miten valita vauvan vaatteita

Tyttö värit, poika värit ja ihana tulosteet voivat olla mitä tekee sinut telineeseen vauvan vaatteita. Tehdä lopullinen valinta, vaikka, sinun täytyy harkita turvallisuus, mukavuus, ja käytännöllisyys – helppo pukea ja pestävä. Niin, ja luultavasti halua harkita hinta, too. Se on OK ostoksia käytettyjä myymälöissä tai laadukkaan lähetyksen kauppoja vauvoille useimmille asioita. Aivan varmasti pestä kaiken ensin.

Pick paloturvallinen yöpuvut. Tarroja vauvan yöpuvut ilmoittaa, onko tarpeen kulunut tiukasti olevan palo-tai jos itse kankaan on paloturvallinen. Liekinkestävä kankaat ovat erityisiä pyykkiä ohjeet voit seurata pitää hidastavia alkaen pesemällä pois. Itse asiassa tämä on yksi paikka, jossa käytettyjä kohteita ei voi olla hyvä vaihtoehto – jos ne on pesty virheellisesti he ovat menettäneet tehokkuutensa.

Shop by vauvan painosta ikää. Ikä ei tarkoita paljon, kun se tulee vauvan vaatteita, erimerkkisten koon vaatteet eri tavalla. Paino on parempi toimenpide ja se on lueteltu iän myötä monilla vauvan vaatteita.

Mieti, miten helppoa vaatteet on laittaa ja ottaa pois. Dressing wiggling vastasyntynyt voi olla hieman taistelua. Seuraa näitä vihjeitä, kun valitset vaatteita pitää pukemista.

Leveä kaulaa tai napsahtaa niskassa tehdä pukemista. (Jos valitset vaatteita, vetää pään yli, tee se nopeasti, koska vauvat paniikkiin kun heidän hengitys estetään .; Snaps ja vetoketjut edessä on helpompi pukea ja riisua kuin takana, Loose hihat vetää päälle ja pois päältä helpompaa kuin tiukka kustannuksella; Snaps tai muut helposti aukkoja haaroissa tehdä nopeammin ja helpommin vaihtaa vaipat – sinun ei tarvitse ottaa pois kaikki vauvan vaatteita.

Vinkkejä Närästys relie; Terve vaipan vaihto: Basic; Hammaslääkärikäyntien raskaana oleville naisille

Terveet Reseptit Miinus Heartbur; Suojaa perheesi Germ; Kiusaantunut Inkontinenssi?