Mycostatin emättimen

Terapeuttinen luokka: Antifungaaliset

Käyttää Mycostatin

Kemiallinen luokka: polyeenimakrolidiryhmään

Nystatin on saatavana vain lääkärin määräyksestä.

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Tätä lääkettä, seuraava tulee harkita

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio lääkkeen tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Tutkimukset tätä lääkettä on tehty vain aikuisilla, eikä ole mitään erityisiä tietoja verrataan käyttö emättimen nystatiiniä lapsilla käytettäväksi muissa ikäryhmissä.

Monet lääkkeet ei ole tutkittu erityisesti ikääntyneiden. Siksi se ei voi olla tiedossa, ovatko ne toimivat täsmälleen samalla tavalla he tekevät nuoremmilla tai jos ne aiheuttavat erilaisia ​​sivuvaikutuksia tai ongelmia vanhukset. Ei ole mitään erityistä tietoa vertaamalla käytön emättimen nystatiiniä vanhuksilla kanssa käytettäväksi muissa ikäryhmissä.

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kerro terveydenhuollon ammattilaiselle, jos käytät jotain muuta reseptiä tai nonprescription (over-the-counter [OTC]) lääketieteessä.

Ennen Mycostatin

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

Tässä osassa on tietoja asianmukaisen käytön useita tuotteita, jotka sisältävät nystatin. Se ei voi olla nimenomaan Mycostatin. Lue huolellisesti.

Nystatin yleensä tulee potilaan suuntiin. Lue ne huolellisesti ennen tämän lääkkeen.

Tämä lääke on tavallisesti emättimeen asetin. Kuitenkin, jos olet raskaana, tarkista lääkäriltä ennen asetin lisätä emätinpuikko.

Auttaa selvittää infektio kokonaan, pitää käyttää tätä lääkettä koko ajan hoidon, vaikka tilasi parannuttua. Lisäksi pitää lääkkeen käyttämisen, vaikka alkaa kuukautiset aikana hoidon. Älä unohda yhtään annosta.

Annos tätä lääkettä on erilainen eri potilaille. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta tätä lääkettä. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Jos annos jää tätä lääkettä, ota se mahdollisimman pian. Kuitenkin, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä kaksinkertaista annosta.

Säilytä lääke suljetussa astiassa huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Suojaa jäätymiseltä.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Auttaa paranna infektiota ja auttaa estämään uusia tartuntoja, hyvä terveys tottumukset tarvitaan.

Jos sinulla on kysyttävää tästä, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Jos sinulla on kysyttävää douching tai yhdynnän aikana hoidon nystatiiniä, tarkistaa lääkäriltä.

Koska saattaa olla joitakin emättimen salaojitus, kun käytät tätä lääkettä, terveysside voi olla kuluneet suojaamaan vaatteita.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä mahdollisimman pian, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Oikea käyttö nystatin

Saatavuus Rx Reseptilääke

Raskaus Luokka C Riski ei voida sulkea pois

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Hyväksyntähistoria Kalenteri Drug historiaa FDA

Emättimen Hiiva Infektio flukonatsoli, nystatiiniä ajankohtainen, clotrimazole ajankohtainen, Diflucan, acidophilus, mikonatsoli ajankohtainen, Lactobacillus acidophilus, itrakonatsoli, Nystop, Sporanox, Terazol

Ihon kandidiaasi nystatin ajankohtainen, clotrimazole ajankohtainen, ketokonatsoli ajankohtainen, terbinafiini, Lamisil, mikonatsoli ajankohtainen, Nystop, Mycolog II, ciclopirox ajankohtainen, Canesten, econazole ajankohtainen, Loprox

Varotoimet Vaikka käyttäminen Mycostatin

Mycostatin Side Effects

Mycostatin Ajankohtainen (nystatin ajankohtainen)