nabiloni

Nabilone on ihmisen aiheuttama muoto kannabiksen (tunnetaan myös marihuanan).

Nabilone käytetään vaikean pahoinvoinnin ja oksentelun aiheuttaman syövän kemoterapiaa. Nabilone on käytössä vain silloin, kun muiden lääkkeiden eivät ole kyenneet hallitsemaan pahoinvointi ja oksentelu.

Nabilone voidaan myös käyttää muihin tarkoituksiin ei lääkitystä oppaassa.

Seuraa kaikkiin suuntiin oman lääketieteen etiketissä ja pakkauksessa. Kerro jokaiselle terveydenhuollon tarjoajat noin kaikki sairaudet, allergiat, ja kaikki lääkkeet käytät.

Sinun ei tule käyttää nabiloni jos olet joskus ollut allerginen reaktio luonnon tai ihmisen marihuanan kuten dronabinoli (Marinol).

Varmistaaksesi nabiloni on turvallinen, kerro lääkärille, jos olet

korkea verenpaine

sydänsairaus

maksa- tai munuaissairaus

historia alkoholismi tai huumeriippuvuus; tai

tai on ollut psyykkinen sairaus (masennus, skitsofrenia, kaksisuuntainen mielialahäiriö, psykoosi).

Nabilone voi olla tottumusta. Koskaan jakaa nabiloni toisen henkilön kanssa, varsinkin joku historia huumeiden väärinkäytön tai riippuvuuden tai pysyvä marihuanan käytön. Pidä lääkitys paikkaan, missä muut eivät pääse sitä.

FDA raskauden luokka C. Ei tiedetä, onko nabiloni vahingoittaa sikiötä. Kerro lääkärille, jos olet raskaana tai suunnittelet raskautta lääkityksen aikana.

Ei tiedetä, onko nabiloni joutumisesta rintamaidon tai jos se voi vahingoittaa hoitokodissa vauva. Sinun ei pitäisi imettää lääkkeen käyttämisen.

Vanhemmat ihmiset saattavat olla herkempiä vaikutuksia tämän lääkkeen.

Älä anna tätä lääkettä alle 18-vuotiaille.

Seuraa kaikkiin suuntiin oman lääkemääräystä etiketissä. Älä ota tätä lääkettä suurempia tai pienempiä määriä tai pidempään kuin suositeltu.

Nabilone annetaan yleensä 1-3 tuntia ennen kuin saat solunsalpaajahoidon. Lääkäri voi suositella ottamaan pienen annoksen nabiloni yönä ennen kemoterapiaa.

Nabiloni voidaan myös käyttää 2 tai 3 kertaa päivässä kemoterapian hoitojakson, ja 48 tuntia hoidon jälkeen päät, jos tarvitaan.

Vaikutukset nabiloni voi kestää 48-72 tuntia, ja tämä aika voi olla sama joka kerta, kun ottaa lääkitystä.

Säilytä huoneenlämmössä kosteudelta ja kuumuudelta.

Seuraa määrän lääkettä käytetään kustakin uusi pullo. Nabilone on huumeiden väärinkäytön ja sinun on hyvä tietää, jos joku käyttää lääkkeen väärin tai ilman reseptiä.

Soita lääkäriltä ohjeita, jos unohdat ottaa tätä lääkettä oikeaan aikaan ennen solunsalpaajahoidon.

Pyrittävä hätätilanteissa sairaanhoidosta, tai soita Poison Help rivi 1-800-222-1222.

Yliannostus oireet voivat olla vaikea muodot joidenkin sivuvaikutuksia lääkitystä oppaassa.

Tämä lääkitys voi heikentää ajattelua tai reaktioita. Ole varovainen, jos asema tai tehdä mitään, joka vaatii sinua olla valppaana.

Kiireellisten lääketieteellisen ohjeen saaminen, jos jokin näistä merkeistä allergisen reaktion: rakenteiden; hengitysvaikeudet; kasvojen, huulten, kielen tai kurkun.

Lopeta nabiloni ja kutsua lääkäriltä kerralla, jos olet

hallusinaatiot (näkö- tai kuulo, jotka eivät ole todellisia)

sekavuus, epätavallinen ajatuksia tai käyttäytyminen

ahdistus, paniikki, vainoharhaisuus, äärimmäinen pelko

nopea syke; tai

valoa otsikkona tunne, kuten ehkä häipyä.

Yhteinen haittavaikutuksia ovat

päänsärky, huimaus, uneliaisuus

tunne “korkea”

heikkous, koordinaation

masentunut mieliala

kuiva suu; tai

keskittymisvaikeuksia.

Tämä ei ole täydellinen luettelo sivuvaikutuksia ja toiset voi ilmetä. Soita omaan lääkäriin saadakseen neuvoa haittavaikutuksista. Voit ilmoittaa haittavaikutuksia FDA 1-800-FDA-1088.

Tavanomainen aikuisen annos Pahoinvointi / oksentelu – kemoterapian aiheuttaman

Suositeltava annos; -1 Mg tai 2 mg suun kautta 2 kertaa päivässä; Aloitusannos; -The Annos annetaan 1-3 tuntia ennen ensimmäistä annosta kemoterapeuttisen aineen annetaan .; -The Pienempi aloitusannos tulisi käyttää minimoimaan sivuvaikutuksia, annosta voidaan nostaa tarpeen mukaan .; Ylläpitoannos; -Tämä lääke voidaan antaa 2 tai 3 kertaa päivässä läpi koko kuluessa kunkin syklin kemoterapiaa ja, tarvittaessa, 48 tuntia viimeisen annoksen jälkeen kunkin syklin .; Suurin annos; -2 Mg suun kautta 3 kertaa päivässä; Comments; -A 1 mg tai 2 mg suun kautta yön ennen jokaista kemoterapiajakson voivat olla hyödyllisiä .; -Tämä Lääke ei ole tarkoitettu käytettäväksi auttavat tarvittaessa pohjalta tai ensilinjan antiemeettisten .; Käyttö: hoito pahoinvoinnin ja oksentelun syövän kemoterapiaan potilailla, jotka eivät ole saaneet riittävää vastetta tavanomaisista antiemeettisten hoitoja.

Tämän lääkkeen kanssa muiden lääkkeiden, jotka aiheuttaa väsymystä tai hidastaa hengitys voi pahentaa näitä vaikutuksia. Kysy lääkäriltä ennen nabiloni kanssa unilääke, huumausaineiden kipua lääketieteen, lihas relaxer, tai lääkkeitä ahdistuksen, masennuksen, tai kouristuksia.

Muut lääkkeet voivat olla vuorovaikutuksessa nabiloni, kuten reseptiä ja over-the-counter lääkkeitä, vitamiineja, ja kasviperäisiä tuotteita. Kerro jokaiselle terveydenhuollon tarjoajat kaikista lääkkeistä käytät nyt ja minkään lääkkeen aloitat tai lopetat.

 Cerner Multum, Inc. Versio: 2,02. Muutettu viimeksi: 30.01.2014, 16:35:17.