Mycosis Fungoides ja Sezaryn oireyhtymä hoito

Normaalisti, luuytimen tekee veren kantasoluja (epäkypsien solut), jotka ovat täysikasvuisia veren kantasolujen ajan. Veren kantasoluja voi tulla myelooisen kantasolu tai lymfoidikanta- solu. Myeloidityypin kantasolujen tulee punasolujen, valkosolujen tai verihiutaleiden. Lymfoidikanta- solusta tulee lymfoblastin ja sitten jokin kolmesta lymfosyyttien (valkosolut)

Vuonna mycosis fungoides, T-solu lymfosyytit muuttua syöväksi ja vaikuttaa ihoon. Vuonna Sezaryn oireyhtymä, syöpä- T-lymfosyyttien vaikuttavat ihon ja ovat veressä.

Mycosis fungoides ja Sezaryn oireyhtymä ovat kaksi yleisintä ihon T-solulymfooman (eräänlainen non-Hodgkin lymfooma). Tietoja muun tyyppisiä ihosyöpä tai non-Hodgkin-lymfooman, katso seuraavat tiivistelmät

Mycosis fungoides voi käydä läpi seuraavat vaiheet

Tarkista lääkäriltä, ​​jos jokin näistä merkeistä.

Myös iho ympäri kehoa on punoitusta, kutinaa, kuorinta, ja tuskallinen. Saattaa myös olla laikkuja, laattoja tai kasvaimia iholla. Ei tiedetä, jos Sezaryn oireyhtymä on kehittynyt muoto mycosis fungoides tai erillinen sairaus.

Seuraavat testit ja menettelyjä voidaan käyttää

Ennuste (mahdollisuus takaisinperintä) ja hoitovaihtoehdoista riippuvat seuraavista

Mycosis fungoides ja Sezaryn oireyhtymä on vaikea parantaa. Hoito on yleensä lievittävä, lievittää oireita ja parantaa elämänlaatua. Potilaat, joilla on varhaisessa vaiheessa tauti voi elää monta vuotta.

Prosessin avulla selvittää, onko syöpä on levinnyt ihon muihin osiin; kehon kutsutaan lavastus. ; Saatuja tietoja lavastus prosessissa määritellään sairauden vaiheesta. Se on; tärkeää tietää vaiheessa, jotta voidaan suunnitella hoitoa.

Seuraavat; menettelyjä voidaan käyttää lavastus prosessi

Syöpä voi levitä kudoksen läpi, imusuoniston, ja veri

Kun syöpä leviää toiseen ruumiinosaan, sitä kutsutaan etäpesäkkeitä. Syöpäsolut irtautumaan jossa he alkoivat (ensisijainen kasvain) ja kulkea imusuoniston tai veren.

Etäpesäketuumorikudoksen on sama syöpätyyppi kuin primaarikasvaimen. Esimerkiksi, jos mycosis fungoides leviää maksaan, syöpäsolut maksassa ovat todella mycosis fungoides soluja. Tauti on metastasoitunut Mycosis fungoides, ei maksasyövän.

I vaihe on; jaettu vaihe IA ja vaihe IB seuraavasti

Saattaa olla epänormaaleja lymfosyyttejä veressä, mutta ne eivät ole syöpä.

Vaihe II on jaettu vaiheessa IIA ja vaihe II B seuraavasti

Saattaa olla epänormaaleja lymfosyyttejä veressä, mutta ne eivät ole syöpä.

Vaiheessa III, lähes kaikki iho on punoitusta ja voi olla laikkuja, näppylät, laattoja tai kasvaimia. Imusolmukkeet voidaan laajentaa, mutta syöpä ei ole levinnyt niihin.

Saattaa olla epänormaaleja lymfosyyttejä veressä, mutta ne eivät ole syöpä.

Vaihe IV on jaettu vaihe IVA ja vaihe IVB seuraavasti

IV vaiheessa

Toistuva Mycosis fungoides ja Sezaryn oireyhtymä ovat syöpiä, jotka ovat uusiutunut (palannut); kun ne on käsitelty. Syöpä voi tulla takaisin ihon tai muualla kehossa.

Erityyppiset hoitoa on saatavilla potilaille, joilla on Mycosis fungoides ja Sezaryn oireyhtymä. Jotkut hoidot ovat vakio (tällä hetkellä käytössä hoitoon), ja jotkut testataan parhaillaan kliinisissä kokeissa. A; Hoidon kliininen tutkimus on tutkimukseen tarkoitus parantaa nykyisiin; hoitoihin tai saada tietoa uusien hoitojen syöpäpotilaille. Kun kliiniset tutkimukset osoittavat, että; uusi hoito on parempi kuin tavallinen; hoito, uusi hoito voi tulla tavanomaista hoitoa. Potilaat voivat haluta ajatella osallistuu kliiniseen tutkimukseen. Jotkut kliiniset tutkimukset ovat avoinna vain potilaille, jotka eivät ole alkaneet hoitoa.

