mitotaani

Mitotaanin käyttö on keskeytettävä tilapäisesti heti sokin tai vakava trauma koska lisämunuaisen toiminnan heikentäminen on sen pääasiallinen vaikutus. Steroideja annetaan tällaisissa olosuhteissa, koska vaimentunut lisämunuainen ei ehkä heti ala erittää steroideja.

Käyttää mitotaani

Terapeuttinen luokka: Lisämunuaisen kuorikerroksen vähentävää

mitotaani on saatavana vain lääkärin määräyksestä.

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Sillä mitotaani, seuraava tulee harkita

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio mitotaanille tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Asianmukaiset tutkimuksia ei ole tehty suhteesta iän vaikutuksiin mitotaanin lapsilla. Turvallisuutta ja tehoa ei ole varmistettu.

Asianmukaiset tutkimuksissa tähän mennessä ole osoittaneet geriatrisen tyypilliset ongelmat, jotka rajoittaisivat käyttökelpoisuutta mitotaanin vanhuksilla. Kuitenkin iäkkäillä potilailla ovat todennäköisemmin ikään liittyvä munuais-, maksa- tai sydänvaivoja, joka voi vaatia oikaisua annoksen saavilla mitotaani.

Ei ole olemassa tarkkoja tutkimuksia naisilla määrittämiseksi pikkulasten käyttö voi aiheuttaa vaaraa tätä lääkettä imetyksen aikana. Punnitse mahdolliset hyödyt suhteessa mahdollisiin riskeihin ennen tämän lääkitystä imetyksen.

Ennen mitotaani

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kun käytät mitotaani, on erityisen tärkeää, että terveydenhuollon ammattilainen tietää, jos käytät jotakin seuraavista lääkkeistä. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttämällä mitotaanin tahansa seuraavista lääkkeistä ei ole suositeltavaa. Lääkäri voi päättää olla sinua hoitaa tämän lääkityksen tai muuttaa joitakin muita lääkkeitä otat.

Käyttämällä mitotaanin tahansa seuraavista lääkkeistä ei yleensä suositella, mutta voi olla tarpeen joissakin tapauksissa. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Käyttämällä mitotaanin kanssa jokin seuraavista lääkkeet saattavat aiheuttaa lisääntynyt riski tiettyjä haittavaikutuksia, mutta käyttäen sekä lääkkeet saattavat olla paras hoito sinulle. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa mitotaanin käyttöä. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Hoitoon käytettävät lääkkeet syövän ovat hyvin vahvoja ja voi olla monia haittavaikutuksia. Ennen kuin saivat mitotaani, varmista, että ymmärrät kaikki riskit ja hyödyt. On tärkeää, että voit työskennellä tiiviisti lääkärisi hoidon aikana.

Ota mitotaani vain lääkärin ohjeiden mukaan. Älä ota enemmän tai vähemmän sitä, älä ota sitä useammin, ja älä ota sitä pidempään kuin lääkäri määräsi.

Älä lopeta mitotaani ensin lääkärin kanssa. Voit tehdä saattaa lisätä haittavaikutuksia.

Tabletti niellään kokonaisena. Älä murskata, halkaista tai pureskella. Jos kosketusta rikki tai murskata tabletin tapahtuu, pese kädet välittömästi.

Annoksen mitotaanin on erilainen eri potilailla. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräisestä annokset mitotaanin. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Jos annos jää mitotaanin, ota se mahdollisimman pian. Kuitenkin, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä kaksinkertaista annosta.

Säilytä lääke suljetussa astiassa huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Suojaa jäätymiseltä.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Kysy terveydenhuollon ammattilainen miten pitäisi hävittää mitään lääkettä et käytä.

On erittäin tärkeää, että lääkäri tarkastaa sinut säännöllisesti vierailuja mistään ongelmista tai ei-toivottuja vaikutuksia, jotka saattavat johtua mitotaani.

Oikea käyttö mitotaanin

Lääkäri saattaa haluta voit kuljettaa henkilökortti tai ylläni siitä, että käytät mitotaani.

Tarkista lääkäriltä heti, jos saat vakavia vammoja, infektio tai sairaus tahansa. mitotaani voi heikentää kehon kykyä torjua infektio tai tulehdus.

Lisämunuaisen vajaatoiminta voi kehittyä käyttävillä potilailla mitotaani. Tarkista lääkäriltä heti, jos sinulla on useampi kuin yksi seuraavista oireista: tummuminen ihoa, ripuli, huimaus, pyörtyminen, ruokahaluttomuus, masennuksen, pahoinvointi, ihottuma, epätavallinen väsymys tai heikkous, tai oksentelua.

mitotaani lisäävät vaikutukset alkoholin ja muiden keskushermostoa lamaavien (lääkkeitä, jotka hidastavat hermostoon, aiheuttaen mahdollisesti uneliaisuutta). Joitakin esimerkkejä CNS alentavat aineet ovat antihistamiineja tai lääkettä heinänuhan tai vilustuminen, rauhoittavien lääkkeiden, rauhoittavien tai unilääkettä; reseptiä kipulääkitystä tai huumausaineet, barbituraatteja tai lääkettä epilepsiaan, trisyklisiä masennuslääkkeitä (lääke masennuksen), lihasrelaksantit, tai nukutusta lukien jotkut hampaiden anestesia. Tarkista lääkäriltä ennen jokin yllä mainituista, kun käytät mitotaani.

mitotaani voi aiheuttaa joillekin ihmisille huimausta, uneliaisuutta, tai valppauden kuin ne ovat normaalisti. Varmista, että tiedät miten reagoit mitotaanin ennen ajat, käytä koneita tai tee mitään muuta, joka voi olla vaarallista, jos olet huimausta tai eivät ole hälytys.

mitotaani voi aiheuttaa joillekin ihmisille on muutoksia niiden käyttäytymistä tai muistin tai masentua. Tämä esiintyy yleensä ihmisiä, jotka ottavat mitotaani yli 2 vuotta. Jos sinä tai hoitaja huomaa mitään muutoksia käyttäytymisessä, kun käytät mitotaani, keskustele lääkärin heti.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Varotoimet Vaikka käyttäminen mitotaani

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Saatavuus Rx Reseptilääke

Raskaus Luokka D positiivinen todiste riski

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

mitotaani Side Effects

mitotaani

Hyväksyntähistoria Kalenteri Drug historiaa FDA

Lisämunuaissyöpään Lysodren