Myelodysplastinen oireyhtymät Hoito

Vuonna terve ihminen, luuytimen tekee veren kantasolut (epäkypsiä soluja), jotka ovat täysikasvuisia verisoluja ajan.

Veren kantasoluja voi tulla imukudoksen kantasolu tai myelooinen kantasolu. Lymfoidikanta- solusta tulee valkosolujen. Myeloidityypin kantasolujen tulee yksi kolmesta kypsien verisolujen

Potilaalla, jolla myelodysplastinen oireyhtymä, veren kantasoluja (epäkypsien solut) eivät tule kypsiä punaisia ​​verisoluja, valkoisia verisoluja, tai verihiutaleiden luuytimessä. Nämä kypsymättömiä verisolujen, nimeltään blasteja, eivät toimi, miten ne pitäisi ja joko kuolevat luuytimestä tai pian sen jälkeen he menevät vereen. Tämä jättää vähemmän tilaa terveen valkosolujen, punasolujen ja verihiutaleiden muodostumista luuytimessä. Kun on vähemmän terveitä verisoluja, infektio, anemia tai helposti verenvuotoja voi esiintyä.

Kaikki, mikä lisää riskiä saada tauti on nimeltään riskitekijä. Ottaa riskitekijä ei tarkoita, että saat sairaus; joilla ei ole riskitekijöitä ei tarkoita, että et saa sairaus. Keskustele lääkärin kanssa, jos epäilet voi olla vaarassa. Riskitekijöitä myelodysplastinen oireyhtymät sisältää seuraavia

Syy myelodysplastista oireyhtymää useimmilla potilailla ei tiedetä.

Myelodysplastinen oireyhtymät eivät useinkaan aiheuta aikaisin merkkejä tai oireita. Niitä voi löytyä rutiini verikoe. Merkkejä ja oireita voivat johtua myelodysplastista oireyhtymää tai muita ehtoja. Tarkista lääkäriltä, ​​jos jokin seuraavista

Seuraavat testit ja menettelyjä voidaan käyttää

Seuraavat testit voidaan tehdä otoksen kudosta, joka on poistettu

Ennuste (mahdollisuus takaisinperintä) ja hoitovaihtoehdoista riippuvat seuraavista

Erityyppiset hoitoa on saatavilla potilaille, joilla on myelodysplastinen oireyhtymät. Jotkut hoidot ovat vakio (tällä hetkellä käytössä hoitoon), ja jotkut testataan parhaillaan kliinisissä kokeissa. Hoidon kliininen tutkimus on tutkimukseen tarkoitus parantaa nykyisiin hoitoihin tai saada tietoa uusien hoitojen syöpäpotilaille. Kun kliiniset tutkimukset osoittavat, että uusi hoito on parempi kuin tavallinen hoito, uusi hoito voi tulla tavanomaista hoitoa. Potilaat voivat haluta ajatella osallistuu kliiniseen tutkimukseen. Jotkut kliiniset tutkimukset ovat avoinna vain potilaille, jotka eivät ole alkaneet hoitoa.

Potilaat, joilla on myelodysplastinen oireyhtymä, jotka ovat oireita huonosta verenkuva annetaan tukihoitoa lievittää oireita ja parantaa elämänlaatua. Lääkehoito voidaan hidastaa sairauden etenemistä. Tietyt potilaat voidaan hoitaa aggressiivinen hoidon kemoterapiaa seurasi kantasolusiirron kantasoluja luovuttajalta.

Tukevaa hoitoa annetaan vähentää ongelmia, jotka johtuvat sairauden tai sen hoitoon. Suotuisat hoito voivat sisältää seuraavia

Verensiirto (verensiirto) on menetelmä, jossa punaisten verisolujen, valkoisten verisolujen tai verihiutaleiden korvata veren solujen tuhota sairauden tai hoidon. Punasolusiirtoja annetaan, kun veren punasolujen määrä on alhainen ja merkkejä tai oireita anemia, kuten hengenahdistusta tai voimakas väsymyksen tunne, esiintyy. Verihiutaleinfuusio annetaan yleensä silloin, kun potilas on verenvuoto, on ottaa menettely, joka voi aiheuttaa verenvuotoa, tai kun verihiutaleiden määrä on hyvin alhainen.

