Mysoline suun kautta, parenteraalisesti, peräsuolen

Barbituraatit kuuluvat lääkeryhmään keskushermoston (CNS) depressants (lääkkeitä, jotka aiheuttavat uneliaisuutta). Ne toimivat aivojen ja keskushermoston tuottaa vaikutuksia, jotka voivat olla hyödyllisiä tai haitallisia. Tämä riippuu yksittäisen potilaan kunnon ja vasteen ja määrä lääkettä otetaan.

Käyttää Mysoline

Osa barbituraattien voidaan käyttää ennen leikkausta lievittää ahdistusta tai jännitystä. Lisäksi, jotkin barbituraattien käytetään antikonvulsantit auttaa hallitsemaan kohtausten tiettyjä sairauksia tai tauteja, kuten epilepsia. Barbituraatit voidaan käyttää myös muiden sairauksien kuin lääkärisi määrää.

Barbituraatit on käytetty hoitoon unettomuus (vaikeuksia nukkuva), mutta jos niitä käytetään säännöllisesti (esimerkiksi joka päivä) unettomuus, ne eivät yleensä ole tehokkaita yli 2 viikkoa. Barbituraatit on käytetty myös lievittämään hermostuneisuus tai levottomuus päivällä. Kuitenkin barbituraatit on yleisesti korvattu turvallisempia lääkkeitä unettomuuden hoitoon ja päivällä hermostuneisuus tai jännitystä.

Jos liian paljon barbituraattia käytetään, se voi olla tottumusta.

Barbituraatit ei tulisi käyttää ahdistuksen tai jännityksen aiheuttamaa stressiä jokapäiväistä elämää.

Nämä lääkkeet ovat saatavissa ainoastaan ​​lääkärin määräyksestä.

Kun lääke on hyväksytty markkinoinnin tiettyyn käyttöön, kokemus voi osoittaa, että se on hyödyllinen myös muita lääketieteellisiä ongelmia. Vaikka tämä käyttö ei sisälly tuotemerkintöjen, fenobarbitaali käytetään tietyillä potilailla seuraavien sairaus

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio lääkkeitä tähän ryhmään tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Ennen Mysoline

Epätavallinen jännitystä voi olla todennäköisempää lapsilla, jotka ovat yleensä herkempiä kuin aikuiset vaikutuksille barbituraatit.

Sekavuus, masennuksen, ja epätavallinen jännitystä voi olla todennäköisempää iäkkäillä, jotka ovat yleensä herkempiä kuin nuoremmilla aikuisilla vaikutuksille barbituraatit.

Barbituraatit on osoitettu lisätä mahdollisuus sikiövaurioita ihmisillä. Kuitenkin tämä lääke voi olla tarpeen vakavia sairauksia tai muita tilanteita, jotka uhkaavat äidin elämää. Varmista, että olet keskustellut asiasta ja seuraavat tiedot lääkärin kanssa

Barbituraatit erittyä rintamaitoon ja voi aiheuttaa uneliaisuutta, hidas syke, hengenahdistus, tai levoton hengitys vauvojen imettävien äitien lääkkeen.

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kun käytät jotakin näistä lääkkeistä, on erityisen tärkeää, että terveydenhuollon ammattilainen tietää, jos käytät jotakin seuraavista lääkkeistä. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttämällä tähän lääkeryhmään kuuluvat lääkkeet, joilla on jokin seuraavista lääkkeistä ei ole suositeltavaa. Lääkäri voi päättää olla kohdella sinulle lääkityksen tässä luokassa tai muuttaa joitakin muita lääkkeitä otat.

Käyttämällä tähän lääkeryhmään kuuluvat lääkkeet, joilla on jokin seuraavista lääkkeistä ei yleensä suositella, mutta voi olla tarpeen joissakin tapauksissa. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa lääkkeiden tämän luokan. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Tässä osassa on tietoja asianmukaisen käytön useita tuotteita, jotka sisältävät barbituraatilla. Se ei voi olla nimenomaan Mysoline. Lue huolellisesti.

Potilaille ottaen laajennettu versio kapselin tai tabletin muodossa tätä lääkettä

Potilaille käyttäen peräpuikko muodossa tätä lääkettä

Käytä tätä lääkettä vain lääkärin ohjeiden mukaisesti. Älä käytä enemmän sitä, älä käytä sitä useammin, ja älä käytä sitä pidempään kuin lääkäri määräsi. Jos liikaa käytetään, se voi tulla tottumusta (aiheuttavat henkistä tai fyysistä riippuvuutta).