Fotodynaamiseen on syövän hoidossa, joka käyttää lääkettä ja tietynlainen laservalon tappaa syöpäsoluja. Huume, joka ei ole aktiivinen, kunnes se altistetaan valolle ruiskutetaan laskimoon. Lääke kerää enemmän syöpäsoluja kuin normaaleissa soluissa. Ihosyöpä, laservalo loisti iholle ja huumeiden aktivoituu ja tappaa syöpäsoluja. Fotodynaamiseen aiheuttaa vähän vahinkoa terveeseen kudokseen. Hoitoa saavia fotodynaamiseen täytyy rajoittaa käytetyn ajan auringonvalossa.

Yhdessä; tyyppi fotodynaamiseen, nimeltään psoraleeni ja ultravioletti A (PUVA) hoito, potilas saa lääkettä; nimeltään psoralen ja sitten ultraviolettisäteilyn kohdistuu; iho. Eräässä toisen tyyppisessä fotodynaamiseen, nimeltään kehonulkoisen fotokemoterapiaan, potilaalle annetaan lääkkeitä, ja sitten jotkut verisolut ovat; otettu kehosta, laittaa alle erityinen ultravioletti Kevyt ja laittaa takaisin kehoon.

Sädehoitoa on syövän hoidossa, joka käyttää runsaasti energiaa röntgenkuvat tai muita säteilyn tappaa syöpäsoluja tai pitää ne kasvavat. On olemassa kahdenlaisia ​​sädehoitoa. Ulkoiset sädehoitoa käytetään koneen ulkopuolella elin lähettää säteilyä kohti syöpä. Sisäinen sädehoitoa käytetään radioaktiivista ainetta sinetöidään neuloja, siemenet, johdot, tai katetrien jotka on sijoitettu suoraan tai lähellä syöpä.

Joskus, yhteensä ihon elektronisäteen (TSEB) sädehoitoa hoidetaan Mycosis fungoides ja Sezaryn oireyhtymä. Tämä on eräänlainen sädehoitoa, jossa iholla koko kehon käsitellään säteet pienhiukkasia kutsutaan elektroneja.

Ultravioletti B (UVB) sädehoitoa käyttää erityistä lamppu tai laser, joka ohjaa UVB säteilyä iholle.

Tapa, jolla sädehoitoa annetaan riippuu ja vaiheessa syöpä hoidettavan.

Kemoterapia on syövän hoidossa, joka käyttää huumeita pysäyttää syöpäsolujen kasvun, joko tappamalla soluja tai pysäyttämällä ne jakamalla. Kun kemoterapia otetaan suun kautta tai pistoksena laskimoon tai lihakseen, huumeet tulevat verenkiertoon ja pääsee syöpäsoluja koko kehon (systeemistä kemoterapiaa). Kun kemoterapia on sijoitettu suoraan aivo, elimen tai kehon onteloon, kuten vatsa, huumeet vaikuttavat lähinnä syöpäsoluja näillä alueilla (alueellinen kemoterapia). Joskus kemoterapia ajankohtainen (laittaa iholle kerma, kosteusemulsio tai voide). Tapa solunsalpaajahoitoa annetaan riippuu ja vaiheessa syöpä hoidettavan.

Non-Hodgkin-lymfooma (Mycosis fungoides ja Sezaryn oireyhtymä ovat tyyppisiä ei-Hodgkinin lymfooma.)

Paikallisesti käytettävät kortikosteroidit ovat tottuneet lievittää punainen, turvonnut, ja tulehtunut iho. Ne ovat eräänlainen steroidi. Paikallisesti käytettävät kortikosteroidit voivat olla kerma, kosteusemulsio tai voide.

Retinoidit, kuten Bexaroteeni, ovat lääkkeitä vitamiiniin liittyvä joka voi hidastaa kasvua tietyntyyppisten syöpäsoluja. Retinoideja voidaan ottaa suun kautta tai laittaa iholle.

Non-Hodgkin-lymfooma (Mycosis fungoides ja Sezaryn oireyhtymä ovat tyyppisiä ei-Hodgkinin lymfooma.)

Biologinen hoito on hoito, joka käyttää potilaan immuunijärjestelmää taistelemaan syöpää. Aineet, joita laitos tai tehty laboratoriossa käytetään lisätä, suoraan tai palauttaa kehon luonnollista puolustuskykyä syöpää vastaan. Tämän tyyppinen syöpä hoidon kutsutaan myös biotherapy tai immunoterapiaa.

Interferoni on eräänlainen biologinen hoito käytetään hoidettaessa sieni-infektio; fungoides ja Sezaryn oireyhtymä. Se häiritsee syöpäsolujen jakaantumisen ja voivat hidastaa kasvaimen kasvua.