Potilaat, jotka saavat paljon verisolujen verensiirrot voi olla kudoksen ja elimen aiheuttamien vahinkojen kertyminen ylimääräistä rautaa. Näitä potilaita voidaan hoitaa raudan kelaatiohoitoa poistaa ylimääräistä rautaa verestä.

Erytropoieesia stimuloivia aineita (ESA) voidaan antaa määrän lisäämiseksi kypsän punasoluja tehdä elin ja vaikutusten vähentämiseksi anemia. Joskus granulosyyttiryhmiä stimuloiva tekijä (G-CSF) on annettu, jossa Euroopan valvontaviranomaisten auttaa käsittely tehdään paremmin.

Antibiootit voidaan antaa taistelemaan infektioita.

Potilaat, joilla on myelodysplastinen oireyhtymä liittyy yksittäinen del (5q), jotka tarvitsevat usein punasolujen verensiirtoja voidaan hoitaa lenalidomidia. Lenalidomidi käytetään vähentää tarvetta punasolujen verensiirtoja.

Antitymosyyttiglobuliini (ATG) toimii tukahduttaa tai heikentää immuunijärjestelmää. Sitä käytetään vähentää tarvetta punasolujen verensiirtoja.

Atsasitidiini ja decitabine hoidetaan myelodysplastista oireyhtymää tappamalla jakautumassa olevia soluja nopeasti. Ne auttavat myös geenejä, jotka osallistuvat solujen kasvua toimimaan niin kuin pitäisi. Hoito atsasitidiini ja decitabine voivat hidastaa etenemistä myelodysplastista oireyhtymää akuutti myelooinen leukemia.

Potilaat, joilla on myelodysplastinen oireyhtymä ja suuri määrä blasteja niiden luuytimessä on suuri riski akuutin leukemian. Ne voidaan käsitellä samalla kemoterapiahoidon käyttää potilailla, joilla on akuutti myelooinen leukemia.

Kantasolujen siirto on menetelmä antaa kemoterapiaa ja korvaamalla verta muodostavien solujen tuhota hoitoon. Kantasolut (surkastuneet verisoluja) poistetaan veren tai luuytimen luovuttajan ja pakastetaan säilytystä varten. Sen jälkeen, kun kemoterapia on valmis, tallennetut kantasolut ovat sulaneet ja annetaan takaisin potilaalle kautta infuusiona. Nämä reinfused kantasolujen kasvaa (ja palauttaa) elimistön verisoluja.

Tämä käsittely ei välttämättä toimi yhtä hyvin potilailla, joiden myelodysplastista oireyhtymää aiheutti aiemmin hoitoa syöpään. Suurentaa kantasolujensiirto. (Vaihe 1): Verta otetaan laskimoon käsivarteen luovuttajan. Potilas tai joku muu henkilö voi olla luovuttaja. Veri virtaa kone, joka poistaa kantasolut. Sitten veri palautetaan luovuttajan kautta laskimoon toiseen käsivarteen. (Vaihe 2): Potilas saa kemoterapiaa tappaa verta muodostavien solujen. Potilas voi saada sädehoitoa (ei esitetty). (Vaihe 3): Potilas saa kantasoluja katetrin kautta sijoitetaan verisuoneen rinnassa.

Tietoa kliinisistä tutkimuksista on saatavilla tällä foorumilla.

Joillekin potilaille, osallistuu kliiniseen tutkimukseen voi olla paras hoito valinta. Kliiniset tutkimukset ovat osa syöpätutkimuksen prosessi. Kliiniset tutkimukset tehdään selvittää, jos uusia syövän hoidot ovat turvallisia ja tehokkaita tai parempi kuin tavallinen hoito.

Monet nykypäivän standardi syövän hoitomuotoja perustuvat aikaisempiin kliinisiin tutkimuksiin. Potilaat, jotka osallistuvat kliiniseen tutkimukseen voi saada tavanomaista hoitoa tai ensimmäisten joukossa saada uutta hoitoa.

Potilaat, jotka osallistuvat kliinisiin tutkimuksiin myös parantaa tapaa syöpä käsitellään tulevaisuudessa. Jopa silloin, kun kliiniset kokeet eivät johda uusien tehokkaiden hoitojen, ne usein vastaamaan tärkeisiin kysymyksiin ja auttaa liikkua tutkimusta eteenpäin.

