mupirocin nenän

Terapeuttinen luokka: Antibiootti

Käyttää mupirocin

mupirocin on saatavana vain lääkärin määräyksestä.

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Sillä mupirocin seuraavat olisi harkittava

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio Mupirocin tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Asianmukaiset tutkimuksia ei ole tehty suhteesta iän vaikutuksille mupirocin nenän voide lapsilla. Turvallisuus ei ole osoitettu alle 12-vuotiaita.

Ei ole tietoa suhteesta iän vaikutuksille mupirocin nenän voiteen geriatrisen väestöstä. Turvallisuutta ja tehoa ei ole varmistettu.

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kerro terveydenhuollon ammattilaiselle, jos käytät jotain muuta reseptiä tai nonprescription (over-the-counter [OTC]) lääketieteessä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

Ennen mupirocin

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa käytön mupirocin. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

On erittäin tärkeää, että käytät mupirocin vain lääkärin ohjeiden mukaan. Älä käytä enemmän sitä, älä käytä sitä useammin, ja älä käytä sitä pidempään kuin lääkäri määräsi. mupirocin ei pitkäaikaiseen käyttöön.

mupirocin on tarkoitettu käytettäväksi vain nenään. Älä päästä siitä mitään silmiin tai iholle. Jos se ei saa näillä alueilla, huuhtele vedellä heti.

Voit auttaa selvittämään ihoa infektio kokonaan, pitää käyttää mupirosiinilla koko ajan hoidon, vaikka oireet ovat hävinneet. Älä unohda yhtään annosta.

Jos haluat käyttää nenän voide

Annoksen mupirocin on erilainen eri potilailla. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta mupirocin. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Jos annos jää mupirocin, ota se mahdollisimman pian. Kuitenkin, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä kaksinkertaista annosta.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Kysy terveydenhuollon ammattilainen miten pitäisi hävittää mitään lääkettä et käytä.

Säilytä lääke suljetussa astiassa huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Suojaa jäätymiseltä.

Älä säilytä kylmässä.

Jos nenän infektio ei parane tai se pahenee, tarkistaa lääkäriltä.

mupirocin saattaa aiheuttaa ripulia, ja joissakin tapauksissa se voi olla vakava. Se voi tapahtua 2 kuukautta tai enemmän, kun lopetat mupirocin. Älä ota mitään ripulilääkkeitä ensin lääkärin kanssa. Jos sinulla on kysyttävää tai jos lievä ripuli jatkuu tai pahenee, tarkistaa lääkäriltä.

Älä käytä mitään muuta lääkettä nenän ensin lääkärin kanssa.

Jos vakavaa ärsytystä nenässä, lopeta mupirosiinilla ja kerro heti lääkärille.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Oikea käyttö mupirocin

Tarkista lääkäriltä välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Saatavuus Rx Reseptilääke

Raskaus Luokka B Ei todistettu riski ihmisten

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Varotoimet Vaikka käyttäminen mupirocin

Hyväksyntähistoria Kalenteri Drug historiaa FDA

Iho ja rakenne infektio siprofloksasiini, atsitromysiini, Augmentin, Zithromax, kefdiniiriksi

Märkärupi kefuroksiimi, Bactroban, Ceftin, mupirocin ajankohtainen, kefadroksiili, Duricef

Nenän kuljetus Staphylococcus aureus Bactroban, rifampisiinin, mupirocin ajankohtainen, Bactroban nenän, Rifadin, Centany

Toissijainen Ihon Bakteeri-infektiot Bactroban, mupirocin ajankohtainen, Bactroban Nenän, Klaron, Centany, Ovace

mupirocin Side Effects

mupirocin ajankohtainen