Non-Hodgkin-lymfooma (Mycosis fungoides ja Sezaryn oireyhtymä ovat tyyppisiä ei-Hodgkinin lymfooma.)

Kohdennettu hoito on hoito, joka käyttää huumeita tai muita aineita tunnistaa ja hyökätä erityisiä syöpäsoluja vahingoittamatta normaalit solut. Monoklonaalinen vasta-aine terapia ja muita kohdistettuja hoitoja käytetään hoitoon Mycosis fungoides ja Sezaryn oireyhtymä.

Alemtutsumabi on monoklonaalinen vasta-aine, jota käytetään hoitoon mycosis fungoides ja Sezaryn oireyhtymä. Monoklonaalinen vasta-aine terapia käyttää vasta tehty laboratoriossa, yhdestä tyypistä immuunijärjestelmän solujen. Nämä vasta-aineet voivat tunnistaa aineet syöpäsolujen tai normaalia aineita, jotka voivat auttaa syöpäsolut kasvavat. Vasta-aineet kiinnittyvät aineet ja tappaa syöpäsolut, estää niiden kasvun, tai pitää niiden leviämisen. Monoklonaalisia vasta-aineita annetaan infuusiona. Niitä voidaan käyttää yksinään tai kuljettaa lääkkeitä, toksiineja tai radioaktiivista ainetta suoraan syöpäsoluihin.

Muunlaiset monoklonaalinen vasta-aine terapia tutkitaan kliinisissä tutkimuksissa hoitoon Mycosis fungoides ja Sezaryn oireyhtymä.

Vorinostat ja romidepsin ovat kaksi histonideasetylaasi (HDAC) estäjiä käytetään hoitamaan mycosis fungoides ja Sezaryn oireyhtymä. HDAC estäjät aiheuttavat kemiallisia muutoksia, joka pysäyttää syöpäsolujen jakamalla.

Pralatrexate on dihydrofolaattireduktaasi (DHFR) estäjä hoitoon käytettävät Mycosis fungoides ja Sezaryn oireyhtymä. Se kerääntyy syöpäsoluihin ja estää heitä käyttämästä folaatin, ravintoainetta tarvitaan soluja jakautumaan. Pralatrexate voi hidastaa tuumorien kasvua ja tappaa syöpäsoluja.

Non-Hodgkin-lymfooma (Mycosis fungoides ja Sezaryn oireyhtymä ovat tyyppisiä ei-Hodgkinin lymfooma.)

Tämä yhteenveto osassa kuvataan hoitoja, joita tutkitaan kliinisissä tutkimuksissa. Se ei voi mainita jokaista uutta hoitoa tutkitaan. Tietoa kliinisistä tutkimuksista on saatavissa Web-sivustosta.

Tämä käsittely on menetelmä antaa suuria annoksia kemoterapiaa ja sädehoitoa ja korvaamalla verta muodostavien solujen tuhota syövän hoitoon. Kantasolut (epäkypsien verisolujen) poistetaan luuytimen tai veren potilaan tai luovuttajan ja jäädytetään ja varastoidaan. Sen jälkeen kun hoito on valmis, tallennetut kantasolut ovat sulaneet ja annetaan takaisin potilaalle kautta infuusiona. Nämä reinfused kantasolujen kasvaa (ja palauttaa) elimistön verisoluja.

Joillekin potilaille, osallistuu kliiniseen tutkimukseen voi olla paras hoito valinta. Kliiniset tutkimukset ovat osa syöpätutkimuksen prosessi. Kliiniset tutkimukset tehdään selvittää, jos uusia syövän hoidot ovat turvallisia ja tehokkaita tai parempi kuin tavallinen hoito.

Monet nykypäivän standardi syövän hoitomuotoja perustuvat aikaisempiin kliinisiin tutkimuksiin. Potilaat, jotka osallistuvat kliiniseen tutkimukseen voi saada tavanomaista hoitoa tai ensimmäisten joukossa saada uutta hoitoa.

Potilaat, jotka osallistuvat kliinisiin tutkimuksiin myös parantaa tapaa syöpä käsitellään tulevaisuudessa. Jopa silloin, kun kliiniset kokeet eivät johda uusien tehokkaiden hoitojen, ne usein vastaamaan tärkeisiin kysymyksiin ja auttaa liikkua tutkimusta eteenpäin.

Jotkut kliinisissä tutkimuksissa mukana vain potilaille, jotka eivät vielä ole saaneet hoitoa. Muut tutkimukset testi hoitoja potilaille, joiden syöpä ei mennyt paremmin. On myös kliinisissä kokeissa, että kokeillaan uusia keinoja lopettaa syövän uusiutumisen (tulossa takaisin) tai vähentää sivuvaikutuksia syövän hoitoon.