Jotkut kliinisissä tutkimuksissa mukana vain potilaille, jotka eivät vielä ole saaneet hoitoa. Muut tutkimukset testi hoitoja potilaille, joiden syöpä ei mennyt paremmin. On myös kliinisissä kokeissa, että kokeillaan uusia keinoja lopettaa syövän uusiutumisen (tulossa takaisin) tai vähentää sivuvaikutuksia syövän hoitoon.

Kliiniset tutkimukset ovat meneillään eri puolilla maata. Katso hoitovaihtoehdot jaksossa, joka seuraa linkkejä nykyiseen hoidon kliinisissä tutkimuksissa. Nämä noudetut listaus kliinisissä tutkimuksissa.

Osa testeistä, jotka on suoritettu diagnosoida syöpä tai selvittää vaiheessa syöpä voidaan toistaa. Osa testeistä uusitaan, jotta nähdään, miten hyvin hoito tehoaa. Päätökset siitä edelleen, muuttaa tai lopettaa hoito voi perustua näiden testien tulokset.

Osa testeistä on jatkossakin tehtävä ajoittain hoidon jälkeen on päättynyt. Tulokset näistä testeistä voidaan näyttää, jos ehto on muuttunut tai jos syöpä on uusiutunut (palannut). Nämä testit ovat joskus kutsutaan seuranta-testien tai lääkärintarkastuksia.

Standard Hoitovaihtoehtoja myelodysplastista oireyhtymää

Standard hoitovaihtoehtoja myelodysplastinen oireyhtymät sisältävät

Hoito Therapy liittyvistä Myelooisen Kasvaimet

Potilaat, jotka saivat aiemmin kemoterapiaa tai sädehoitoa voi kehittyä myelooinen kasvaimet liittyvät kyseiseen hoito. Hoitovaihtoehdot ovat samat kuin muissa myelodysplastinen oireyhtymät.

aikuinen myelodysplastinen oireyhtymät. Keskustele lääkärin kanssa kliinisissä tutkimuksissa, jotka saattavat olla oikea sinulle. Yleistä tietoa kliinisistä tutkimuksista on saatavilla tällä foorumilla.

Ei ole tavallinen hoito tulenkestävien tai uusiutunut myelodysplastinen oireyhtymät. Potilaat, joiden syöpä ei reagoi hoitoon tai on tullut takaisin hoidon jälkeen saattaa haluta osallistua kliiniseen tutkimukseen.

aikuinen myelodysplastinen oireyhtymät. Keskustele lääkärin kanssa kliinisissä tutkimuksissa, jotka saattavat olla oikea sinulle. Yleistä tietoa kliinisistä tutkimuksista on saatavilla tällä foorumilla.

myelodysplastinen oireyhtymä

Yleisiä syöpä tiedot ja muut resurssit National Cancer Institute, katso seuraava

Tämä syöpä tietojen tiivistelmä on ajankohtaista tietoa hoitoon myelodysplastista oireyhtymää. Sen tarkoitus on tiedottaa ja auttaa potilaita, perheitä, ja huoltajille.

Adult Treatment toimituskunta.

Kliininen tutkimus on tutkimus vastata tieteellinen kysymys, kuten onko jokin hoito on parempi kuin toinen. Kokeilut perustuvat aiempiin tutkimuksiin ja mitä on opittu laboratoriossa. Jokainen tutkimus vastaa tiettyjä tieteellisiä kysymyksiä, jotta löydettäisiin uusia ja parempia tapoja auttaa syöpäpotilaita. Hoidon aikana kliinisissä tutkimuksissa kerätään tietoa vaikutuksista uuden käsittelyn ja kuinka hyvin se toimii. Jos kliininen tutkimus osoittaa, että uusi hoito on parempi kuin yksi tällä hetkellä käytössä, uusi hoito voi tulla “standardi.” Potilaat voivat haluta ajatella osallistuu kliiniseen tutkimukseen. Jotkut kliiniset tutkimukset ovat avoinna vain potilaille, jotka eivät ole alkaneet hoitoa.

Adult Treatment Editorial Board. Myelodysplastinen oireyhtymät Hoito. Bethesda, MD: / tyypit / myeloproliferatiivinen / potilas / myelodysplastinen-hoito-. . [PMID: 26389239]