miten selvittää sairaalan suorituskykyä

Ennen kuin teet iso hankinta, et todennäköisesti paljon tutkimusta. Onko se paras tuote siellä? Miten asiakas arvostelut? Oikeiden sairaalassa pitäisi olla mitään erilainen.

Kun on hätä, tietenkin, se on ei-murskata – kuin pää lähin. Mutta leikkaus, että ajoitat etukäteen, voit tehdä kotitehtäviä ja valita itse paikka, joka sinulle parhaiten sopii.

Koska kuluttajat, meidän täytyy ottaa kaikki eri lähteistä “, kertoo Maulik S. Joshi, DrPH, associate varatoimitusjohtaja sairaalan Association.” Sairaalat ovat yhä avoimempia niiden suorituskykyä. “Niinpä siellä on paljon tietoa ulos on auttaa sinua tekemään oikean valinnan.

Aloita tarkastelemalla verkossa, jossa on surmasi sivustoja, jotka mittaavat ja laatu kuinka hyvin sairaalan tekemässä. Löydät niitä hoitaa valtion virastojen ja yksityisten yritysten.

Kytke postinumeroa tai sairaalan nimi, ja olet hetkessä saada yksityiskohtaista tietoa. Esimerkiksi opit asioita, kuten

Potilaiden tyytyväisyyttä. Lääkäreitä hyviä hallintaan kipua? Onko ne selittää asioita hyvin?

Hoito. Kuinka usein ja nopeasti se sairaala hoitaa ongelmia, kuten sydänkohtauksia ja veritulppia?

Terveyteen liittyviä komplikaatioita. Kuinka usein potilaat saavat ne, jotka olisi voitu estää?

Takaisinottosopimukset hinnat. Se ei ole tarkkaa toimenpidettä, mutta se voi auttaa sinua saamaan käsityksen siitä, miten hyvin potilaita hoidetaan. Jos esimerkiksi monet ihmiset täytyy mennä takaisin sairaalaan, se voi olla merkki siitä, että he saavat infektioita.

Special palkintoja. Se osoittaa sairaalassa on korkealaatuinen hoito, joka on tunnustettu potilaiden ja terveydenhuollon ammattilaisille.

Monet näistä asioista ovat hyödyllistä tarkastella mitä tyyppinen leikkaus sinulla on. Mutta älä unohda tarkistaa miten sairaalassa riveissä tietyntyyppisiä toimintaa tarvitaan, sanoo Ahmed Elsayyad, toimitusjohtaja Elsayyad Medical Group, LLC, terveydenhuollon Consulting Group. “Jos aiot saada polvileikkaus, katsokaa mittarit alla lonkka / polvileikkaus välilehti.”