miten tehdä niveltulehdus sopiva koti

Kotisi pitäisi olla paikka, jossa tunnet olosi turvalliseksi ja mukavaksi. Mutta kun on niveltulehdus, se voi tuntua kodin on täynnä esteitä, kuten ovia, joita on vaikea avata ja valaisimia, jotka ovat vaikeasti päälle.

Apuvälineitä niveltulehdus voi auttaa tekemään näitä jokapäiväisiä tehtäviä helpompaa. Avaamasta pienet purkit ja pullot saada ylös kylvystä, nämä laitteet voivat helpottaa rasittaa niveliä. Nämä työkalut ovat saatavilla paikallisella apteekki, rautakauppa, tai lääketieteellisen tarjonnan tallentaa, tai voit ostaa niitä verkossa. Tässä on luettelo apuvälineiden auttaa keittiössä, kylpyhuoneessa, makuuhuoneessa, ja omalla pihalla.

Kipu niveltulehdus tekee kova monille saada hyvät yöunet. Vielä pahempaa, tossing ja kääntämällä yöllä voivat itse lisätä käsitys kivun; “On vastavuoroinen suhde kipua ja huono unen. Mitä köyhempi ihmiset nukkuvat, sitä enemmän tuskaa ne yleensä olla “, kertoo Kevin Fontaine, FT, apulaisprofessori rheumatology Johns Hopkins University. “Jos ihmiset, joilla on niveltulehdus voivat parantaa heidän unen, he voivat yleensä vähentää day-to-day kipua. €; Tässä…

Monille ihmisille, keittiö on keskellä kotiin. Hyödynnä laaja valikoima keittiövälineitä, joiden avulla voit täysin kypsennetty tehtäviä helposti.