei ole täydellinen luettelo kaikista haittavaikutuksista, joita voi esiintyä. Jos sinulla on kysyttävää sivuvaikutuksia, ota yhteyttä terveydenhuollon tarjoaja. Soita omaan lääkäriin saadakseen neuvoa haittavaikutuksista. Raportoimaan sivuvaikutuksista sopivalle toimielimelle, lue opas Raportointiongelmat FDA.

Ota yhteyttä 1-800-222-1222 (American Association of myrkytystietokeskukset), paikalliseen myrkytyskeskukseen tai päivystyspoliklinikalle heti. Oireita voivat olla näön hämärtyminen; sekavuus; hallusinaatiot; korvien soiminen; kouristukset; vakavia huimausta, pyörrytystä tai päänsärkyä; vakava uneliaisuus; epätavallisen nopea, hidas tai epäsäännöllinen hengitys; epätavallisen nopea, hidas tai epäsäännöllinen syke; oksentelu.

Tallentaa Nalex-A 12 suspensiota huoneen lämpötilassa, välillä 59 ja 86 ° F (15 ja 30 ° C). Säilytä lämmöltä, kosteudelta ja kevyt. Älä säilytä kylpyhuone. Keep Nalex-A 12 suspensiota poissa lasten ulottuvilta ja pois lemmikkejä.

Näitä tietoja ei saa käyttää päättää ottaa Nalex-A 12 keskeyttämistä tai muita lääkkeitä. Vain terveydenhuollon tarjoaja on tietoa ja koulutusta päättää, mitkä lääkkeet ovat sinulle. Tämä tieto ei tue mitään lääketieteen turvallinen, tehokas, tai hyväksytty hoitoon tahansa potilaan tai terveydentila. Tämä on vain lyhyt tiivistelmä yleistietoa Nalex-A 12 jousitus. Se ei sisällä kaikkia tietoja mahdollisia käyttötarkoituksia, haara, varoitukset, varotoimenpiteet, yhteisvaikutukset, haittavaikutukset, tai riskejä, joita voidaan soveltaa Nalex-A 12 jousitus. Tämä tieto ei ole erityisiä lääkäriin eikä se korvaa tietoja saamasi terveydenhuollon tarjoaja. Sinun täytyy keskustella terveydenhuollon tarjoajan täydelliset tiedot riskeistä ja etuja käyttämällä Nalex-A 12 jousitus.