Jos tämä lääke ei toimi oikein, kun olet ottanut sen muutaman viikon, älä nosta annosta. Muuten voi lisätä mahdollisuus tulemisen riippuvainen lääkettä. Sen sijaan, tarkista lääkäriltäsi.

Jos lääkkeen epilepsia, on otettava päivittäin säännöllisin välein annoksina määrännyt lääkäri, jotta se ohjata kouristuksia. Tämä on välttämätöntä säilyttää vakiomäärä lääkettä veressä. Auttaa pitämään määrän vakiona, älä unohda yhtään annosta.

Annos lääkkeet tässä luokassa on erilainen eri potilaille. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräinen annos näistä lääkkeistä. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Jos annos jää tätä lääkettä, ota se mahdollisimman pian. Kuitenkin, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä kaksinkertaista annosta.

Oikea käyttö barbituraatti

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Säilytä lääke suljetussa astiassa huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Suojaa jäätymiseltä.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Säilytä peräpuikko muodossa tätä lääkettä jääkaapissa.

Jos käytät tätä lääkettä säännöllisesti jo pitkään

Tämä lääketieteen lisäävät vaikutukset alkoholin ja muiden keskushermostoa lamaavien (lääkkeitä, jotka hidastavat hermostoon, aiheuttaen mahdollisesti uneliaisuutta). Joitakin esimerkkejä CNS alentavat aineet ovat antihistamiineja tai lääke heinänuha, muita allergioita, tai vilustuminen, rauhoittavien lääkkeiden, rauhoittavien tai unilääkettä; reseptiä kipulääkitystä tai huumausaineet, lääketiede epilepsiaan, lihasrelaksantit, tai nukutusta, kuten jotkut hampaiden anestesia. Tarkista lääkäriltä ennen jokin yllä mainituista, kun käytät tätä lääkettä.

Ennen kuin mitään lääketieteellistä testit, kerro lääkäri vastuussa, että käytät tätä lääkettä. Tulokset metyraponi testi voidaan vaikuttaa tätä lääkettä.

Jos olet käyttänyt tätä lääkettä pitkään ja luulet, että olet saattanut tulla henkisesti tai fyysisesti riippuvaisia, tarkistaa lääkäriltä. Joitakin merkkejä henkistä tai fyysistä riippuvuutta barbituraatit ovat

Varotoimet Vaikka käyttäminen Mysoline

Jos uskot tai joku muu saattanut ottaa yliannostuksen tätä lääkettä, saada hätätilanteessa apua heti. Ottaen yliannostus barbituraattiruis- tai ottamalla alkoholin tai muiden keskushermostoa lamaavien kanssa barbituraatti voi johtaa tajuttomuuteen ja mahdollisesti kuolemaan. Joitakin merkkejä yliannostuksen ovat vakavia uneliaisuus, vakava sekavuus, vakava heikkous, hengenahdistusta tai hidas tai levoton hengitys, epäselvä puhe, huikea, ja hidas syke.

Tämä lääke voi aiheuttaa joillekin ihmisille huimausta, pyörrytystä, unelias, tai valppauden kuin ne ovat normaalisti. Vaikka ottaa nukkumaan mennessä, se voi aiheuttaa joillekin ihmisille uneliaisuutta tai vähemmän hälytys johtuvat. Varmista, että tiedät miten reagoit tätä lääkettä ennen kuin ajat, käytä koneita tai tee mitään muuta, joka voi olla vaarallista, jos olet huimausta tai eivät ole hälytys.

Ehkäisytabletit (ehkäisypillereitä), joka sisältää estrogeeniä ei ehkä toimi oikein, jos ottaa ne kun käytät barbituraatit. Odottamattomat raskauksia voi esiintyä. Sinun tulisi käyttää muita tai ylimääräisiä keinoja kontról käytät barbituraatit. Jos sinulla on kysyttävää tästä, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Tarkista lääkäriltä mahdollisimman pian, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Mysoline Side Effects

Sekavuus, masennuksen, ja epätavallinen jännitystä voi todennäköisemmin esiintyä hyvin sairailla potilailla.

Kun lopetat lääkkeen, kehosi voi tarvitsevat aikaa sopeutua. Jos otti lääkkeen suurina annoksina tai pitkään, tämä voi kestää jopa noin 15 päivää. Tänä ajan tarkista lääkäriltä, ​​jos jokin seuraavista haittavaikutuksista (ilmaantuvat yleensä 8-16 tunnin kuluttua hoito lopetetaan)

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.