myofascial Release Therapy: se voi lievittää selkäkipuja?

Myofaskiaaliset (my-o-FASH-e-ul) vapautuminen on manuaalinen terapia tekniikkaa käytetään usein hieronta. Tekniikka keskittyy kivun uskotaan johtuvan myofascial kudoksista – kovia kalvoja, jotka wrap, yhdistää ja tukea lihaksia.

Teoriassa myofascial kipu poikkeaa muista kipua, koska se on peräisin “alkusysäyksiä”, jotka liittyvät jäykkä, ankkuroitu alueita Myofaskiaaliset kudosta. Kipu että kynnyspistettä aiheuttaa on usein vaikea paikallistaa, vaikka.

Aikana myofascial Release Therapy terapeutti paikantaa myofascial alueita, jotka tuntevat jäykkä ja kiinteä sijasta joustava ja liikkuva kevyessä manuaalinen paineen. Nämä alueet, joskaan ei aina lähellä mitä tuntuu lähde kivun, ajatellaan rajoittaa lihasten ja yhteinen liikkeitä, joka osaltaan laajaa lihaskipua.

Kohdennettua manuaalinen paine ja venyttämistä käytetään myofascial Release Therapy hellittää rajoitettua liikettä, mikä johtaa epäsuorasti vähentyneeseen kipua.

Useat tutkimukset ovat osoittaneet, että hieronta, kiropraktiikka manipulointia ja vastaavat manuaaliset hoidot toimivat yhtä hyvin kuin muita hoitoja selkäkipu. Harvat tutkimukset ovat kuitenkin testanneet Myofaskiaaliset Release Therapy nimenomaan osittain siksi tarkka elementit myofascial Release Therapy vaihtelevat terapeutin terapeutin.

Jos olet kertonut, että myofascial Release Therapy voi olla avuksi selkäkipu, ota terapeutti, joka on koulutusta tekniikka.