MULTAQ

Dronedaroni kaksinkertaistaa kuolemanriski potilailla, joilla on oireinen sydämen vajaatoiminta ja äskettäinen dekompensaatio vaativat sairaalahoitoa tai NYHA luokka IV sydämen vajaatoiminta. Käyttö näillä potilailla on vasta. Potilailla, joilla on pysyvä eteisvärinä, dronedaroni hydrokloridi kaksinkertaistaa kuolemanriski, aivohalvaus, ja sairaalahoitoa sydämen vajaatoiminta. Dronedaroni hydrokloridi on vasta-aiheinen potilaille eteisvärinä (AF), joka voi tai ei voi rytmin muutos osaksi normaali sinusrytmi.

Käyttää MULTAQ

Terapeuttinen luokka: Antiarrhythmic

Kemiallinen luokka: bentsofuran

Tämä lääke on saatavissa vain lääkärin määräyksestä.

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Tätä lääkettä, seuraava tulee harkita

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio lääkkeen tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Asianmukaiset tutkimuksia ei ole tehty suhteesta iän vaikutuksille Dronedaronin lapsilla. Turvallisuutta ja tehoa ei ole varmistettu.

Asianmukaiset tutkimuksissa tähän mennessä ole osoittaneet geriatrisen tyypilliset ongelmat, jotka rajoittaisivat käyttökelpoisuutta dronedaronia vanhuksilla.

Ennen MULTAQ

Ei ole olemassa tarkkoja tutkimuksia naisilla määrittämiseksi pikkulasten käyttö voi aiheuttaa vaaraa tätä lääkettä imetyksen aikana. Punnitse mahdolliset hyödyt suhteessa mahdollisiin riskeihin ennen tämän lääkitystä imetyksen.

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kun käytät tätä lääkettä, on erityisen tärkeää, että terveydenhuollon ammattilainen tietää, jos käytät jotakin seuraavista lääkkeistä. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeistä ei ole suositeltavaa. Lääkäri voi päättää olla sinua hoitaa tämän lääkityksen tai muuttaa joitakin muita lääkkeitä otat.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeistä ei yleensä suositella, mutta voi olla tarpeen joissakin tapauksissa. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeet saattavat aiheuttaa lisääntynyt riski tiettyjä haittavaikutuksia, mutta käyttäen sekä lääkkeet saattavat olla paras hoito sinulle. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista ei yleensä suositella, mutta voivat olla välttämättömiä tietyissä tapauksissa. Jos sitä käytetään yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käytät tätä lääkettä, tai antaa sinulle erityisiä ohjeita käytöstä elintarvikkeiden, alkoholin tai tupakan.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa tämän lääkkeen. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Ota tätä lääkettä juuri niin kuin lääkärin ohjeiden mukaan. Älä ota enemmän sitä, älä ota sitä useammin, ja älä ota sitä pidempään kuin lääkäri määräsi. Muuten voi lisätä mahdollisuus sivuvaikutuksia.

Tätä lääkettä mukana Lääkitys Guide. On erittäin tärkeää, että luet ja ymmärrät tämän tiedon. Muista kysyä lääkäriltä mitään et ymmärrä.

Tämä lääke tulee ottaa ruoan kanssa.

Annos tätä lääkettä on erilainen eri potilaille. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta tätä lääkettä. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Jos annos jää tätä lääkettä, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä kaksinkertaista annosta.

Säilytä lääke suljetussa astiassa huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Suojaa jäätymiseltä.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Kysy terveydenhuollon ammattilainen miten pitäisi hävittää mitään lääkettä et käytä.

Oikea käyttö MULTAQ

On erittäin tärkeää, että lääkäri tarkistaa edistymistä säännöllisin käyntejä varmistaa, että tämä lääke toimii oikein. Veren ja virtsan testejä voidaan tarvita tarkistaa toivottuja vaikutuksia.