Kliiniset tutkimukset ovat meneillään eri puolilla maata. Katso hoitovaihtoehdot jaksossa, joka seuraa linkkejä nykyiseen hoidon kliinisissä tutkimuksissa. Nämä noudetut listaus kliinisissä tutkimuksissa.

Osa testeistä, jotka on suoritettu diagnosoida syöpä tai selvittää vaiheessa syöpä voidaan toistaa. Osa testeistä uusitaan, jotta nähdään, miten hyvin hoito tehoaa. Päätökset siitä edelleen, muuttaa tai lopettaa hoito voi perustua näiden testien tulokset.

Osa testeistä on jatkossakin tehtävä ajoittain hoidon jälkeen on päättynyt. Tulokset näistä testeistä voidaan näyttää, jos ehto on muuttunut tai jos syöpä on uusiutunut (palannut). Nämä testit ovat joskus kutsutaan seuranta-testien tai lääkärintarkastuksia.

Hoito vaiheen I mycosis fungoides saattavat sisältää seuraavia

vaiheen I Mycosis fungoides / Sezaryn oireyhtymä. Keskustele lääkärin kanssa kliinisissä tutkimuksissa, jotka saattavat olla oikea sinulle. Yleistä tietoa kliinisistä tutkimuksista on saatavilla tällä foorumilla.

Hoito vaiheen II mycosis fungoides on lievittävä (lievittää oireita ja parantaa elämänlaatua) ja saattaa; sisältävät seuraavat

vaiheen II mycosis fungoides / Sezaryn oireyhtymä. Keskustele lääkärin kanssa kliinisissä tutkimuksissa, jotka saattavat olla oikea sinulle. Yleistä tietoa kliinisistä tutkimuksista on saatavilla tällä foorumilla.

Hoito vaiheen III mycosis fungoides on lievittävä (lievittää oireita ja parantaa elämänlaatua) ja ne voivat sisältää seuraavia

vaiheen III mycosis fungoides / Sezaryn oireyhtymä. Keskustele lääkärin kanssa kliinisissä tutkimuksissa, jotka saattavat olla oikea sinulle. Yleistä tietoa kliinisistä tutkimuksista on saatavilla tällä foorumilla.

Hoito vaihe IV Mycosis fungoides ja vaihe IV Sezaryn oireyhtymä on lievittävä (lievittää oireita ja parantaa elämänlaatua) ja saattaa; sisältävät seuraavat

vaihe IV mycosis fungoides / Sezaryn oireyhtymä. Keskustele lääkärin kanssa kliinisissä tutkimuksissa, jotka saattavat olla oikea sinulle. Yleistä tietoa kliinisistä tutkimuksista on saatavilla tällä foorumilla.

Hoito toistuva Mycosis fungoides ja Sezaryn oireyhtymä on yleensä kliinisessä tutkimuksessa ja saattavat sisältää; seurata

toistuva mycosis fungoides / Sezaryn oireyhtymä. Keskustele lääkärin kanssa kliinisissä tutkimuksissa, jotka saattavat olla oikea sinulle. Yleistä tietoa kliinisistä tutkimuksista on saatavilla tällä foorumilla.

Mycosis fungoides ja Sezaryn oireyhtymä, katso seuraava

Yleisiä syöpä tiedot ja muut resurssit National Cancer Institute, katso seuraava

Tämä syöpä tietojen tiivistelmä on ajankohtaista tietoa hoitoon mycosis fungoides ja Sezaryn oireyhtymä. Sen tarkoitus on tiedottaa ja auttaa potilaita, perheitä, ja huoltajille.

Adult Treatment toimituskunta.

Kliininen tutkimus on tutkimus vastata tieteellinen kysymys, kuten onko jokin hoito on parempi kuin toinen. Kokeilut perustuvat aiempiin tutkimuksiin ja mitä on opittu laboratoriossa. Jokainen tutkimus vastaa tiettyjä tieteellisiä kysymyksiä, jotta löydettäisiin uusia ja parempia tapoja auttaa syöpäpotilaita. Hoidon aikana kliinisissä tutkimuksissa kerätään tietoa vaikutuksista uuden käsittelyn ja kuinka hyvin se toimii. Jos kliininen tutkimus osoittaa, että uusi hoito on parempi kuin yksi tällä hetkellä käytössä, uusi hoito voi tulla “standardi.” Potilaat voivat haluta ajatella osallistuu kliiniseen tutkimukseen. Jotkut kliiniset tutkimukset ovat avoinna vain potilaille, jotka eivät ole alkaneet hoitoa.

Adult Treatment Editorial Board. Mycosis Fungoides ja Sezaryn oireyhtymä hoito. Bethesda, MD: / tyypit / lymfooma / potilas / Mycosis-fungoides-hoito-. . [PMID: 26389317]