Mometasoni (nenän kautta) asianmukainen käyttö

annostelu

Vastaamaton annos

Käytä tätä lääkettä vain lääkärin ohjeiden mukaisesti. Älä käytä lääkettä enemmän kuin lääkäri määräsi, koska se voi lisätä mahdollisuus imeytymistä limakalvon nenän ja aiheuttaa ei-toivottuja vaikutuksia.

Tämä lääke yleensä tulee pakkausselosteen. Lue ja noudata ohjeita huolellisesti. Kysy lääkäriltä, ​​jos sinulla on kysymyksiä.

Tämä lääke on tarkoitettu käytettäväksi vain nenään. Älä päästä sitä silmiisi. Jos se saa silmissä, huuhtele vedellä heti ja ota yhteyttä lääkäriin.

Jotta tämä lääke auttaa, sitä on käytettävä säännöllisesti määrännyt lääkäri. Tämä lääke yleensä alkaa toimia noin 2 päivää, mutta jopa 2 viikkoa voi kulkea ennen kuin tunnet sen täydet vaikutukset.

Tarkista lääkäriltä ennen lääkkeen käyttöä nenän ongelmia kuin siinä, jota varten se oli määrätty, koska sitä ei tulisi käyttää monissa bakteeri-, virus- tai sieni-nenätulehdusten.

Käyttää

varastointi

Annos tätä lääkettä on erilainen eri potilaille. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta tätä lääkettä. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Jos annos jää tätä lääkettä, ota se mahdollisimman pian. Kuitenkin, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä kaksinkertaista annosta.

Säilytä lääke suljetussa astiassa huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Suojaa jäätymiseltä.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Kysy terveydenhuollon ammattilainen miten pitäisi hävittää mitään lääkettä et käytä.

Hävitä pullo käytön jälkeen 120 suihketta siitä, vaikka on vielä jonkin verran lääkettä jäljellä. On parasta seurata määrän sumutetta käytetään niin tiedätte, kun on aika heittää pullon pois.