nadroparin ihonalainen

Käyttää nadroparin

Farmakologiset Luokka: pienimolekyylinen hepariini

Nadroparin käytetään ehkäisemiseksi ja hoitamiseksi syvä laskimotukos, tila, jossa veritulppien muodostua verisuoniin jaloissa. Nämä verihyytymiä voi matkustaa keuhkoihin ja voi juuttua verisuonissa keuhkoihin aiheuttaen kutsuttu keuhkoveritulppa. Nadroparin käytetään useita päiviä leikkauksen jälkeen, kun et pysty kävelemään. Nadroparin myös käytetään estämään verihyytymien muodostumista hemodialyysin aikana.

Ennen nadroparin

nadroparin on saatavana vain lääkärin määräyksestä.

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Sillä nadroparin seuraavat olisi harkittava

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio nadroparin tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Tutkimukset nadroparin on tehty vain aikuisilla potilailla eikä erityisiä tietoja verrataan käytöstä nadroparin lapsilla käytettäväksi muissa ikäryhmissä.

nadroparin on testattu ja ei ole osoitettu aiheuttavan erilaisia ​​sivuvaikutuksia tai ongelmia vanhusten kuin se nuoremmilla aikuisilla.

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kun käytät nadroparin, on erityisen tärkeää, että terveydenhuollon ammattilainen tietää, jos käytät jotakin seuraavista lääkkeistä. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttämällä nadroparin tahansa seuraavista lääkkeistä ei yleensä suositella, mutta voi olla tarpeen joissakin tapauksissa. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Oikea käyttö nadroparin

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa käytön nadroparin. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Jos käytössä nadroparin kotona, terveydenhuollon ammattilainen opettaa sinulle kuinka pistät lääkkeen kanssa. Muista noudattaa ohjeita huolellisesti. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on ongelmia käyttää lääkettä.

Laita käytetyt ruiskut on läpäistä, kerta- tai hävitä niitä ohjeiden mukaan terveydenhuollon ammattilainen.

Annoksen nadroparin on erilainen eri potilailla. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta nadroparin. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Säilytä lääke suljetussa astiassa huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Suojaa jäätymiseltä.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Kysy terveydenhuollon ammattilainen miten pitäisi hävittää mitään lääkettä et käytä.

Kerro kaikki lääkäreiden ja hammaslääkäreiden että käytät nadroparin.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Lopeta nadroparin ja saada hätätilanteessa apua välittömästi, jos jokin seuraavista vaikutukset ilmenevät

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Varotoimet Vaikka käyttäminen nadroparin

nadroparin Side Effects