miten uusi ruokavalion suuntaviivoista pinota

Kuinka määrittelemme, mitä (ja kuinka paljon) sinun täytyy syödä terveiksi? Painonpudotus Clinic suunnitelma perustuu suosituksiin National Academy of Sciencen (NAS) Food and Nutrition Board.

Yli 50 vuoden ajan hallitus on arvioinut ajankohtaisten tutkimustulosten päättää, mitä pitäisi mennä terveellistä ruokavaliota. Aivan viime aikoihin asti, hallituksen antoi suuntaviivoja nimeltä suositeltavat päiväannokset (RDA), joka perustuu tasot eri ravintoaineita kehomme on ehkäistä sairauksia johtuivat puutteista.

Mutta tutkijat ovat oppineet enemmän ravintoa, on tullut selväksi, että elintarvikkeet syömme olla paljon suurempi merkitys terveydelle kuin vain estää puutteita. Ja vuonna 2002, Food and Nutrition Board valmistunut lakaistaan ​​päivitys sen suuntaviivat. Nyt sen sijaan RDA, olemme Dietary Reference saannista tai Dris.

Toisin kuin RDA, Dris koostuvat erilaisia ​​lukuja. Nämä sisältävät

Arvioitu keskimääräinen Vaatimus (EAR): Tämä luku edustaa keskimääräinen päivittäinen saanti – toisin sanoen, joka pitäisi täyttää vaatimuksen puolet kaikista terveille ihmisille tietyn ikäryhmän; Dieettisuositusten (RDA): Perustuu EAR, RDA on päiväannoksen tasoa, joka täyttää 97%: sta 98% kaikista terveille ihmisille ikäryhmään; Riittävä saanti (AI): AI on taso, joka on täytettävä, tai jopa ylittää, ravitsemustarpeiden lähes kaikille. Se perustuu arvioon määrästä ravintoaineen joka on tosiasiallisesti kuluttaa terveitä ihmisiä; Haitattoman saantitason Level (UL): Tämä on korkein määrä ravintoainetta, on todennäköisesti turvallista lähes kaikille väestössä. ULS on vain, kun on olemassa vahvaa tieteellistä näyttöä siitä, että tulossa liian paljon tietyn ravintoaineen voi olla haitallista.

Sen lisäksi päivittää suuntaviivat vitamiineja ja kivennäisaineita, NAS myös uusia suosituksia määriä hiilihydraatteja ja proteiinia meidän pitäisi ottaa – ja kuinka paljon liikuntaa tarvitaan. Ja ensimmäistä kertaa, se asettaa suuntaviivat kuitujen kulutusta.

Tässä on vertailu vanhojen ja uusien suuntaviivojen

terveellisiä, herkullisia reseptejä, mistä ja syö hyvin lehden.

Kun olet käyttäessään, sinun pitäisi laskea välillä …