Käyttämällä tätä lääkettä raskauden aikana voi vahingoittaa sikiötä. Käytä tehokasta ehkäisymenetelmää pitää saamasta raskaaksi. Jos uskot raskaaksi lääkkeen käyttö, kerro heti lääkärille.

Älä käytä tätä lääkettä, jos käytät myös siklosporiinia (Gengraf®, Neoral®, Sandimmune®), ritonaviiri (Norvir®), lääke masennuksen (kuten amitriptyliini, nefatsodoni, nortriptyliini, Elavil®, Serzone®), lääke sydän rytmihäiriöihin (esim amiodaroni, disopyramidi, dofetilidi, flekainidi, propafenoni, kinidiini, sotaloli, Cardioquin®, Cordarone®, Norpace®, Tikosyn®), lääke infektiot (kuten klaritromysiini, erytromysiini, itrakonatsoli, ketokonatsoli, telitromysiini, vorikonatsoli, ery-välilehteä®, Nizoral®, Vfend®), tai fenotiatsiini lääkettä (kuten klooripromatsiini, proklooriperatsiini, prometatsiini, tioridatsiini, Compazine®, Mellaril®, Phenergan®, Thorazine®, Trilafon®). Käyttämällä näitä lääkkeitä yhdessä voivat aiheuttaa vakavia sivuvaikutuksia.

Tarkista lääkäriltä heti, jos saat jonkin seuraavista: rintakipu, hengenahdistus, turvotus käsissä, nilkkojen tai jalkojen tai painonnousu. Nämä voivat olla sydämen vajaatoiminnan oireita.

Tämä lääke voi aiheuttaa muutoksia sydämen rytmihäiriöitä, kuten edellytys kutsutaan QT-ajan pidentymistä. Se voi aiheuttaa pyörtymisen tai vakavia haittavaikutuksia joillekin potilaille. Ota yhteyttä lääkäriin heti, jos sinulla on mitään oireita sydämen rytmihäiriöihin, kuten nopeasti, jytinä, tai rytmihäiriölääke.

Tarkista lääkäriltä heti, jos olet ylävatsakipu, vaalea uloste, tumma virtsa, ruokahaluttomuus, pahoinvointi, epätavallinen väsymys tai keltainen silmien tai ihon. Nämä voivat olla oireita vaikea maksasairaus.

Kerro lääkärille heti, jos sinulla on hengenahdistusta, puristava tunne rinnassa, tai mitä tahansa hengitys ongelma, kun hoidetaan tätä lääkettä.

Tämä lääke voi lisätä riskiä sydänkohtaus, aivohalvaus tai muita vakavia sivuvaikutuksia. Keskustele lääkärisi kanssa tuleeko sinun jatkaa tämän lääketieteen paroxysmal tai pysyviä eteisvärinä.

Varotoimet Vaikka käyttäminen MULTAQ

Älä lopeta tämän lääkkeen ensin lääkärin kanssa.

Greippi ja greippimehu saattavat lisätä haittavaikutusten dronedaronia lisäämällä määrä tämän lääkkeen elimistössä. Et saa syödä greippiä tai juo greippimehua käytät tätä lääkettä.

Älä ota muita lääkkeitä, ellei niitä ole keskusteltu lääkärin kanssa. Tämä sisältää reseptiä tai nonprescription (over-the-counter [OTC]) lääkkeet ja kasviperäisten (esim mäkikuisma) tai vitamiinilisän.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

MULTAQ Side Effects

MULTAQ (dronedaroni)

Saatavuus Rx Reseptilääke

Raskaus Luokka X Ei käytettäväksi raskauden

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Hyväksyntähistoria Kalenteri Drug historiaa FDA

Eteisvärinä Xarelto, digoksiini, diltiatseemi, propranololi, Cardizem, sotaloli, flekainidi, Inderal, rivaroksabaania, Cartia XT, Lanoxin, propafenoni

Eteislepatus diltiatseemi, Cardizem, sotaloli, flekainidi, Cartia XT, propafenoni, Rythmol, Tambocor dronedaroni Cardizem CD, Dilt-XR